Per Markon dhe qershin

Guest
Re: Per Markon dhe qershin

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Meqe truri tim i kan rene xhirot,mund ti fusesh nje perkethim,asaj aty me lart.

Proto te pash foton shuuuuuuuuuuuume e mire por nuk e di pse ishe me nerva kur te nxoren /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush ta tregoi mer ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

a shi shi me nerva e kushedi ca kam pas se zakonisht jam shume e embel /pf/images/graemlins/blush.gif

mars

Primus registratum

as qe e diskutoj qe je e qet dhe si shpirt si motra jote :thumbsup:

mars

Primus registratum

une nuk mund te shanj njeri po dhe sigyrisht qe nuk mund te gjesh fjale per ti share.

Unico mire je ti vlla.

disku

UNI

mire mer jahu ca na gje ne nju jorkezve...
ca na thu ti iher???
po kjo protoja ka ra ne mendime thell fare pse snihet???

mars

Primus registratum

po po juve nuk ka cju gjen vetem ndonje avjon mund tju bjeri ne koke se nga anet e tjera jeni mire ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

Protua rrezik akoma nuk eshte zgjuar akoma nga gjumi,eshte e vetmja menyre qe mund te besh ate goce qe te ms ndihet /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

mire e ke te avionat na vijne hakut ne...po thuj qe e kom shpin ne kat te rete edhe o kollaj me shpetu.....
pastaj protoja vetem ne gjume snihet mire e ke ti....
po ku marko ka hum rrugen me duket...lol

Guest

ja ku jam /pf/images/graemlins/wink.gif me kerkuat /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ashtu me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif check pm se te kam nis i pytje pas pak tradhetar /pf/images/graemlins/wink.gif

mars

Primus registratum

cti beje une qe tani dhe per pak ore me duhet te fle dhe ne mengjes perseri pune /pf/images/graemlins/frown.gif

Miremengjes Proto.mire mu gdhive /pf/images/graemlins/wink.gif

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]
o mami gocave...po sa goca ke ti???[/qb]
vallaj re unicorn pyt t`jatin e gocave se ai ja numeron kpucet n`darke kur vine prej "pune" ato...

mars

Primus registratum

Dmth kush eshte puna e tyre qershi qe ta dime se cdo marim presim sqarime te metejshme.
help.gif

mars

Primus registratum

jo te tilla gjera se pastaj po na ndryshon mendimin qe kemi per to pastaj. :smash:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]
Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]
o mami gocave...po sa goca ke ti???[/qb]
vallaj re unicorn pyt t`jatin e gocave se ai ja numeron kpucet n`darke kur vine prej "pune" ato...[/qb]
I JATI KA SHKU ME SHERBIM...do na nji zevencus ti me i numru kpucet ose me i ju ndajak si jevgu sumes??

qershia

Primus registratum

vallaji si heret u kujtove ne ti...

ne kemi kaq dite qe agjinojme , ku ishe mcef ti ma para re...

Guest

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]jo te tilla gjera se pastaj po na ndryshon mendimin qe kemi per to pastaj. :smash: [/qb]
e kush pyti per menimin tend:D

happy berdhdej /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif