Per miqte e mi

disku

UNI
Re: Per miqte e mi

O PROTO APO SEXY DEMON APO SE FUNDI MATILDA.....
ne hutove qafsha nonen...pfffffffffff

LEA

Primus registratum

erdha unaaaaaaaaa

edhe ika prape /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju kam xhan

mars

Primus registratum

E moj Lea po na e nxjere shpirtin pak nga pak une ri gjithe diten para komp per te par nje shkrimin tend dhe ti na iken,c'te te them, /pf/images/graemlins/smile.gif se per te share nuk te shaj dot.

mars

Primus registratum

Nuk po thua mirmbrema me mire se ketu vajti 6:30
Si kalon cna thua ndonje te re,shkolla mire?
sot besoj se je pushim apo jo.

abs

nuk e di...

Po mir mo abstrakt ato te dyja spo na e varin neve vijne leshojne nga nje shkrim sic thote Qershia si bajga lopen dhe largohen

n fakt ke t drejt, po femnat nuk jan krijesa per tu share, bitteschön. :mad:
cfare desha me pyet un, po qershia ku eshte niher se m kahere s kam lezu nga ajo, qershi me mori malli /pf/images/graemlins/smile.gif

abstract, faleminderit per freskimin e kujteses. :tipsy:

me ner qofsh, e kujdes mos t ftohet krarori ashtu oben ohne, jo per gja po duhet me ardh me t pa me komposto /pf/images/graemlins/laugh.gif

unicorn...propozoj te krijohet nje flamur mer miqsine /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ku keni humb kohet e fundit, mos ju ka marr kush m sysh, ptuj ptuj...per ata qe i kan bojqillit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]O PROTO APO SEXY DEMON APO SE FUNDI MATILDA.....
ne hutove qafsha nonen...pfffffffffff[/qb]
ky esh qellimi im /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]ku keni humb kohet e fundit, mos ju ka marr kush m sysh, ptuj ptuj...per ata qe i kan bojqillit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une boj qelli i kam por shoqerin nuk e ngateroj ne kete mes per ti mar me sysh.
Te pakten e di qe asnjeri nuk mund te me mari mesysh. /pf/images/graemlins/wink.gif
Dhe sa per humbje dhe ti bere ca mungesa ketu.

Matilda do te ngelej qefi te te te vazhdoja me Proto deri sa te me ngulitet ne mendje? :sleep:

abs

nuk e di...

Te pakten e di qe asnjeri nuk mund te me mari mesysh. /pf/images/graemlins/wink.gif

aaa pse bojqilli i paske a? kerkova me ti pa ne foto po s pash gja
help.gif
mirboll besa, ti e paske rregullu per vedi, s t merka kush m sysh, prandaj shkon mir ky grupi ktu se i mbroke nga syte e kqija /pf/images/graemlins/laugh.gif

per mungesat baj autokritik, jam e prekun thell se nuk kam pas kohe e nuk do kem deri per vitin e ri, ju jap fjalen e flamurit se do e hedh nje sy ktu.

ju ka dal emri te kjo adresa, a po ja hedhni nje sy vrap e vrap...se kushedi /pf/images/graemlins/wink.gif
http://www.albforumi.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=20;t=000009;p=5

ju pershnes te tanve
xhan xhan...ose shkodrance ju marrsha t ligen....leqe ku keni t liga ju ptuj ptuj /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]
Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]ku keni humb kohet e fundit, mos ju ka marr kush m sysh, ptuj ptuj...per ata qe i kan bojqillit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

Matilda do te ngelej qefi te te te vazhdoja me Proto deri sa te me ngulitet ne mendje? :sleep: [/qb]
si te duash me thirr vetem ada jo :sleep:

mars

Primus registratum

Miremengjesi te terve si jeni gdhire,dmth ne te Europes,ju te tjeret si po kaloni te djelen se akoma ju ka ngele pak kohe,lum si ju,une po filloj diten e pare te javes,ne pune /pf/images/graemlins/frown.gif .

abstrakt,kot mundohesh per te gjetur foton ketu ne tjeter vend eshte /pf/images/graemlins/wink.gif
Me pelqejne njerezit qe bejne autokritik dhe qe njohin gabimet e tyre. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Proto a ke ndonje plan tjeter per te ndryshuar perseri emrin?
sa per ate qe the nje e mer qe nuk e them shpesh me eshte e veshtire ta perdor fillimisht keshtu qe nuk do te te theras ashtu /pf/images/graemlins/wink.gif

qershia

Primus registratum

o mars,
ckemi mo, mos ma cyt shume proton se mezi e kemi...

Abstr, vetem i za lco ti, se gati-tu jam une me tregu se ku munesh me e gjet at` qi kerkon...(apo jo mars, e kam apo se kam lejen n`xhep?)

mars

Primus registratum

hahaha ta kalova i thashe vete.(nuk ja dhash po e pyeta meqe kishte kerkuar)
Per gjera te tilla mos pyet se e ke lejen per cdo gje qe behet fjale ne forum

mars

Primus registratum

Dhe Proton une nuk e ngacmoj ajo me ngacmon,e di ti cdo te thote puci ne greqisht qe ajo e perdor shume,kur me pershendet mua.

disku

UNI

erdha un nga puna....po po me lerohet nona per gjume prandaj po ju them nate e mire,,,
aro rrofsh qe interesohesh lale..shkolla mire....ja neser qe ne sabah filloj...
hajd noten perendimoreve te amerikes dhe kalofshi nje dit te mire mikut mars nga greqia...abso ty ose noten ose diten se ste di nga je....
matilden(nqs deri kur te lexoj kete do quhet prap matilda) e uroj te gjej nje mer stabel se na vdiq...
qershie me ke put anej nga lagjia tjeter nga jom,,,,brooklyn in da house girl....lol

disku

UNI

u se harrova marko po kercet pushka anej nga ballkani...lol

leas.kjo me ka heq vizen...edh un po i jap reston...vize per vize eshte.....lol

abs

nuk e di...

hallo kinga e kinge, ju pash atje te Humori /pf/images/graemlins/smile.gif kam shume pak kohe, deri ne dark prap, ju baft mire dreka /pf/images/graemlins/smile.gif

ps: e shifni diellin siper reve?

:rockband: :rockband: