Per ke po mendoni tani??????

xhoni

Primus registratum
Re: Per ke po mendoni tani??????

Dai ,su con il morale.
Eshte me keq kur bie ne pesimizem.
Edhe une isha me keq se ty dje,por i dhashe forza vetes.
Alla fine piu di me stesso non amo nessuno,no?

albavina

Primus registratum

no no non cado mai nel pessimismo
non ne vale proprio la pena
giusto nessuno è migliore di te stesso

xhoni

Primus registratum

:thumbsup: :thumbsup:
Keshtu pra :kiss: ,hajt se merzitemi dhe ne pastaj.

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] do te thot qe cke me te :wink: shif mu qe jam VIP p.sh. :devil:
tani po mendoj per vajzen time ideale :wub: [/qb]
pse kaq shum ke :lol:
Ekziston vajza ideale per ty :confused:
[/qb]
ne fakt kam shume po vetem ketu ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif
sigurisht qe vajza ime ideale ekziston /pf/images/graemlins/smile.gif kacurrelse, sy jeshile, buze qe dine te puthin, permasa jo te ekzagjeruara, e embel, ndonjehere kapricoze...nejse po e le me kaq se po me shkon leng nga goja :wub:

xhoni

Primus registratum

Tani do iki se kam 6 ore ne af,dhe s'jam tuj menu per njeri hic. :wave: a domani

leonora

Primus registratum

FloBo ke gjetur gje akoma mo :confused: se me ato pretendime e ke te veshtir :shrug:

Po mendoj per nje shok klase qe ka vite qe nuk e shoh dhe sot me mori ne tel..

bolonjezja

Primus registratum

po mendoj qe kam mbetur vetem ne shtepi se dy shoqet e shtepise me kane ikur ne Shqiperi,i dashuri im po ashtu....UUUUFFFFAAAAAA!!!!!!JAM MERZIT! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

leonora

Primus registratum

Lum si ti, une po kerkoj te me len vetem dhe s'po me nigjon njeri /pf/images/graemlins/frown.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] po mendoj qe kam mbetur vetem ne shtepi se dy shoqet e shtepise me kane ikur ne Shqiperi,i dashuri im po ashtu....UUUUFFFFAAAAAA!!!!!!JAM MERZIT! :cry: [/qb]
ca koincidence :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif shaka :kiss: mos ik fare ne shpi sot, rrim gjith naten perjasht :goofy:

Eni, pse mi ca te duket e ekzagjeruar ty tek kerkesat e mia :confused:

bolonjezja

Primus registratum

jo dhe mua me pelqen vetmia por kur nuk dua te jem me te tjeret...tani do odja te isha me te dashurin tim....me shoqet e mia!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
ti flobo si shume ke filluar jete nate! :smash: :sleep:

leonora

Primus registratum

Jo mo yll asgje por eshte pak e veshtire ta gjesh :rolleyes:
Bej si une me mire, pa kerkesa ja le fatit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Ca me bo rein, kshu eshte kur s'ke dike per te cilen te mendosh /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

Eni, qe do ta gjej do ta gjej po pse te me lodhi :mad: edhe ti mos ja le gjithcka fatit /pf/images/graemlins/smile.gif

bolonjezja

Primus registratum

ouuuuu!!!! :eek: :eek: paske vendosur ta gjesh eeeee????? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif shfe,shife dreqin....si ato geshtenjat e thata qe ja japin Paf!!!!per njeheresh...po ke ndonje piste apo je akoma ne fillim???? :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

ne fakt nuk eshte vetem nje piste /pf/images/graemlins/wink.gif te ta shpjegoj me mire perpara se te haj ndonje te shajtme /pf/images/graemlins/laugh.gif
para ca kohesh isha ne qiell :wub: tani jam duke rene /pf/images/graemlins/frown.gif porsi nje aeroplan mbi nje aeroport qe ka shume pista...dhe kshu po shof per pisten me te mire qe te me japi mundesine qe te ngrihem prape ne qiell :wub: se ndryshe ngela pertoke /pf/images/graemlins/frown.gif

p.s. ca kishe me geshtenjat mi rein apo s'te pelqejn floket e mi /pf/images/graemlins/laugh.gif