Per ke po mendoni tani??????

albavina

Primus registratum
Re: Per ke po mendoni tani??????

pse nxefesh zeqo :smash:

per nje person /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

ti se_di mendon sa her per njerin :wub: dhe sa her te mungon njeri :wub: dhe sa her kur je vetem mendon per njerin :wub: dhe sa her qe kur ske ca ben e ke mendjen tek njeri:wub:
dhe sa her te merzit njeri :wub: e sa her te mer malli per njerin :wub:
PS: se_di mblidh kallaballakun mi se ska ky forum vetem ate njerin :wub: ka dhe te tjer njera :wub: si mua psh /pf/images/graemlins/tongue.gif

albavina

Primus registratum

gjithmone keshtu ka per te qene zeqo
gjithmone do mendoj, do me mungoj :wub:
:lol: po ti sje si :wub: ai njeri

ke inat plas ti

helibak mucogllava

Primus registratum

skam inat_se_di se me sa kam kuptuar sjam si ai njeri jo jam ndryshe /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ps;psh se_di uen sdo prisja tme merje ti ne tel po do te merja vet /pf/images/graemlins/tongue.gif une sdo te merzisja ty as nje her /pf/images/graemlins/tongue.gif une sdo te lija te mendoje per mua po do isha sa her afer teje /pf/images/graemlins/tongue.gif une sdo te lija ty te qaje per mua /pf/images/graemlins/tongue.gif sdo te lija te merte malli /pf/images/graemlins/tongue.gif sdo te lija e tjera me radh /pf/images/graemlins/tongue.gif

albavina

Primus registratum

ke te drejte nuk je si ai dhe jo se je ndryshe ti po se si ai nuk ka njeri tjeter per mua ESHTE FANTASTIK KESHTU SI ESHTE PRANDAJ E DUA zeqo
apo ti nuk e di cfare do te thote te duash?
dhe mos fol kur nuk i di gjerat dhe mbi te gjitha kur nuk njeh njerezit nuk ke te drejte te kritikosh!!!

helibak mucogllava

Primus registratum

as nuk shava as nuk kritikova njeri thjesht te kam par ty ne af qe thoj me merziti me mer malli me pret ta mar une ne tel ok se_di /pf/images/graemlins/tongue.gif

albavina

Primus registratum

pse nuk sheh punet e tua zeqo te thash kur nuk i di gjerat nuk ke pse te flasesh ok

NYC_GUY

Primus registratum

Per dike , weekendi i par ne 4 vitet e fundit qe dal me te njejtin person te premte, te shtune dhe te diele , dhe prape te hen me ngelet ne mendje.....................................

Shqiptarja

Primus registratum

Mendoj per nje njeri qe me mungon shume, shume.....
Vazhdoj ta dua shuuuume! :wub:

Shqiptarja :wub:

Samuel

Primus registratum

Per ate qe e kujtoj!
Kalimthi pashe nje Yll nje here...
Eh, pa pritmas me iku larg e shkoj,
C'atehere nuk shoh me yje te tjere...
Vec pres e pres qe prap ta shikoj !

Mengjezeve me behet Diell kujtimi...
Buzembremjeve me tremb harresa,largimi,
Mesnatave kam frike i vetem,
Se thelli me djeg shpirtit mallengjimi!

ladouce2005

Primus registratum

po mendoj per veten time /pf/images/graemlins/laugh.gif
jam jam e mire
s'jam s'jam e mire
dhe ne jam e mire
jam per beben timeeee :wub:

BISOU

Primus registratum

Po mendoj per dike qe iu luta te mos e mendoje... dhe e di qe po e mendon /pf/images/graemlins/laugh.gif biles po me ben qe une te mendoj qe ai po e mendon pasi eshte bere i heshtur dhe nuk me flet e nuk me con mesazhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

no text msg today /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem nje here ne mengjes dhe kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif

si puna e asaj: ai e di qe une e di qe ai e di /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: