KUsh le me fut alkol n spital mi ...Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] aaaaaaaaaaaaaa e kuptova tani
Tedo IO NON SONO SANIJA e dhomes lale, une jom Helena, doktorresha e klinikes, po ti me duket se ato ilacet qe te japim neve ne vend ti pish me uje i rrekellen me raki me duket ene ato japin efekt ne memorje :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: [/qb]
ho me se i merr me te mire ti ato rojet po heFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]KUsh le me fut alkol n spital mi ... [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] aaaaaaaaaaaaaa e kuptova tani
Tedo IO NON SONO SANIJA e dhomes lale, une jom Helena, doktorresha e klinikes, po ti me duket se ato ilacet qe te japim neve ne vend ti pish me uje i rrekellen me raki me duket ene ato japin efekt ne memorje :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: [/qb]
kallare Futu n radhe se je i pari n liste per shtrim ...Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ça mutin klinik osht kjo, nuk paska nji infermjere me tferku .....shpatllat. [/qb]
Une ala skom hy tamom kjo thote kush ka dale ...Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hoto gjithe keto klienta qe jane bo ktu, po a e ke bo inventarin ti kush ka hy e kush nga dakle nga reabilitimi se sikur jam icik konfuze une/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]