Per Humor Dhe Dashuri, Si Shqiptarët Ska Njeri.

Airbourne

Papirus rex
Arvanitaset....na mujten...lol
Shkjate nuk kane shonca...
Ejvallah...arkdasher....ZAJEDNO

Naten e mire....akoma JO.
 
Top