jo dasmen e bej ne atdhe une e me kenge popullore...e pretendoj te me lyeni me leke qe normalisht me takojne mua pastaj.... :rockband:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] yyy ca vendimi reinooopo prap atje ku bere ditelindjen do shkojm eee /pf/images/graemlins/laugh.gif do e qakam vallen vallaj :rockband: [/qb]
dhe me shan mua pastaj qe te them kubiste /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga reincarnation:
[qb]pretendoj te me lyeni me leke qe normalisht me takojne mua pastaj.... :rockband: [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]
C'far?????? Ku????? Si????????Fillimisht postuar nga se_di:
[qb] e mbaj mend e mbaj
do hapnim dasmen ne :shrug:
e kisha nje gjysem ideje por sme shkonte
ndermend qe mos te me thonte gje as ajo
as ftese asgje![]()
si u ben keta njerez sot,i bejne gjerat
fshehurazi
LeoEni...po pse o yllo si the gje motres tende ti? [/qb]
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] se_di, na e beri me hile xhoni /pf/images/graemlins/frown.gif e mban mend se c'na ka premtuar ne te dyve![]()
pastaj pse pyet se me ke eshte martuar, sikur s'e di ti /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]Ah po ju doni dajak mer vlla :smash: :smash:Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb]wow paske mendu per shoket e luftes edhe pse kane qene larg /pf/images/graemlins/smile.gif edhe un kam bere te njejten gje :angel:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
Po mendoj per xhonin, albavinen dhe FloBon sa mendime te perbashkta kemi[/qb]
xhono ca nigjova un ere qeke martu ti mengushellime...m'fal ashtu urime /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ca martese thoni more se me cmendet.S'guxo robi te kalje nje weekend me nje shoqe se e bejne direkt te martuar.
Ju e dini me cin do martohem une.Kete rradhe ishte vetem nje flirt i vogel.E bera ngaqe ndihesha i vetmuar.
Mos nigjo miletin yllo.Ti e di qe ta kam dhene fjalen ty une.Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb]WWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] se_di, na e beri me hile xhoni /pf/images/graemlins/frown.gif e mban mend se c'na ka premtuar ne te dyve![]()
pastaj pse pyet se me ke eshte martuar, sikur s'e di ti /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
xhoni martuar![]()
Me ke mo FloBo qe ti e dike se un s'di gje??
Deri sa nuse i lejohen ati /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ohyyyyyyyyyyyyyyyy He pra fol se me ben me zemerFillimisht postuar nga xhoni:
[qb]Mos nigjo miletin yllo.Ti e di qe ta kam dhene fjalen ty une. [/qb]Fillimisht postuar nga LeoEni...:
[qb]WWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
xhoni martuar![]()
Me ke mo FloBo qe ti e dike se un s'di gje??
Deri sa nuse i lejohen ati /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Jo mo jo po ti nga ishe qe mungove kaq shum :smash: :smash:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Rri e qete shpirt. :kiss: Nuk martohem me tjeter une.
Dynjaja na kane zili dhe duan te na prishin pune.Por ti mos degjo se c'thone bota. [/qb]