Per ke po mendoni tani??????

RAUL

Primus registratum
Re: Per ke po mendoni tani??????

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
RAUL dekt motra per burrnin tane :kiss: [/qb]
pse moj si me quan mua? /pf/images/graemlins/laugh.gif une burr qe dua 7 gra.. /pf/images/graemlins/wink.gif dhe nuk me dalin.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
per ate pun i kom ngja gjyshit une,,,ka pas shkuar i shkreti me gjith grat e atyre te byros,, nexhmijen,lenka cuken etj etj s'mund ti numeroj dot tani.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] Pomendoj a ka menduar na njera per mua :tipsy: [/qb]
Pa shiko kush qenka, Zeqoja. Po c'kemi more Zeqo,se ke kohe qe s'je dukur.

leonora

Primus registratum

pash zoten ku je mor se na i bane vajzat me zemer tu te lup /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

RAUL

Primus registratum

zeqo na bone merak mo,un perpak mbusha format e kryqit te kuq,si person i zhdukur pa nom pa nishan /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

mir se erdhe plako perseri.

albavina

Primus registratum

:wub:

FloBo /pf/images/graemlins/laugh.gif

uaaaaaaaaa kush ka ardhuuuuuuuur zeqoooooooooo :goofy:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
[qb]
RAUL dekt motra per burrnin tane :kiss: [/qb]
pse moj si me quan mua? /pf/images/graemlins/laugh.gif une burr qe dua 7 gra.. /pf/images/graemlins/wink.gif dhe nuk me dalin.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
per ate pun i kom ngja gjyshit une,,,ka pas shkuar i shkreti me gjith grat e atyre te byros,, nexhmijen,lenka cuken etj etj s'mund ti numeroj dot tani.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: [/qb]
e di ate historine te gejneralit dhe te ushtarit...?

leonora

Primus registratum

[qb]
[qb]
RAUL dekt motra per burrnin tane [/qb]
pse moj si me quan mua? une burr qe dua 7 gra.. dhe nuk me dalin..
per ate pun i kom ngja gjyshit une,,,ka pas shkuar i shkreti me gjith grat e atyre te byros,, nexhmijen,lenka cuken etj etj s'mund ti numeroj dot tani.. [/qb]
ejjjjjjjj mos me shaj gjyshin ti se ai ka ken trim jo si puna jote qe tremesh me shku ne wc vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif uh uh uh uhhhhhhhhhhhhh 7 gra thot ky kuku per ty po ti nje e nuk po je i zoti per te jo ma 7 ncncncnncncncncncncnnc
qa me te ba se te kam vllacko se per ndryshe ta kisha rraf b... pak :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

TeanD

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rrebeli:
[qb] galante!moj po di ndonje ilac ti qe te mos te te cojne zile.me merziten tani /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss: [/qb]
picasso
...ah sa i kerkuar qe je mor djale, si nuk te lane rehat ore
une di nje ilac qe i injektohet telefonit jo personit
blloko thirrjet hyrese per nja ca dite sa te te harrojne
dhe je per qejf masanej
:cool:
P.S une kam bere nje zgjidhje tjeter per vete
kam regjistruar si zile 1 fjali qe ma thone shpesh ne rruge /pf/images/graemlins/wink.gif "je si shpirt" dhe sa here me bejne zile une kenaqem shuuuuumeeeeee :goofy: /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]ejjjjjjjj mos me shaj gjyshin ti se ai ka ken trim jo si puna jote qe tremesh me shku ne wc vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif uh uh uh uhhhhhhhhhhhhh 7 gra thot ky kuku per ty po ti nje e nuk po je i zoti per te jo ma 7 ncncncnncncncncncncnnc
qa me te ba se te kam vllacko se per ndryshe ta kisha rraf b... pak [/QB][/QUOTE]
:lol: :lol: :lol: flori e kam kete parajsen :kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

ca me zbardh dhomet ti /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jeni ber dy kunatat bashk dhe me jeni sulmuar mua.. /pf/images/graemlins/tongue.gif ti ta tregoj te dhoma pastaj.. lolll: :kiss:

motra avash ti zemlaa se je dy vjet me e logel se une /pf/images/graemlins/wink.gif mos me detyro te lej me njeren kembe gjith dite sikur ta bonte mami kur ishe e vogel /pf/images/graemlins/smile.gif e mban mend kur i perdorje buzkuqin dhe komshiu ta fshinte.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: kiss

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rrebeli:
[qb] galante!moj po di ndonje ilac ti qe te mos te te cojne zile.me merziten tani /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss: [/qb]
picasso
...ah sa i kerkuar qe je mor djale, si nuk te lane rehat ore
une di nje ilac qe i injektohet telefonit jo personit
blloko thirrjet hyrese per nja ca dite sa te te harrojne
dhe je per qejf masanej
:cool:
P.S une kam bere nje zgjidhje tjeter per vete
kam regjistruar si zile 1 fjali qe ma thone shpesh ne rruge /pf/images/graemlins/wink.gif "je si shpirt" dhe sa here me bejne zile une kenaqem shuuuuumeeeeee :goofy: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po jo ashtu moj galante jo!se ashtu perjashtoj edhe ata qe nuk kane faj.ne fakt une kam shume "ish"dhe kete e dine dhe ato... dhe jane te sigurta qe une nuk i gjej se kush mi con(prandaj edhe nuk lodhem)por po mundohem...apo lere,ca te mundohem.fare moj nuk po mundohem.po rri rehat.qente le te lehin...dhe bota...te ulerase.jeta te mos shuhet...po ajo...le te pelcase /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea:per ty :kiss:

TeanD

Primus registratum

ah picasso ...dhe telashet s'kane te sosur

:kiss: :kiss: per picasso-n

P.S karvani dhe te lehi, picasso marshon perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

[qb] ca me zbardh dhomet ti /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jeni ber dy kunatat bashk dhe me jeni sulmuar mua.. ti ta tregoj te dhoma pastaj.. :kiss:

motra avash ti zemlaa se je dy vjet me e logel se une /pf/images/graemlins/wink.gif mos me detyro te lej me njeren kembe gjith dite sikur ta bonte mami kur ishe e vogel /pf/images/graemlins/smile.gif e mban mend kur i perdorje buzkuqin dhe komshiu ta fshinte.. [/qb]
hahhahhahhahahhaahahahha po kush e lente mamin te me lente ne nje kam mua mor tu pas babin aty :goofy:
pastaj kush mi f'shin bakamet mua ty nuk de duhet gja se une nuk te kam padit ty kur ti shkoje hyje nga taraca tek rosalina :smash: pradaj mos fol shum se po tja tregoj tera fiones /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] ah picasso ...dhe telashet s'kane te sosur

:kiss: :kiss: per picasso-n

P.S karvani dhe te lehi, picasso marshon perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
normale!biles me hap te sigurt!

do vdes per ty

Primus registratum

po mendoj per pushimet e dhjetorit se ka nje muaj shkolla ka filluar me ka bere per uje te ftohte

EB

Primus registratum

Po mendoja per nji shok me te cilin kisha 7 muaj pa folur dhe ishte me te vertete e cuditshme te flisje me te sot, i kishte ndryshuar zeri...

Shqiptarja

Primus registratum

Shyqyr qe une s'paskam menduar per Zeqon ketu!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif