Per ke po mendoni tani??????

Guest
Re: Per ke po mendoni tani??????

E cma bote xheloze njonen, me keto zeniet qe beni ju per mu..qe vdeksha (kot) per secilin une..
E meritoni, nga nje :kiss: ma lejo Kondre...
por kaq ex- besnik, ska pa Gjermania..jo me Shqiperia, qe dihe e dihet(se po u ndave nga shqiptari.. :smash: )

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] E cma bote xheloze njonen, me keto zeniet qe beni ju per mu..qe vdeksha (kot) per secilin une..
E meritoni, nga nje :kiss: ma lejo Kondre...
por kaq ex- besnik, ska pa Gjermania..jo me Shqiperia, qe dihe e dihet(se po u ndave nga shqiptari.. :smash: ) [/qb]
Po mi rrush s'ka problem :mad: , m'fal se jon afër /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kujdees kur jep dorën se mos morsh nai gjo tjetër Peshko... /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Prape sme mushet menja qe jemi nda ne te dy bashke...
Nganjehere kur zgjohem me duket sikur do vish ti te me puthesh me kafene ne tabaka :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Prape sme mushet menja qe jemi nda ne te dy bashke...
Nganjehere kur zgjohem me duket sikur do vish ti te me puthesh me kafene ne tabaka :angel: [/qb]
Ah sa të dhimbshme që mund të jenë ëndrrat :angel:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb] Prape sme mushet menja qe jemi nda ne te dy bashke...
Nganjehere kur zgjohem me duket sikur do vish ti te me puthesh me kafene ne tabaka :angel: [/qb]
Ah sa të dhimbshme që mund të jenë ëndrrat :angel: [/qb]
Endrrat behen edhe realitet :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Por jo kur kanë qen' përpara realitet (1 herë bi daci n'kos, po ashtu edhe Fantazia 1 herë rrehet me ty :tipsy: )

Guest

E di si eshte puna o cuna..qe jeni si ylla.. :goofy: une neper endra rroj, meqe ra fjala..skam as dyshek e as jastik..ka vec endra shof...lum kush me del sonte ne ender..se paskam nje mendje te keqe...shpresoj KONDREN.. :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] E di si eshte puna o cuna..qe jeni si ylla.. :goofy: une neper endra rroj, meqe ra fjala..skam as dyshek e as jastik..ka vec endra shof...lum kush me del sonte ne ender..se paskam nje mendje te keqe...shpresoj KONDREN.. :wub: [/qb]
Hiiiiiii! U zhduka unë nga kjo tema më duket. /pf/images/graemlins/frown.gif

O ylli, po rrej içik mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] E di si eshte puna o cuna..qe jeni si ylla.. :goofy: une neper endra rroj, meqe ra fjala..skam as dyshek e as jastik..ka vec endra shof...lum kush me del sonte ne ender..se paskam nje mendje te keqe...shpresoj KONDREN.. :wub: [/qb]
kur thu Kondra automatikisht jam une kondra i kondres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
kur thu Kondra automatikisht jam une kondra i kondres /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po mër po, gjithmonë peshk ngele :tipsy:

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
kur thu Kondra automatikisht jam une kondra i kondres /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po mër po, gjithmonë peshk ngele :tipsy: [/qb]
Peshku me njalen shkojne shume... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj tru-njalë s'e kom nigju najherë po ça s'bo vaki, ti je peshkatari /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Vallaj tru-njalë s'e kom nigju najherë po ça s'bo vaki, ti je peshkatari /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
tru peshku ska si nigjo per trunjalen
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
[qb] Vallaj tru-njalë s'e kom nigju najherë po ça s'bo vaki, ti je peshkatari /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
tru peshku ska si nigjo per trunjalen
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hej ke filloi tu u përgjigj si me qenë noi bjonde :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Në këtë orë të natës së vonuar
Kur ty gjumi i thellë të ka kaptuar
Kur nën ndërresa lehtë përpëlitesh
Po vij pranë teje si fllad i qetë
E nga ëndrrat nuk ke pase trembesh
Pasi në to jam unë përjetë.... :wub:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] bohhhhh /pf/images/graemlins/frown.gif ....s'po mendoj per asnjeri....po mendoj a thu mendon kush per mua??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po si jo mo rrush.. :kiss: si nuk ka nga ato qe mendojn per ty.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Mr.Wolf

Primus registratum

Paskan nevoje per bamiresi robt ketu! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif