Per miqte e mi

mars

Primus registratum
Per miqte e mi

Po e hap kete teme per miqte e mi per tu thene qe i dua shume, psh ke dua,Qershine Marko Proto LEA Unico etj etj.....

Sigurisht ne kete teme mund te shkruaj kushdo qe mendon se i pershtatet kesaj shoqerie.

Qershi si ka ecur mushja e mendjes se karoceris tende,per ketej nga Greqia.

qershia

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

ne trashe` jemi o mars me kundragaz(thone qe do kete shpethim berthamor sot) ne nocka dhe duke bisedu me sy me nj-tj...

p.s i di c`me thote me sy AI i imi:
me ke luajtur nga fiqiri...do te shtrengoj pak rripin Thanas, s`besoj se do te ngeli hateri...

mars

Primus registratum

Nuk ke ci bene nganjehere dhe duhet shtrenguar ripi nganjeher,kur kane perparesi gjera te tjera.
Megjithese per ju femrat bene mire se nuk ju le te shendosheni shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

miri jini mo shoke te kryesis???
o marso po mire qe lexova emrin tat te tema se skisha per me e pa...qorra ne mo ca me ibo..
ca bohet anej nga lagjahia qeter????

qershia

Primus registratum

o corni
pse jemi si dy shpirtra binjake ne te dy mre...

ne une vduq per pulitik (mgjse ka nja ca muaj qe me ka ron intesiteti...ti si ekspert i marrdhenieve multilaterale ne fushen e diplomacise ca shpjegimi i jep qershise..)

disku

UNI

si puna marteses o qershie...kur kalo ca vjet ...te vje zili kur shef na nji beqar ne rrug

mars

Primus registratum

Shikoni se me keto qe po thoni nuk do mblidhen miqt por politikanet ketu,ja beni ick kujdes se do na merni me qafe.

Qershi dhe ti unico e dini mire se cfare eshte politika per mua dhe si nje djal i ndershem nuk meren me te tilla.

marko

Primus registratum

Sa populiste qe jeni ju te dy (qershia dhe Unicorni) na vdiqet.
O Qershie dhe nji binjak tjeter?
Une po ndaloj se shkruari per momentin se lotet nuk me lene te shprehem.
DHimbje.
Me ka erresuar syte.
Dhe nje tjeter......?
Jete mizore.

mars

Primus registratum

Marko ti erdhe por une do iki te skuq nonje patate ajde shendet dhe kalofshit mire.

Guest

ooops ju gjeta dhe ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

amon amon se kur permendni pulitiken me dridhen leqet e komve mu :rolleyes: e addhuroj shuuume zot i modh ishalla bohem nei dite se po su bera do me ngeli fiksim :eek:
uni meqe te pelqeka edhe ty do te marr si sekretar /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

much love for my babies /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

booooooooom, erdha dhe una. e shifni me sa zhurme qe vij? qe mos i shpetoje njeriut prania ime. sjam hic egocentrike mo. /pf/images/graemlins/laugh.gif
une vazhdoj te jem ne pune. me haet tani po ketu vetem "curry wurst" ka.
ju kam xhan, miq te dashur. /pf/images/graemlins/smile.gif

ps. marko, dhe sa e zgjate biseden me flutren pasi ika une mo? cje ftof ti. po ajo muhabet do. /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

Lea, e kam njoft Flutren icik mo gjat se ty un(lol)
E folem per zotin nja i gjys ore te mire po.
E di ti qe me do fort mu ajo, dhe ka ca gjona qe vetem asaj i thuhen, poo dhe po e pytsha per Ocin e per Aliun ne pergjithesi.

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]
Dhe nje tjeter......?
[/qb]
po po marko dhe nje tjeter MP ke nga une, taksirat ke sa ta lexosh icik se e di une qe nervat kto kohe t`kan lon si frenat e makines ty...

disku

UNI

hey yo sup niggazzzzzz????
sa kom ardh prej zyre dhe jom paksa i pjerdhur sme punon menja me shkrujt po neser per sabah dit e re kismet i ri thot poplli....o marko ke inot qe me ka mu me shum binjak se ty kjo e?

Guest

mirmbrema snobiste dhe snobista /pf/images/graemlins/laugh.gif

une sapo erdha nga nje mbledhje e partise bera ca pune qe kane lidhje me partine dhe tashi po iki me taku qorrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

note e mire ene bofshi qef neser falemnerit shuuuuuum /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

mars

Primus registratum

Nuk u zgjua ndonjeri prej jush,akoma gjume beni?
Dhe pastaj ankoheni per mua se une po beje mungesa.

disku

UNI

o ar po si bo edhe ti sikur ke le shtatanik....
prit mer jahu se flejn robt sjan gjithe si ty qe rri pa gjum hic.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Jo ore jo se dhe une fle dhe cte fjetur thuaj,po ju si ju ama,e shumta e shumta deri ne 8 po me teper jo.
megjithese dhe une tani sa u ngrita nga gjumi drekes,e pash qe nuk po ma varte njeri thash te fle dhe fak meqe brem isha ne dificit me gjumin.