Per femrat qe bejne putanen.

ENISS

Primus registratum
Re: Per femrat qe bejne putanen.

Une jam e mendimit se te gjitha vajzat qe ushtrojne prositucionin jane te shtyra dhe te dhunuara per te prostituuar. Por ka dhe shume te tilla te cilat kane kaluar nje femijeri me teper probleme familjare, socialpsikologjike, ekonomike etj etj te cilat kane bere te zhvillohet nje temperamnt i dobet tek to. mund te permendja shume shume arsye...
por eshte vertet shume e dhimbshme.... /pf/images/graemlins/frown.gif

albaunivers

Primus registratum

nje teme teper dlikate ashtu sic eshte dhe femra .por cfare tu besh ashpersise se pjeses me te me madhe te meshkujve te cilet dhunim quajene kenaqesi (jo per te gjithe )dhe ky fakt brutal dhe i hidhur nga dita ne dite shtohet per shkaqe qe jane sterthene dhe qe sndryshojne.

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ENISS:
[qb]Une jam e mendimit se te gjitha vajzat qe ushtrojne prositucionin jane te shtyra dhe te dhunuara per te prostituuar. Por ka dhe shume te tilla te cilat kane kaluar nje femijeri me teper probleme familjare, socialpsikologjike, ekonomike etj etj te cilat kane bere te zhvillohet nje temperamnt i dobet tek to. mund te permendja shume shume arsye...
por eshte vertet shume e dhimbshme.... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
je gabim Eniss sepse jo te gjitha jane te detyruara ta bejne kete pune. sa do e ulet te jete kjo, sa do jashte imagjinates tende apo times, ka femra qe e bejne me deshire dhe kur thashe pak me lart "keni harruar ato qe e kane bere hobin profesion" kjo nuk ishte 100% shaka sepse kam pare ne reportazhe te ndryshme, femra qe dilnin dhe flisnin para publikut per profesionin e tyre(prostitucionin) duke lene nje pershtypje mese te kenaqur nga jeta qe bejne.
ok, kane zgjedhur kete drejtim per veten e tyre. si do qe te me duket mua, nuk kam te drejte ti gjykoj sepse eshte jeta e tyre dhe vetem ato mund te vendosin mbi te.
ato femra te detyruara te bejen kete pune, ato me dhimbsen. mos e pate njeri fatin e tyre.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]
[qb]Une jam e mendimit se te gjitha vajzat qe ushtrojne prositucionin jane te shtyra dhe te dhunuara per te prostituuar. Por ka dhe shume te tilla te cilat kane kaluar nje femijeri me teper probleme familjare, socialpsikologjike, ekonomike etj etj te cilat kane bere te zhvillohet nje temperamnt i dobet tek to. mund te permendja shume shume arsye...
je gabim Eniss sepse jo te gjitha jane te detyruara ta bejne kete pune. sa do e ulet te jete kjo, sa do jashte imagjinates tende apo times, ka femra qe e bejne me deshire dhe kur thashe pak me lart "keni harruar ato qe e kane bere hobin profesion" kjo nuk ishte 100% shaka sepse kam pare ne reportazhe te ndryshme, femra qe dilnin dhe flisnin para publikut per profesionin e tyre(prostitucionin) duke lene nje pershtypje mese te kenaqur nga jeta qe bejne.
ok, kane zgjedhur kete drejtim per veten e tyre. si do qe te me duket mua, nuk kam te drejte ti gjykoj sepse eshte jeta e tyre dhe vetem ato mund te vendosin mbi te.
ato femra te detyruara te bejen kete pune, ato me dhimbsen. mos e pate njeri fatin e tyre.[/qb]
Jam dakort me Lean, jo gjithmone ato jane te detyruara dhe te mashtruara (mos me keqkuptoni nuk dua ta perjashtoj rastin kur ato jane), por une do thoja vetem dicka. Ato i josh paraja dhe mendjelehtesia e te fituarit shuma te medha. POr edhe nqs ato jane te detyruara dhe tutoret i rrahin e i dhunojne dhe nuk i lene te bejne xhap, nuk ndodh ndonjehere qe kur ato te hipin ne makinen e ndonje klienti t'i luten atij qe t'a coje ne rajonin e policise ne vend te ndonje moteli, ose vertet nqs ka shume frike ta beje kete atehere t'i lutet atij njeriu t'a ndihmoje somehow duke i thene atij te lajmeroje policine ose te kerkoje ndihme?????? Nuk e di mbase eshte vertet kaq e tmerrshme, nuk flas me sigurira se nuk e di, por mendoj qe dicka mund te behet. Dhe ka plot femra qe ja kane arritur, kane shkuar through hell por kane dale once and forever nga ajo pune e ndyre dhe e frikshme.

