per cfare po mendoni tani? pershendetje :wave: Cfare jeni duke menduar tani, jam shume kurioze :wub:
E ere Primus registratum 29 Jun 2005 #1 per cfare po mendoni tani? pershendetje :wave: Cfare jeni duke menduar tani, jam shume kurioze
L love_ya Primus registratum 29 Jun 2005 #2 Re: per cfare po mendoni tani? Po mendoj nese duhet te shikoj "war of the worlds" qe fillon ne 5:30 apo 7:00?
Re: per cfare po mendoni tani? Po mendoj nese duhet te shikoj "war of the worlds" qe fillon ne 5:30 apo 7:00?
E ere Primus registratum 29 Jun 2005 #3 Re: per cfare po mendoni tani? Fillimisht postuar nga love_ya: [qb] Po mendoj nese duhet te shikoj "war of the worlds" qe fillon ne 5:30 apo 7:00? [/qb] Click to expand... cfare eshte kjo? program me pjes?
Re: per cfare po mendoni tani? Fillimisht postuar nga love_ya: [qb] Po mendoj nese duhet te shikoj "war of the worlds" qe fillon ne 5:30 apo 7:00? [/qb] Click to expand... cfare eshte kjo? program me pjes?
N Nymphetamine Primus registratum 29 Jun 2005 #4 Re: per cfare po mendoni tani? lol war of the worlds eshte filmi me i ri me Tom Cruise. Ca po mendoj une tashi.... hmmm.. shume mendime
Re: per cfare po mendoni tani? lol war of the worlds eshte filmi me i ri me Tom Cruise. Ca po mendoj une tashi.... hmmm.. shume mendime
E epiphany Primus registratum 29 Jun 2005 #5 Re: per cfare po mendoni tani? e ku eshte lidhja me sociologjine tek kjo tema?
P personazh Valoris scriptorum 30 Jun 2005 #6 Re: per cfare po mendoni tani? pa lidhje me socjologjine denna. kshuqe kjo teme zhvendoset tek Koktej Diskutimesh!
Re: per cfare po mendoni tani? pa lidhje me socjologjine denna. kshuqe kjo teme zhvendoset tek Koktej Diskutimesh!