Per miqte e mi

Guest
Re: Per miqte e mi

marsi te prezantoj me linan lina te prezantoj me marsin oh cpo me pihet nje caj si i thone anej nga anglija tea bore perjashta ehhhhhhhhh

kjo tema u dh... me duket mua se kush e dh... se mora vesh se iken em vrap :tipsy:

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PussyCat:
[qb] marsi te prezantoj me linan lina te prezantoj me marsin oh cpo me pihet nje caj si i thone anej nga anglija tea bore perjashta ehhhhhhhhh

kjo tema u dh... me duket mua se kush e dh... se mora vesh se iken em vrap :tipsy: [/qb]
Te faleminderit proto per prezantimin,por hollesi nuk ka vetem kaq.ku ri cfare punon apo shkollohet,etj etj.

Sa per ate qe thua me posht nuk di cte them une per vete isha ne autobos keto dite,dhe kur erdha e gjeta te dhjere /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

ku jane te gjithe? ca ka ndodhur ketej???
pse ka 100 tema???
ufffffffffffffaaaaaaaaaa 2 jave ika une, lemsh behet ktej!

LEA

Primus registratum

oiiiii, as une spo marr vesh gje.
nejse, nje pershendetje te ngrohte per te gjithe dhe shpresoj tju kem gjetur mire, para se te iki prape. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
ag_0295.gif

ps: as un nuk e njoh ate :rolleyes: [/qb]
i love this /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Ku do mbytesh kete here? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

damn homieeeeeeeeeeeeeeeeeee
ku jon qershijaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/frown.gif marko /pf/images/graemlins/frown.gif
lea /pf/images/graemlins/frown.gif absi /pf/images/graemlins/frown.gif etjjjjjjj

triple V ho mer si te kom tyja...
briggiiiiiiiiiiiiiii je bo me u puth mi dreq...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

The soldier mjaft i pythe gocat se do te boj per vdekje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tiger_girl:
[qb] The soldier mjaft i pythe gocat se do te boj per vdekje /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
sa xheloze kjo tigresha me vella /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

anushe po e puth ti tigreshen per mua se edhe qeni soka me me zevendesuar mua....mbase po i them toros... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

A e kuptova qenke bere xheloz per Toron ... mos kij merak se ty sta kalon ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belina moj zemer ce mire te solli nga kto ane ishte me qef anej nga forumi tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BATGIRL:
[qb] A e kuptova qenke bere xheloz per Toron ... mos kij merak se ty sta kalon ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belina moj zemer ce mire te solli nga kto ane ishte me qef anej nga forumi tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
betohem qe ky eshte forumi i pare qe jam rregjistruar /pf/images/graemlins/wink.gif per koken tate qe nuk tallem

Une sputh njeri , pervec njerit /pf/images/graemlins/wink.gif sa per toron smbaj pergjithsi /pf/images/graemlins/laugh.gif