Se di ti e . Du me U rehabilitu ene una pra se po Terbohem tu TErbu robt pranej ... Sdu mo te merrem me ate pune dhe me ndarje ciftesh n bashki ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] ça halli ke ti er lal??? [/qb]
o it's me,Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] shi blendi e pse genjen ti. Pse sthua qe edhe syte i ke te shtrembra. Dhembet e zeza dhe ato krahet si krahe orangu tangu. Mos mashtro popullin ore se ti nxjerr te palarat une :smash: [/qb]
Tedo si ishte puna e molles se arte ne Olimp???Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Robo un sdu Paradise of the Hotties . UN m mjafto t mor MOllen e Sherrit Te Olimpit ene jom Rehat ... [/qb]Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] [/qb]
Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb]rrusho rrofsh po c'e desheFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]Zemra ta kam len ty Blendin se e shof qe e ke me qejf,Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] [/qb]
pastaj, edhe ty s'te le rradhe Hoti,
/pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]![]()
Blendi eshte burr i martume nuk merrem une me te tille rrusho, apo jo Hotti????? e ke qit burrin ne ankand apo si eshte puna![]()
Miyuki kam ndryshu ,menje, nuk me pelqe shume Blendi se doli qe eshte shume i shemtute.... /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss: :kiss:
po ku sillesh ne terezi ti more???? ah c'do ti qe te vish ne vete :smash: :smash: :smash:Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Pse me sollet ne terezi gjasme???
Une jam akoma i terbuar!!
dua terapi te plote!! [/qb]
ashtu te paca :kiss:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] dil ere dreq aty ene mos e zgjat!! [/qb]