Per disa.......

Goca

Primus registratum
Per disa.......

Chati s'eshte nje nga preferencat e mia e megjithate futem ndonjehere per te folur me ata qe kam njohur ne AF. Disa here, keto kohet e fundit p.sh me eshte dashur te ndeshem edhe me disa mendje te semura qe me sa duket argetohen duke share te tjeret ne chat. Ka disa rrugezgjidhje per kete , e di, p.sh:

1) Te mos i pergjigjesh fare..
2) T'ja kthesh me te njejten menyre..
3) Te luash rolin e budallait..

Por ajo per te cilen me vjen me shume keq eshte se shpresoj TE MOS JETE NJE NGA ATA QE HIQET SI MIK NE AF, NDERSA NGA ANA TJETER TREGON FYTYREN E TIJ TE VERTETE PREJ PALACOJE...

Guest
Re: Per disa.......

injoroi perversat ....

booooooo sa kohe kam qe s'futem ne chat una /pf/images/graemlins/laugh.gif

ali pasha ........

Primus registratum

une per vete kam hyre ne chat rreth 10 here gjithsesj sepse ne chatet shqiptare gjen cdo lloj kafshe (kjo eshte e vertete dhe pse eshte cike e hidhur dhe pse mund ti vije keq ndonjerit )
ky eshte mendimi im

DARIO

Primus registratum

UNE CHATOJ ME NJE TAILANDEZE QE 2 VJET DHE ESHET ME MIRE SE TE HYSH NE CHAT SHQIPTAR SE ATY VETEM TE SHARA DEGJON

Guest

Fillimisht postuar nga Z.MARKUS BABEL:
[qb] UNE CHATOJ ME NJE TAILANDEZE QE 2 VJET DHE ESHET ME MIRE SE TE HYSH NE CHAT SHQIPTAR SE ATY VETEM TE SHARA DEGJON [/qb]
tamam e ke ...ashtu eshte

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Por ajo per te cilen me vjen me shume keq eshte se shpresoj TE MOS JETE NJE NGA ATA QE HIQET SI MIK NE AF, NDERSA NGA ANA TJETER TREGON FYTYREN E TIJ TE VERTETE PREJ PALACOJE... [/qb]
Tashi kjo me siper nuk ka te beje hic me ate firmen tate yllo eeeeeeee !!! ????!!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. Une se kam perjetu kaq fort noiher chatin vallaj /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

kuki

Primus registratum

me pelqen chati
aty kruhen ata qe nuk kruhen dot ne rruge
nuk bie dakort me nje citim qe eshte pak me siper. ne chatet shqiptare gjen vetem kafshe te llojit majmun

jona20

big bum bam...

hyj ne chat...kam kohe qe kam filluar te hyj,arsyja ishte per te njohur shoket e forumit edhe keshtu vashdoj gjithmone te hyj,per te takuar ata.

me te thene te drejten une nuk e perjetoj kaq me veshtiresi...nje injorim atehere kur nuk kam kohe ose nje sharje atehere kur s'kam me cfare te merrem...sharje jo me te njejten menyre te kuptohemi.

me ka ndodhur qe nje person qe eshte edhe ne forum me ka folur ne ate menyre,e njoh madje kush eshte...po raste te tjera per njerez qe njoh nuk mbaj mend...kurse per njerez te panjohur per mua nuk ka asnje rendesi.

giulia

Primus registratum

Ciao Lepurushe dhe grupi simpatia ku jeni se nuk po ju gjej dot me Mari ku eshte ? Une jam mire kohe te gjate pa ju shkruar po me kuptoni megjithate tani qe kam pc a casa do shkruhemi me shpesh ju pershndes julia.

mes per grupin simpatia

tirana

Primus registratum

Non ci posso credere...!!!!!!!!
Xhuljaaa.. Ku je mi ku je..
Nejse, poi filloj ka haberet..
Mary ju ka fut shkolles ronçem dhe nuk vje mo ktu.
Alinos osht knej rrotull. Koht e funit nuk i ka shku ne aq vaj punet por osht zonja ajo e qiyt gamorin pri balte.
Jerina u ka feju-martu dhe siç e do zakoni shqipeve, martese = shnet shoqnise
Sailor u ka bo gjutjs i keq. S'la kallez n'kom. Ka zbulu seksin si dimesion te ri.
Routardi u ka bo dhe ky gjujts i keq por ka kap sektorin maschil(ishte i lodh me femrat thojn..)
Eliani nuk duket mo as me pagese.
Penelja osht hala e bukur ne e mire, kno per qejf. Ka ra mren me fise te largeta..
Una si gjithmon.. Nuk vi mo ne Milano prej shekujsh. Kom fillu me studju religione /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mirseuktheve Xhulja dhe una foto del bebè sarà cosa gradita.
Ciao

alinos

Forumium maestatis

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ku je ti mi!
wow kush m'ka ardh! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Para pak ditesh te kam kujtu te tema Wanted!
Si asht Megi?! Po ti yll si je?!
Te perqafoj fort fort fort!
Hey Mary nuk para vjen /pf/images/graemlins/frown.gif

