PO sikur ne cunat tju terbojm Juve Gocat ... Sic e kom zhgarravit me siper Une dhe Blendi jemi Asa per kete Pune ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hajdeni vasha te terbojm cunat!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
tedo ene terbimi lloj rehabilitimi osht /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]
pse mo ku e di ti??? ku e ke pare terbimin time ndonjehere ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ti ne vend qe te me zbusesh, (e di vete ti se ke Wickeyn ne shpi dhe je ekspert per zbutje) do qe une te terbohem, po po u terbova une nuk e kam me kafshime e kam me te kputme fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]He Helen jepi nje here,se kur terbohesh ti !!!!!!!!!!!!!!Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ruhuni qe mos terbohem une
por kini kudes, e keni ne dore
MOS ME TERBONI!!!!! :smash: :kiss: :kiss: [/qb]
lere-lere :kiss: [/qb]
:lol: :lol: :lol: ciao kolege, e kape shpjegimin e fundit ke endrrat????Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hajdeni vasha te terbojm cunat!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
tedo ene terbimi lloj rehabilitimi osht /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]
Eh,une dua nja mish qe ketej i thone AMERICANA!!Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] cfare lloj mishi do Blendi????? [/qb]
Jo rrush se nuk eshte T-shirt,duhet i fresket!!! :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] paske shije te mprehte dreqo. /pf/images/graemlins/laugh.gif
so mundohem mos blej nja nje kile e po ta dergoj [/qb]
PSe me MIsh qeni paske zgjedh ti e ???Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] un du mish norvegjez!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :devil: :devil:[/qb]
<ul type="square">Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] une pranoj megjithe qef te terbohem![]()
kush eshte ai qe del vullnetar?? /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: [/qb]
si shume te bardhe jane ata dreq, pa pike pigmenti si te shplare me duket, mund ta kem edhe gabim.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] un du mish norvegjez!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :devil: :devil:[/qb]
une nuk jam terbuar, pse dizinformon??Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Eccc,plasi terbimi keq kneja!!
Po ju sikur do me rehabilitoshit mua,tani na dolet te gjith te terbum.
Nuk eshte pune kjo!! [/qb]