Per chatin

Romantiku

Primus registratum
Per chatin

nuk e di a e keni vene re qe kohet e fundti kan filluar te hyne shum cuna me emra femrash edhe jo per gje por jam ne merak sepse,, kam degjuar se jan xhgenjyer njerzit mer aman se lat nam hahahaha i bej Thirje;Organizates te Pederastave kujdes ore qafira mos hyni me nicka fmerash se i moret cunat ne qafe kan fillu me ik shtrremet prej jush! /pf/images/graemlins/smile.gif Me respekt Romanktiku .. Poshte Pedet Poshte edhe ata qe i perkrahin,,!!

soldier_of_fortune

Primus registratum
Re: Per chatin

Me ka ndodhe mua njehere qei i mbusha karten njeres dhe zbulova se ishte djale lol.ja pra nje arsye pse futen me emra femrash te tjeret futen per gallate se chati shqiptar eshte nder me te merzitshmit qe kam pare.1) Mbushe me meshkuj.
2) Ata pak vajza qe jane si ke per gje
3)Te gjithe kane qejf te thyjne rregullat e irc dhe kerkojne pak si shume acc nder 2 usera njeri do beje kick tjetrin.

S

Scorpion

Guest

Do hani ndonje gline kot ju, po rrini mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

richdiesslin_virtual_luv.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nuk e di a e keni vene re qe kohet e fundti kan filluar te hyne shum cuna me emra femrash edhe jo per gje por jam ne merak sepse,, kam degjuar se jan xhgenjyer njerzit mer aman se lat nam hahahaha i bej Thirje;Organizates te Pederastave kujdes ore qafira mos hyni me nicka fmerash se i moret cunat ne qafe kan fillu me ik shtrremet prej jush! /pf/images/graemlins/smile.gif Me respekt Romanktiku .. Poshte Pedet Poshte edhe ata qe i perkrahin,,!!

[/ QUOTE ]

Ahere ROmantiku o i gjo e LAl ... TI qeke Djeg qe e paske HAp kte Teme ... Mund t Futesh n Chat me Tall menderen ne vej emer Goce ... Ske Ca bo n ZYre o ku e di un ne Tall SUmen me ke t Dale ska gjo t Keqe ... nqs un kom Inot i X person n chat i futem me nick Femre ne e Qis m Takim t Mpresi me Banane n Dore ose Trendafil ne kaq ... /pf/images/graemlins/cooli.gif

Nuk eshte Pune Pedesh ktu ...

S

Scorpion

Guest

Ky Romantiku ka falimentu me kohe ti Tedy, e kena pas aop, po e la chatin per arsye shendetesore /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ted /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

What ROza ...