Big Kisses

alinos

p.s. Penele c'e vret menien mi lal, ti foli vec atyne qe ta kan defty fytyren e vertet me kohe /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga giulia:
[qb] Ciao Lepurushe dhe grupi simpatia ku jeni se nuk po ju gjej dot me Mari ku eshte ? Une jam mire kohe te gjate pa ju shkruar po me kuptoni megjithate tani qe kam pc a casa do shkruhemi me shpesh ju pershndes julia.

mes per grupin simpatia [/qb]
:eek: :eek: :eek:

Ciaoooooo Giulia!
smile.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Penelja osht hala e bukur ne e mire, kno per qejf. Ka ra mren me fise te largeta..
[/qb]
Ti ato mesimet fetare kot po i merrke. A i thuhet konfesioni te tjereve mer?! Une ta thashe ty, ti gjithe fshatit eeeee? :mad:

O Giulia ... ja ka fut kot mi, se s'osht e vertet asgjo. /pf/images/graemlins/tongue.gif C'ke ti, ti them vete une ty.Une s'po bi dot mren me fiset e aferta , ky thote te largeta, du dy vjet me arrit atje , ene dy vjet me ra , ikin kater vjet pa fillu njoftjen , i bien me u lidh mas 5 vjetesh e me shkrujte ne AF 1 here ne dhjete vjet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une jam mire, shpresoj edhe ti me Megin. Tani , o sill foton, ose sille vete bebushen knej nga toscana se i bon mire ajri i fresket e pa smog. /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[QBHey Mary nuk para vjen /pf/images/graemlins/frown.gif

[/QB]
Po Mary e don me te forta me duket , se me te buta s'po merr vesh. :mad: I here ne jave me ardhe ketu nuk bohet qameti, po hajt se ka per ta pa ....

giulia

Primus registratum

Alinos Lepurushe Hirko Olti grazie qe mu pergjigjet une edhe se tani kam PC kjo e vogla as nje min kohe sme le. Po me habit qe Eliani eshte zhduk bashke me Nelen po asaj ja rregulloj une ne tel neser pa i dale gjumi mire /pf/images/graemlins/smile.gif
Foton do ju a nis shpejt se po ju rritet mbesa e nuk e pate akoma /pf/images/graemlins/smile.gif

Jerina te na trashigohet e me nje cun se gocen e bera une /pf/images/graemlins/smile.gif

Un abbraccio a presto Julia /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Non ci posso credere...!!!!!!!!
Xhuljaaa.. Ku je mi ku je..
Nejse, poi filloj ka haberet..
Mary ju ka fut shkolles ronçem dhe nuk vje mo ktu.
Alinos osht knej rrotull. Koht e funit nuk i ka shku ne aq vaj punet por osht zonja ajo e qiyt gamorin pri balte.
Jerina u ka feju-martu dhe siç e do zakoni shqipeve, martese = shnet shoqnise
Sailor u ka bo gjutjs i keq. S'la kallez n'kom. Ka zbulu seksin si dimesion te ri.
Routardi u ka bo dhe ky gjujts i keq por ka kap sektorin maschil(ishte i lodh me femrat thojn..)
Eliani nuk duket mo as me pagese.
Penelja osht hala e bukur ne e mire, kno per qejf. Ka ra mren me fise te largeta..
Una si gjithmon.. Nuk vi mo ne Milano prej shekujsh. Kom fillu me studju religione /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mirseuktheve Xhulja dhe una foto del bebè sarà cosa gradita.
Ciao [/qb]
lol

I

insane

Guest

[qb]
Jerina te na trashigohet e me nje cun se gocen e bera une /pf/images/graemlins/smile.gif

Un abbraccio a presto Julia /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
how sweet /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

[qb] Ciao Lepurushe dhe grupi simpatia ku jeni se nuk po ju gjej dot me Mari ku eshte ? Une jam mire kohe te gjate pa ju shkruar po me kuptoni megjithate tani qe kam pc a casa do shkruhemi me shpesh ju pershndes julia.

mes per grupin simpatia [/qb]
Ben'tornata Giulia /pf/images/graemlins/smile.gif
mora vesh qe je mire si ti dhe bebushja ....dhe shpresoj qe te vazhdoj keshtu. Hajt pra te gezosh ne PC-n qe te solli serisht ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

ciao ciao .

meggie

Primus registratum

Ciao Tea ti si po ja kalon mire /pf/images/graemlins/smile.gif Shtriga e vogel rritet mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Si po ja kaloni dje fola me ate Marin ishte mire nga java qe vjen tha do vije po nuk i ze me bese asaj qe kur hiku nga simpatia aha /pf/images/graemlins/smile.gif

Mua me ka humb pas i Giulias e keshtu ja mora borxh goces /pf/images/graemlins/smile.gif

Insane ma saluto ate Driten e thuaj te hy ndonje here.

Un abbraccio per Hirko Lepurushen dhe Alinosin