Re: Per ke po mendoni tani?????? PO MENDOJ PER BISOU :angel:
B BISOU Primus registratum 30 Jun 2004 #741 Re: Per ke po mendoni tani?????? PO MENDOJ PER BISOU :angel:
X xhoni Primus registratum 30 Jun 2004 #742 Re: Per ke po mendoni tani?????? Per la mia famiglia :cry: :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif
L ladouce2005 Primus registratum 1 Jul 2004 #743 Re: Per ke po mendoni tani?????? per se e kam merzitur pak mbreme :kiss: sorry babe /pf/images/graemlins/frown.gif love you :kiss:
Re: Per ke po mendoni tani?????? per se e kam merzitur pak mbreme :kiss: sorry babe /pf/images/graemlins/frown.gif love you :kiss:
S susana Primus registratum 1 Jul 2004 #744 Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per vllain tim qe e dua shumeeeeee. :kiss: :kiss: :kiss: mezi po pres ta takoj :cry: :cry:
Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per vllain tim qe e dua shumeeeeee. :kiss: :kiss: :kiss: mezi po pres ta takoj :cry: :cry:
H helibak mucogllava Primus registratum 4 Jul 2004 #745 Re: Per ke po mendoni tani?????? per sekret se me erdhi nje shok ketu dhe sdua a di ai /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Per ke po mendoni tani?????? per sekret se me erdhi nje shok ketu dhe sdua a di ai /pf/images/graemlins/tongue.gif
S S6T6N6 Forumium maestatis 4 Jul 2004 #746 Re: Per ke po mendoni tani?????? Po mendoj per disa njerez njekohesisht
R RAUL Primus registratum 4 Jul 2004 #747 Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per njonen ketu. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
H helibak mucogllava Primus registratum 5 Jul 2004 #748 Re: Per ke po mendoni tani?????? RAUL ate njonen ketu e kam zen vende mendo per ndonje tjeter ti /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Per ke po mendoni tani?????? RAUL ate njonen ketu e kam zen vende mendo per ndonje tjeter ti /pf/images/graemlins/tongue.gif
L leonora Primus registratum 5 Jul 2004 #749 Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per Raul_in qe po mendon per ate njenen e kush na kenka kjo Po mendoj dhe per ate qe fola pare ne tel.. gjysem ore
Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per Raul_in qe po mendon per ate njenen e kush na kenka kjo Po mendoj dhe per ate qe fola pare ne tel.. gjysem ore
H helibak mucogllava Primus registratum 6 Jul 2004 #751 Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per vdekjen /pf/images/graemlins/tongue.gif
H helibak mucogllava Primus registratum 6 Jul 2004 #753 Re: Per ke po mendoni tani?????? per ilven me duket se ka qen nga ato forumiste qe mka pas xhan mua
C crazy Primus registratum 12 Jul 2004 #754 Re: Per ke po mendoni tani?????? per vellain tim qe ka mbremjen e matures sot e une nuk jam atje. /pf/images/graemlins/frown.gif
Re: Per ke po mendoni tani?????? per vellain tim qe ka mbremjen e matures sot e une nuk jam atje. /pf/images/graemlins/frown.gif
X xhoni Primus registratum 12 Jul 2004 #755 Re: Per ke po mendoni tani?????? Per familjen time. /pf/images/graemlins/frown.gif
S susana Primus registratum 13 Jul 2004 #756 Re: Per ke po mendoni tani?????? per vllain tim qe se shpejti do diplomohet :rockband: :rockband: :rockband: :kiss:
Re: Per ke po mendoni tani?????? per vllain tim qe se shpejti do diplomohet :rockband: :rockband: :rockband: :kiss:
H helibak mucogllava Primus registratum 13 Jul 2004 #757 Re: Per ke po mendoni tani?????? per dashnoren time qe se kam gjet akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Per ke po mendoni tani?????? per dashnoren time qe se kam gjet akoma /pf/images/graemlins/tongue.gif
R RAUL Primus registratum 15 Jul 2004 #758 Re: Per ke po mendoni tani?????? Per princesh fionen,,,, love you. /pf/images/graemlins/laugh.gif SHREK /pf/images/graemlins/tongue.gif
Re: Per ke po mendoni tani?????? Per princesh fionen,,,, love you. /pf/images/graemlins/laugh.gif SHREK /pf/images/graemlins/tongue.gif
S susana Primus registratum 15 Jul 2004 #759 Re: Per ke po mendoni tani?????? uaaaaa kush na paska ardhur thanks dhe shpresoj t'ja kesh kaluar mire me pushimet :kiss: :kiss: :kiss:
Re: Per ke po mendoni tani?????? uaaaaa kush na paska ardhur thanks dhe shpresoj t'ja kesh kaluar mire me pushimet :kiss: :kiss: :kiss:
R RAUL Primus registratum 16 Jul 2004 #760 Re: Per ke po mendoni tani?????? thanks princes :kiss: :kiss: ja kalova mjaft mire,vetem se me iku truri duke menduar per ty dhe 82 shkodrane. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: gjumi i notes nuk me ka zen /pf/images/graemlins/smile.gif
Re: Per ke po mendoni tani?????? thanks princes :kiss: :kiss: ja kalova mjaft mire,vetem se me iku truri duke menduar per ty dhe 82 shkodrane. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: gjumi i notes nuk me ka zen /pf/images/graemlins/smile.gif