Per ke po mendoni tani??????

picasso

Forumium maestatis
Re: Per ke po mendoni tani??????

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] picasso po ti po thoje pak me lart "ajo e imja"

lexoji dhe njehere postimet e tua

P.s une per veten e ime jam beqare :wub: nuk kam ashtu 'timin" /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ajo e imja,er kisha ne sensin e asaj(sepse uroj te jete ajo)e te mos jete ai se atehere e ka marr djalli uraten fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje here me tha nje shok:ja e pash orej 17.17 gjithnje e shof keshtu me tha.une i thashe te mendon dikush(uro te mos jete mashkull /pf/images/graemlins/laugh.gif )
dhe une besoj shpresoj dhe uroj te jete ajo(domethene ajo qe nuk e di.)

TeanD

Primus registratum

Fillimisht postuar nga picasso:
[/qb]
ajo e imja,er kisha ne sensin e asaj(sepse uroj te jete ajo)e te mos jete ai se atehere e ka marr djalli uraten fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje here me tha nje shok:ja e pash orej 17.17 gjithnje e shof keshtu me tha.une i thashe te mendon dikush(uro te mos jete mashkull /pf/images/graemlins/laugh.gif )
dhe une besoj shpresoj dhe uroj te jete ajo(domethene ajo qe nuk e di.) [/QB][/QUOTE]

uroj dhe une... amin

:wave:

picasso

Forumium maestatis

e di si i pata thene nje nr
qe me conte zile dhe priste ta merrja ne cel???
"nuk te njof,dhe sinqerisht nuk me intereson te te njof.por nese nuk ke dicka konkrete per te me thene je i/e lutur te me lesh te qete.me respekt nga mr "X"e gjith akjo me sms pa e marr vesh fare kush ish e ca donte.

picasso

Forumium maestatis

keshtu pra galante.
ai personi qe te con zile ty me siguri eshte nje qe te njef dhe e njef.por perderisa nuk e ka guximin te te flase me nr,nuk e vlen as mendimin tend.me beso!
keshtu ja bej une.dikush me con zile pa nr per te me futur ne mendime.dhe une e pyes veten,a ja vlen mendimin tim.pergjgja eshte jo.(keshtu i bie qe ajo te lodhete e te mendohet nese une po e mendoj.ndersa une vetem me duhet te lodhem te e fshij si telefonate.dhe ta kaloj si nje gje te rendonte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TeanD

Primus registratum

picasso

e di se cfare eshte me qejf
kur ai qe te ben zile me nr te fshehur e di qe ti do ta kuptosh qe do jete ai dhe pse me nr te fshehur, dhe pret qe dhe ti te besh te njejten gje, po ti e kupton kete gje, dhe meqe s'te behet vone per ate person dhe do vetem ta persekutosh nuk i ben zile dhe gjithe qejf mendon surratin e tij ne momentin qe mbetet si legen :smas

P.s sa te keqe qe e mendoj veten time ne keto
raste :shrug:

picasso

Forumium maestatis

lol e paske gjet kush eshte?!?!?!varja /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

[qb] une po mendoj per veten...ju dukem egoist???hahahaha po mendoj per veten ne lidhje me njeren /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
picasso une di kush ashte ajo dmth ajo qe te frymzon ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
un, ti, ai, ajo, ne, ju, ata, ato na bejne zile :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
[qb] une po mendoj per veten...ju dukem egoist???hahahaha po mendoj per veten ne lidhje me njeren /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
picasso une di kush ashte ajo dmth ajo qe te frymzon ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
un, ti, ai, ajo, ne, ju, ata, ato na bejne zile :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shkodrane!lum ti qe e di.une jo.pasi kam shume qe me kane frymezuar(edhe per keq)domethene te shkruaj poezi te trishtuara.
por nuk edi nese eshte ndonje e vjeter se ciles i ka ngel dicka merak...apo ndonjera qe nuk po ka guxim te bej nje hap para /pf/images/graemlins/laugh.gif sidoqe te jete per mua nuk jane asnjehere problem(derisa nuk i kam prane)ateher fillojne e behen problem(kur afrohen....) /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

[qb] shkodrane!lum ti qe e di.une jo.pasi kam shume qe me kane frymezuar(edhe per keq)domethene te shkruaj poezi te trishtuara.
por nuk edi nese eshte ndonje e vjeter se ciles i ka ngel dicka merak...apo ndonjera qe nuk po ka guxim te bej nje hap para /pf/images/graemlins/laugh.gif sidoqe te jete per mua nuk jane asnjehere problem(derisa nuk i kam prane)ateher fillojne e behen problem(kur afrohen....) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ahhhhhhh si do te jet ajo qe te frymezon tyyyy :eek: e di une ndjej dhe pse ti nuk e din /pf/images/graemlins/laugh.gif
mua nuk ma njen shum se kush me merr me nr te fshehur se ne pergjithsesi e di gjithmone se kush eshte nga rreagimet dhe normal se ai qe te ben zile me nr te fshehur te njef mir kshu qe afer e ke po mos u trem /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

per nje person qe s'e di pse me ka marr kaq inat :idea: :idea: :idea:

susana

Primus registratum

nje person qe sapo ta shoh neser do ti jap ca :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

e di moj e di se me mua te gjorin e ka.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
[qb] shkodrane!lum ti qe e di.une jo.pasi kam shume qe me kane frymezuar(edhe per keq)domethene te shkruaj poezi te trishtuara.
por nuk edi nese eshte ndonje e vjeter se ciles i ka ngel dicka merak...apo ndonjera qe nuk po ka guxim te bej nje hap para /pf/images/graemlins/laugh.gif sidoqe te jete per mua nuk jane asnjehere problem(derisa nuk i kam prane)ateher fillojne e behen problem(kur afrohen....) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ahhhhhhh si do te jet ajo qe te frymezon tyyyy :eek: e di une ndjej dhe pse ti nuk e din /pf/images/graemlins/laugh.gif
mua nuk ma njen shum se kush me merr me nr te fshehur se ne pergjithsesi e di gjithmone se kush eshte nga rreagimet dhe normal se ai qe te ben zile me nr te fshehur te njef mir kshu qe afer e ke po mos u trem /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une te trembem?madona mia!vetem kjo kurrr.

rosela

Primus registratum

per ate qe po mi ben lemsh mendimet kto kohet e fundit /pf/images/graemlins/frown.gif !!!!