per kete ketu qe thote keshtuFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] per ate aty duke ber ashtu :lol: [/qb]
ahhaa putre,,thash se e thoje nga ekpserienca /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Hiq dore nga te tilla mendime se do kalosh ndonje krize,tension psikik i themi na te doktorrates.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] po mendoj si do behem me lek /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
i shkreti ai ja di hallin /pf/images/graemlins/tongue.gif se ti je nrregull /pf/images/graemlins/tongue.gif huahuahuaFillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] po mendoj per nje person qe dua shummmmmm dhe qe kam dy vite pa e pare dhe me ka marr malli per te /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
e para punes nuk eshte ai por eshte ajo dhe dyta pse nuk jam gjynah une eeeee /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]i shkreti ai ja di hallin /pf/images/graemlins/tongue.gif se ti je nrregull /pf/images/graemlins/tongue.gif huahuahua [/qb]Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] po mendoj per nje person qe dua shummmmmm dhe qe kam dy vite pa e pare dhe me ka marr malli per te /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
:shrug: keshtu me erdhiFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] pse me mendon kshu :lol: [/qb]
:lol: :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Po pra dhe un nga eksperienca ime ne doktorrat po ta them...sa pacient si puna jote ka kalu lali /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]