Per miqte e mi

B

briiigi

Guest
Re: Per miqte e mi

po nuk me ndahet shpirti nga juve mua o jo /pf/images/graemlins/smile.gif ca dreq grupi tjeter ...GRIPI thuaj ... qe me la ne shpi 2 dite rresht edhe tani me temperature jam po sme ndalon dot jo /pf/images/graemlins/tongue.gif
ku jeni o ?
Unicorniiiiiiiii ywi na ka marre malli o /pf/images/graemlins/smile.gif ej me ka bo dhe mua amrmike te betuar ai DArdani /pf/images/graemlins/smile.gif
Ola marko /pf/images/graemlins/smile.gif si te kam? bjeri ti bime?!
Lea Wie gehts?
Marsi po andej nga anet e juja ka bo ftofet?
Ktej qe thoni ju o shoke dje ishte -5 grade ... me dhimshin veshet nga i ftofti /pf/images/graemlins/frown.gif
Ju dua shume /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol

Guest

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Dhe Proton une nuk e ngacmoj ajo me ngacmon,e di ti cdo te thote puci ne greqisht qe ajo e perdor shume,kur me pershendet mua.[/qb]
:rolleyes:

puci puci una marsin /pf/images/graemlins/laugh.gif muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

puc ene unicornin /pf/images/graemlins/wink.gif nuk e nderroj jo per nje 24 ore ket do kem /pf/images/graemlins/laugh.gif

puc una ene markon psene lean brigin abst
etcccc

dhe ne fund nje puthje te vecante per qershine /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

o briggo c'pate ti...mos me thuj qe edhe ty te ze gripi??? lol
edhe knej ftohte osht o brigo...sa ngrin beshtyma ne goje si i thone....lol

o marso ku hume ti se me kritikon mua pastaj....

matilda...ka e gjete ket emer iher amon????lol
skishte na ni me modern....

lea ta hoqa vizen me verte ..sa u bone pa kalu nga lagjia jon.....

marko mre e ka briggi dardania do nje grup te fuqishem kundra ta bejme te thot rrugova eshte tradhtar /pf/images/graemlins/laugh.gif

o abso.....sa i shpejte qe je mo...sa erdhe ike prap...lol

qershie mi dreq..ku e ke fut koken???

LEA

Primus registratum

sa jam kthyer nga shkolla, te dashurit e mi. ketu del nga shtepia kur ehste erresire dhe kthehesh po me erresire. te duket sikur te iken dita prej duarsh. e shijon vetem nepermjet dritareve te klases dhe atyre pushimeve ku thahesh nga i ftohti, ne oborr.

si ju kam nje here?

briggiii, edhe ti me grip mi lal? hajde se sje vetem.

mars, me kane futur disi ne mendime ato surprizat e tua, me rastin e vitit te ri. ke filluar ti permendesh shpesh......

qershieeeeeeee, ku je ti drita ime?

marko, boje pra i telfon, dreq

pse, ti ha buke vec. dhe me vret akoma ndergjegja qe te kam neglizhuar disi. i njef marko arsyet. te kam xhan, zemer.

matilda, proto, sexy, ina, ti rob me 120 fytyra, ta puth i cik lea faqen ty?

unicorn, te dashuroj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
briggiii, mos u be xheloze ti se une dashuroj 120 veta ne dite. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

ME cpo shohe grupi u mblodh por me cpashe te gjithe viktima,nga pasojat e te ftohtit.une per vete sote jame mire,briiigi dhe ketej nga une filloi i ftohti dmth kete 3 ditesh te fundit biles pereth ka rene debore,temperaturen deri -1 vajti tani per tani.
tani je me mire?
Dhe une prisja ndonje beme nga ato te tuat qe bene ne fund jave /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA csurprize moj e uruar une them gjalle deri atehere,pa shohim e bejeme,megjithese e kam nje mendje te keqe /pf/images/graemlins/smile.gif

abstrakt shiko mp,dhe me thuaj.

