kishe gjo naj problem ti vllajo me mua???? cin qun pjanece tiFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] dava pjanecesh. Deshmitaret e mi kane foto dhe film te filmuar si prova [/qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]kishe gjo naj problem ti vllajo me mua???? cin qun pjanece tiFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] dava pjanecesh. Deshmitaret e mi kane foto dhe film te filmuar si prova [/qb]se ca eshte Sandri nuk me duhet mu, une jam rrob i rrespektum. mos me bej me nerva mua se :smash: di vete ti, te vi aty dhe te............... bashke me macken e zeze dhe te kuqe :lol:
oj ky hajde get in the ring m********* /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qingji i urte pi dy nena mi ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] a thua .... Une jam si qingj per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ato pushimet ne Jamaica nuk i prish per asnje king vallai. Le te presi dy jave po te doje /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] do bojme pushim nja dy jave ne mi se pasneser nisena per ne Jamaica, harrove ti eeee
ti its me je akoma ne board apo ke ndryshu menje se mos ke gjet naj king anej ka belgjika :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]