LOK BABLOKU

Primus registratum

Sweet Lolite je e modhe lal
ke te drejte
Shumica duan vete.
Ku ka ne perendim me zor - thirri karabinierit te pare qe shef dhe Protektori rraset direkt ne burg ndersa RRUSHI i SIPERPERMENDUR behet mrena javes Nuse Karabinieri dhe mrena dy vjetesh me Citadinenc Italjone
( hahahahahah )

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lok Babloku:
[qb]Sweet Lolite je e modhe lal
ke te drejte
Shumica duan vete.
Ku ka ne perendim me zor - thirri karabinierit te pare qe shef dhe Protektori rraset direkt ne burg ndersa RRUSHI i SIPERPERMENDUR behet mrena javes Nuse Karabinieri dhe mrena dy vjetesh me Citadinenc Italjone
( hahahahahah )[/qb]
Jam dakort qe shumica e atyre qe bejne prostituten, ne shqiperi kane qene femra pak "te shkathta" por kjo sdo te thote qe ato e bejne me qejf ate profesion. Qe te besh nje pune
o duhet te te japi sodisfaksion - kete e perjashtoj absolutisht se s'mendoj te ekzistoje femer qe te doje ta beje me 20 - 30 meshkuj naten
o e ben per te jetuar - ne shumicen e rasteve ato nuk nxjerrin as nje lloj perfitimi material prej asaj pune
dhe ne kete pike eshte e logjikshme te arrish ne konkluzionin qe detyrohen ta bejne.
Mua akoma me tingellojne ne vesh fjalet e nje te njohures sime qe e rrembyen dhe e nxorren prostitute "mos i beso asnje mashkulli".

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sweet Lolita:
[qb]
Fillimisht postuar nga LEA22:
[qb]
ato femra te detyruara te bejen kete pune, ato me dhimbsen. mos e pate njeri fatin e tyre.[/qb]
Jam dakort me Lean, jo gjithmone ato jane te detyruara dhe te mashtruara (mos me keqkuptoni nuk dua ta perjashtoj rastin kur ato jane), por une do thoja vetem dicka. Ato i josh paraja dhe mendjelehtesia e te fituarit shuma te medha. POr edhe nqs ato jane te detyruara dhe tutoret i rrahin e i dhunojne dhe nuk i lene te bejne xhap, nuk ndodh ndonjehere qe kur ato te hipin ne makinen e ndonje klienti t'i luten atij qe t'a coje ne rajonin e policise ne vend te ndonje moteli, ose vertet nqs ka shume frike ta beje kete atehere t'i lutet atij njeriu t'a ndihmoje somehow duke i thene atij te lajmeroje policine ose te kerkoje ndihme?????? Nuk e di mbase eshte vertet kaq e tmerrshme, nuk flas me sigurira se nuk e di, por mendoj qe dicka mund te behet. Dhe ka plot femra qe ja kane arritur, kane shkuar through hell por kane dale once and forever nga ajo pune e ndyre dhe e frikshme.[/qb]
Sweet lolita po marr jne shembull: ty te kane genjyer ose te kane rrembyer dhe te kane nxjerre ne rruge duke te thene perpara "nqse ti iken ne do te hakmerremi me familjen tende". Un po te pyes tashti: ti do te ikje????????'

DARIO

Primus registratum

TU THEM NJE FAKT LALI JU KETU NE ANGLI VAJZT SHQIPTARE NE PUNE VIN NE QEFIN ME TE MADH DHE AS PAK NUK JAN TE DETYRURA TE USHTROJNE PROFESIONIN E .... SE NESE KETO VAJZA SHKOJNE NE POLICI TE THONE DIKUSH ME DETYRON TE BOJ ..... ATA HYNE NE BURG DHE NUK DALIN MO NGA BURGU

Cleopatra

Forumium praecox

Te shumta jane arsyet...e sigurisht shumica mos te them te gjitha kan arsye deshperimi,jete kote...meprobleme...qe ne vogeli.Fatkeqsisht eshte FAMILJA,e ndikon,ateher varet dhe ne karakter te njeriut.