Per femrat

Goca^Babit

Primus registratum
Re: Per femrat

..edhe nese do e pelqeja fizikisht, po te ishte me rroba, po te dilte nudo do me shpifej.
(ca na pelqen?- asgje) lol se sado ta shofesh na surrati, po te doli lakuriq syte dirket poshte te vene, dhe te shpifet si njeri, te hap barkun) /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] ..edhe nese do e pelqeja fizikisht, po te ishte me rroba, po te dilte nudo do me shpifej.
(ca na pelqen?- asgje) lol se sado ta shofesh na surrati, po te doli lakuriq syte dirket poshte te vene, dhe te shpifet si njeri, te hap barkun) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si ke pa komet e mia me thonj pa pre ti pranej thu qe sa te me vene syte poshte do me shpifej.Un e vej me bast qe po te shoesh komet e mia do eksitohesh prej tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Ne fakt nje mashkull nudo nuk eshte shume eksitues, natyra ka bere femren si qenie me te bukur nudo, nfdaj dhe kjo pikturohet me teper.

Megjithate per tiu pergjigjur pyetjes tende: po pati byçën e bukul.

Guest

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]
Megjithate per tiu pergjigjur pyetjes tende: po pati byçën e bukul. [/qb]
sa kam qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb]
Fillimisht postuar nga Goca^Babit:
[qb] ..edhe nese do e pelqeja fizikisht, po te ishte me rroba, po te dilte nudo do me shpifej.
(ca na pelqen?- asgje) lol se sado ta shofesh na surrati, po te doli lakuriq syte dirket poshte te vene, dhe te shpifet si njeri, te hap barkun) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si ke pa komet e mia me thonj pa pre ti pranej thu qe sa te me vene syte poshte do me shpifej.Un e vej me bast qe po te shoesh komet e mia do eksitohesh prej tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
iiiiii c'ma shpife, (po pra) njerzit qe kam shume inat, jane cunat qe s'presin thonjte ..pastajjj..kur thash poshte, se kisha fjalet te thonjte lol (shejtan) /pf/images/graemlins/laugh.gif

moj ela..cuni nudo, eshte dicka eksituse???- ja ke fut kot, e the sa per t'ju bere qefin ketyre.(dhe pike!!!!).une do thoja cuni nudo = gjeja me e shpifur.
(assasino, pusho ti dreq, mos me be vrrejtje, hey ela -prandaj dhe gocat bejne seks ne errsire,(ne me te shumten e rasteve) qe se shofrin trupin e meshkujve lakuriq, se ashtu do na neveritej dhe seksi lol /pf/images/graemlins/wink.gif )

Ela_001

Primus registratum

Me shkrive dhe ti, po kur eshte dite si i behet dhe kur je perjashta?

Jio se nuk jane aq te neveritshem, vetem ato gjonat qe u varen nuk kam qef shum me i pa (vetem me i pa he se mos me keqkuptoni). /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga proto:
[qb]
Fillimisht postuar nga alternativi:
[qb] Cfare ju eksiton me shume kur shihni nje mashkull nudo [/qb][/QUOT

ASGJE MO [/qb]
Epo mire ndryshe:Cfare ju eksiton me shume kur shihni nje mashkull te veshur?

Katja

Primus registratum

Kjo pyetja osht kot fare /pf/images/graemlins/tongue.gif tani menje, menje po , per mua me shume te grric nje mashkull i veshur sesa nje nudo. jo per gje po ke me ca merresh, e zhvesh vete, shpejt, avash, sipas orexit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sulo_Kapedani

Primus registratum

o tralala po pergjigju moj e urruar je ti Ajo qe mendoj une apo je nje tralalala tjeter? /pf/images/graemlins/smile.gif
Kaq kisha!

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RReBeLii:
[qb] o tralala po pergjigju moj e urruar je ti Ajo qe mendoj une apo je nje tralalala tjeter? /pf/images/graemlins/smile.gif
Kaq kisha! [/qb]
PO une jam mo SUlo qe mos qofsha /pf/images/graemlins/laugh.gif , gjithmone po njesoj une, e di ti mo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sulo_Kapedani

Primus registratum

po ku je me Yll se na thave ....syte /pf/images/graemlins/wink.gif
Ajde na thuaj nga ke bredh e? na mori malli me dreq /pf/images/graemlins/smile.gif
Shendet tashti e na trego gjona te mira.
Pafshim. :thumbsup:

ReA

Primus registratum

Mashkulli nudo eshte si qeni kur del nga dushi. hahahahhahahahahah
:smash: :smash:

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Ne fakt nje mashkull nudo nuk eshte shume eksitues, natyra ka bere femren si qenie me te bukur nudo, nfdaj dhe kjo pikturohet me teper.

Megjithate per tiu pergjigjur pyetjes tende: po pati byçën e bukul. [/qb]
vetem ne kohet moderne.
shko pak ne lashtesi (greqi etj) dhe shiko pak se cfare statujash beheshin. ato te meshkujve apo te femrave....(po them me shume...)
gjithkushe ka kohen e tij ( mesa shoh une)

kamautu

Primus registratum

mashkulli nudo nuk ka asgje eksituese (nje pale mbathje do ta benin ate te tille)

eksituese eshte kur e perqafon ashtu nudo dhe ndjen zemren e tij,e ndjen tek dridhet ,tek perpiqet te mbaje frymen .... !!!! :wub:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kamautu:
[qb] mashkulli nudo nuk ka asgje eksituese (nje pale mbathje do ta benin ate te tille) [/qb]
Shtoi ne i pal xhurape leshi ne shife sa seksi do te duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

robi asht me terheqes kur e zhvesh, sesa kur e gjen krudo, me falni nudo! :devil: