Per ke po mendoni tani??????

leonora

Primus registratum
Re: Per ke po mendoni tani??????

Per mamin time qe me ka marre malli shume per te /pf/images/graemlins/frown.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] po ti mamin e ke afer tani moj mortje me ca di un :eek: :eek: :confused: [/qb]
hahhahahhaha jo mor ku kam mamin afer une :eek: ajo eshte ne Milano e une jam ne Shkoder /pf/images/graemlins/frown.gif nejse se dhe une nuk do rri shum e do ike /pf/images/graemlins/smile.gif

zecovina

Primus registratum

PO MENDOJ PER VETEN TIME QE BRENDA NE ERRESIREN E PERDITSHMERISTE TIME JAM SHUME ME FAT SE NDJEJ QE KAM NJEREZ QE I DUA DHE ME DUAN........

receli

Primus registratum

U be kohe qe nuk e shikoj te shkruaj personin me nick anadoktoresha.

Pse vallë?

zecovina

Primus registratum

tani per tani po mendoj TOLEN se me ka vajtur mendja per dreke te ha bombe..dhe per darke piadina.... :goofy:

Le_Routard

Forumium maestatis

po ti prit ne i cik se erdhi dreka, kshuqe ha dy vakte pri her. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ildina

Primus registratum

Dmth ti lr i thu mendo se ngele pa henger ne dreke /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po ti re do gatuash vete qe e ditke qe hahen ne dy vakte bashke? :tipsy:

Le_Routard

Forumium maestatis

Rri vallai se jom bo i mire shume ne guzhine keto kohet e funit. /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem n'mjes s'gatuj naji gjo te mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ildina

Primus registratum

Jo mi ne nje ha dreke une...po ti qenke zgjuar vone pak si sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lr. puna te kalit ste ben dem po he!

Le_Routard

Forumium maestatis

Lr. puna te kalit ste ben dem po he!

Po pra, ashtu sikur kam degjuar edhe une te thone, qe puna nuk te le me u bo majmun. /pf/images/graemlins/laugh.gif