"per rehabilitimin e blendit-dr.dallaveret"

TEDI

Valoris scriptorum
Re: "per rehabilitimin e blendit-dr.dallaveret"

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] nuk po e shof blendin dhe tedin ketu ke dhomat une
i ka dhone njeri lejen atyre apo si :confused: [/qb]
Heheheh Harrove ti qe ishim ke dhoma juj tu loz peskatc e . Apo u pive me ato birrat ti ene dole tu na kerku korridoreve ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vallaj me thone te drejten kam pi aq shume birra te ftohta "Presidente" sa qe ka mundesi. po me sa maj men une ne nuk po luanim 5kac more por Strip POker /pf/images/graemlins/laugh.gif harrove qe njeli Blendi vetem me kanatjere :lol: [/qb]
Ej po mos i qit t gjitha tani se kur dole ne ti me ashu t kuqe u bom esell noi . si i thone mo . Turqisht i thone Cic Rehatllik se spo m vje n men shqip ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

hahahaha,po ti mor horr nga i psonise kto turqizma :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] hahahaha,po ti mor horr nga i psonise kto turqizma :lol: [/qb]
Shttttttttttt . Se ate Kallkan Dollapin e kishe zbraz fare ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] hahahaha,po ti mor horr nga i psonise kto turqizma :lol: [/qb]
Shttttttttttt . Se ate Kallkan Dollapin e kishe zbraz fare ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
prandaj e kishe shkarku frigoriferin ti Tedo se kishte njel bosh eeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

paaaaa si vajti kjo pune mer ejjjj!!
-mysypet vajti!!!

blendiys

Primus registratum

Hey!une e ndjej veten shume te rehabilituar tani!!do me nxirrni plzzzzzzzzz :wave: !!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Hey!une e ndjej veten shume te rehabilituar tani!!do me nxirrni plzzzzzzzzz :wave: !! [/qb]
ouuuuuuuuuuuuuuuuuu ke gjet doktoresha te tjera ti apo si e ke hallin :smash: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Jo me se i kisha mcef une ato se t le ai e ... Naaaaaaaaaaaaaaaa tas e ben ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Hey!une e ndjej veten shume te rehabilituar tani!!do me nxirrni plzzzzzzzzz :wave: !! [/qb]
jo re pse kur te dush ti e?
kur donim s'doje zotrote, tani dashke kshu
pse ke gjet ndonji infermiere private apo si? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb]
jo re pse kur te dush ti e?
kur donim s'doje zotrote, tani dashke kshu
pse ke gjet ndonji infermiere private apo si? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo me jo po i ka ardh nji shoqe e vjeter po sju ka thon gjo juve ene do me dal me te ca dite pranej ... Per muve cere programi ka tani ...

miyuki

Primus registratum

me verte e?
pupupu sa sekrete qe mban ky mi,
:smash: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] me verte e?
pupupu sa sekrete qe mban ky mi,
:smash: :smash: [/qb]
Ai apo une ?????

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Epo çpaskeni qen ju te dy te thashethemeve apo

zavndsoni hotin helenen dhe blendin paradite deri pas dite /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

miyuki

Primus registratum

he pra, dmth ne mundohemi, se atyre sua kalojme dot ne jo, /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Blendi.......... :smash: :smash: :smash: :kiss:
s'ka te dalesh kur te te teket ty, duhet te bejme evaluimin mendor dhe ate fizik ne pa te vendosim per gjendjen tende /pf/images/graemlins/laugh.gif
oj kyyyyyyyyyy pse ku jemi ketu ne club qe te ikim e te vime sa here te duash ti :cool:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

[qb] he pra, dmth ne mundohemi, se atyre sua kalojme dot ne jo, /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
epo

ça do bejm ne te shkreta kur u ndam keshtu na ran i thon ksj pune jemi i çik me vones :shrug:

miyuki

Primus registratum

jo, per te qene jemi ne orar neve,
per ate pune jane te tjeret qe vrapojne /pf/images/graemlins/laugh.gif