Unico kuraj vlla kurajo vetem 100 vitet e para jan veshtire se pastaj te tjeret do jene me lehte /pf/images/graemlins/laugh.gif

e me Proto ta dije se cfare do te thote ajo fjale,te pakten nese njeh ndonje Grek mos ja thuaj
help.gif

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]ME cpo shohe grupi u mblodh por me cpashe te gjithe viktima,nga pasojat e te ftohtit.une per vete sote jame mire,briiigi dhe ketej nga une filloi i ftohti dmth kete 3 ditesh te fundit biles pereth ka rene debore,temperaturen deri -1 vajti tani per tani.
tani je me mire?
Dhe une prisja ndonje beme nga ato te tuat qe bene ne fund jave /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
E ke gabim, pislliqe une bej vetem gjate javes, ne fund jave jam nje engjell i vertete. Deri sot ne mengjes isha duke mesuar...(pervec te shtunes qe ika ne Amsterdam, dhe bera pak qeeeeeeeeeeeeefffffffff)
Lere se po me thajne veshet nga i ftofti /pf/images/graemlins/frown.gif dhe sdi si me ja bo.
Unicorn, ca behet kshu, sa shume te dashurojne dhe ty o cun...dil dil i her anej nga msn bejme i dor muhabet /pf/images/graemlins/tongue.gif
ju te tjeret mire ju kam pas?
Edhe ti Lea semure? Aman mos ma kujto /pf/images/graemlins/smile.gif , sa per te shkuaren ne shkolle me nate dhe te kthyeren me nate te besoj ... ashtu jam per vete:p.
Sonte do dal pak per qef mbas msimit (jo per gje po mbaroj msim ne 10pm)
po iki i her te boj i detyre... vi prap /pf/images/graemlins/smile.gif

marko

Primus registratum

Amon se na shkoi fundjava per lesh.
Apo nuk osh dhe sezon ditlindjesh me swhoqnin time, nji ka nji cdo dy tre dit nji ka ditlindjen.
Shkoll gjith diten te Shtunen, kurse ne darke shkum Bowling.
U kenoqen, i futem nja dy tre birra per qef dhe shifshim si fluturoshin topat pa cik asigjo.
NBA shyqyr zotit qe na ma gjall.
Dhe pastaj vjen e Hena dhe fillon puna prap dhe te cahet k***!

mars

Primus registratum

Briiigi gjithmon fundi i javes eshte me perfekti per tu argetuar /pf/images/graemlins/wink.gif nejse vetem shume mos u bej pise se do na turperosh shoqerin,me ato pislliqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marko po si more u bere i gjalle,nje keshille si me i madh qe jam bira te shendosh dhe te ben me bark,keshtuqe kujdes se jo vetem ne shikojme peshen e seksit te kundert por dhe ato e shikojne /pf/images/graemlins/laugh.gif apo e kam gabim graria e forumit.

disku

UNI

care bohet knej mer amon.....
o mars e di lale e di pranej po pres te ikin kto 100 vitet e para... /pf/images/graemlins/laugh.gif
o briggooo ho me se rre ajo po ho...lol..
o marko te morrt merda shalet ...ku je ti???pis kalamo....lol
qershia pseja edhe ky absi po bejn mungesa...
u prish dynjoja..

B

briiigi

Guest

epo ... fundjave te gjithe bejne qef... kshuqe me mire eshte te besh ndryshe /pf/images/graemlins/smile.gif
o marko sa birra the ti yllo?
mua me duhen te pakten 5 per te ardh ne qef /pf/images/graemlins/tongue.gif hehehehehhe
gjithsesi ne ktej nga europa pime shume me shume se ju anej /pf/images/graemlins/tongue.gif

mars

Primus registratum

Kete qe thua briigi e kam provuar dhe te them te drejten diten tjeter i hiqja kembet zare ne pune,keshtuqe mblodha mendjen dhe i thash vetes,cte duhet u plake tani nuk je me per keto gjera :tipsy: tani nuk ri me deri ne 3 por deri ne 1,qe te kem fuqi per ne pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ma degjoni keshillen per birren se nuk flas kot di ca gjera.

marko

Primus registratum

O Briigi, un jam njeri plak mi te keqen, dhe jetoj kaq vjet ne amerike,me ka ik imuniteti ndaj birres qe kam pas dikur qe me kan pas qujt Pus Rakije. Masnwj kej osh ndryshe nga Evropa ku pohet birra si me qen uj, ne na ka ra vixhuti se nuk jena mo te ri.
Ja pyt Pse po nuk me besove mua:)

abs

nuk e di...

te dashur miq, kam nje lajm per ju, zyrihu eshte i bardh si bora nitash, ka ra gjithe ajo bore, duket shume romantisch por edhe brrrrrrr

Me pelqejne njerezit qe bejne autokritik dhe qe njohin gabimet e tyre.

aaa mars sa per ate, jam me at shprehjen rri drejt e fol shtremt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absi, vetem i za lco ti, se gati-tu jam une me tregu se ku munesh me e gjet at` qi kerkon...(apo jo mars, e kam apo se kam lejen n`xhep?)

qershi ku je mi se ke humb si kafja 900 ne kohen e mones /pf/images/graemlins/laugh.gif ai qi kerkoj un asht gjithkund e kerkund njekohesisht /pf/images/graemlins/wink.gif m duket se asht fut ke ajo brima e gjermanis ku eshte LEA /pf/images/graemlins/laugh.gif

mati mati matiladaaa e man men kush kte kengen?
si je ti goce, a te ka zen gje grepi /pf/images/graemlins/laugh.gif

o abso.....
sa i shpejte qe je mo...sa erdhe ike prap...lol

unicorn e kam kalu ylberin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pershnetje dhe per te tjeret

/pf/images/graemlins/smile.gif

B

briiigi

Guest

marko sa vjec je ti me xhaxh? se po me duket se po flas me nje gjysh qe me thote me ka kalu mosha /pf/images/graemlins/tongue.gif
ke te drejte ktej ne europe eshte me nryshe /pf/images/graemlins/smile.gif pihet birra si me qen uje /pf/images/graemlins/smile.gif . Nejse ... po iki ta pi nje une dhe te iki me flejt se po me hyp temperatura /pf/images/graemlins/smile.gif
kisses

marko

Primus registratum

Zonjusha Briigi le te themi se kur isha un ne gjimnaz, ti ishe ne kopesht(lol)
Te boft mire birra, dhe mos harro, se temperatura /pf/images/graemlins/wink.gif nuk ulet me birre po me mjete te tjera rrethanore

abs

nuk e di...

ciao marko, na fol pak mar burr i dheut se na shtohet rroga /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: jena tuj kerku plakun e vitit re ri atje te humori, a del vullnetar a?
help.gif

Guest

si jeni :sleep: ju cunat mos u zini per emrin tim se do e vej si te dua dhe sa here te dua :sleep:

much love
liebe030.gif

LEA

Primus registratum

kapa mamin tani ke guzhina duke bere trahana. dhe u kujtuva qe ti thosha te me bente dhe mua, kur ajo ishte duke e mbaruar se beri. dua dhe une, i thashe. u kujtove vone, me tha nje here. vara turite une dhe mire tha, se ta bej une. pas pak minutash me thirri te vija ta haja. shikoj pjaten une, plot. e shkreta thashe me vete, e paska hequr nga goja e saj, per te ma dhene mua. i afrohem pjates me shume, cte shoh....e kishte shtuar me uje.

jam shume e indinjuar dhe desha ta ndaja indinjaten me miqte e mi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

Qahu, qahu se ta ka bo zoti rrisk.
Ti te pakten ke mundesin te ulesh me tetom me e honger i pjat gjell, po ne te shkretet qe jena vetem fare e larg? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

SA PO ME PELQEN KY EMRI I RI MOJ LEA U TE KEQEN MOTRA /pf/images/graemlins/laugh.gif

moj po kujt do ja hedhesh ti ato vickla neve eeee pse me trahana ha atje ti eee pupupupu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif