Per ato qe e kan te madh...

viSara

Primus registratum
Re: Per ato qe e kan te madh...

Kujdes ju qe e keni te madh ...oxhakun sepse era ...e viteve jua rrezon shpejt....!

OROSHI

Primus registratum

Me duhet ta pres nje cike se e kam te madh mustakun,por ata gershanat e Unit nuk bajne,ato shkulin,nuk qethin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

po une si e kam

Zeqo ...po ne duhet me te kallxu si e ke a?

Shihu ne pasqyr ene gjeje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Abs prap e nderrove moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

si per fundjava paparina /pf/images/graemlins/laugh.gif ke inat :tipsy:

kush po na e qan hallin, se na rrezohet kallaja prej viteve :eek: ajo sa vjen e forcohet biles :devil:

pervedi mbahem mbas ktyna pikave t ujit, si abstrackt hesapi qe jam /pf/images/graemlins/tongue.gif

---------------------
ma mire nje zgjidhje te nevojshme ne kohen e caktuar, se sa nje zgjidhje geniale mbas pilafit /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

une se kam aq t'madh sa Absi, po jam e kenaqur me kaq t'madh sa e kam, se prape eshte ma i madh, n'krahasim me shume te tjere /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Rambla

Primus registratum

e çfare eshte kjo teme, qe te na beni zili ee :cry: , une bera kerkesen ta kisha me te madh...avatarin, por s'ma vari njeri :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

si duket eshte shume intensiv dhe kushedi sa emocione i jep njerzve po te jete me i madh.

gjithsesi jam shume e indinjuar qe nuk e moren parasysh kerkesen time /pf/images/graemlins/laugh.gif ( /pf/images/graemlins/frown.gif )

p.s. rendesi ka qe simbolizon diçka per mua :wub:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Kan than xhelozia o gjo e keqe, manena ka mundesi me u shendru edhe ne urrejtje. E ndaj urrejtjes jam alergjike preferoj "Indiferencen".....

Tash sa per inate zemer them Plasa nga Zilia :mad: :kiss:

OROSHI

Primus registratum

Une jam perjashtuar nga shkolla pikerisht se e kisha te madh...mustakun :cry: ,po shoh Unin nga larg gati me gershane ne dore :tipsy: :tipsy:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Eh po tash s'mundesh me pas gjithcka nga kjo jete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me vullnet e deshire merret gjithcka! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kaq shpejt i leshonke mustaket ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rriten prap po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

qartesia

Primus registratum

M'kujtuat ish byron politike.

Shoqen Lenka,shokun Pali,shokun Muha qe per me tregu nji fare superioriteti ndaj te tjereve mburreshin me benzin qe kishin.Mbase kompensonin-jne diçka tjeter qe se kan.
Po kur thot dikush qe ata ( avataret )tregojne personalitetin, :lol: :lol: :lol: ,bajini sa tan faqja se ju rrit personalitetin.

Dhe tash po e mbyll fjalimin. :lol:

abs

nuk e di...

une mshefem mbas avatarit te madh, mbasi vete jam e vockel /pf/images/graemlins/laugh.gif , e kjo dolcezza qe me shet mend perhere, , thot se ka: diamantin e madh, kamt e gjata, doren e madhe... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

dolce t marrsha t keqen e temes /pf/images/graemlins/laugh.gif ma analizo pak kte temin tesh /pf/images/graemlins/wink.gif :book:

:kiss:

----------------------
ma mire nje zgjidhje modeste ne kohen e caktuar, se sa nje zgjidhje geniale ne momentin/kohen e vonuar...

helibak mucogllava

Primus registratum

dolcessa po ju e dalloni me kush e ka te madh kush e ka te vogel une smar vesh prandja pyeta /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Duhet me ba dicka ..kena met zhdesh!!!

Mos na u hudhni ne qafe tash se jena edhe djeg /pf/images/graemlins/laugh.gif ( prej dillit e)

...duke menduar ndonje strategi te vockel..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

po ju per avatarin apo gje tjeter e kishit hallin :confused: rash pre e djallezis tuaj goca te keqija e moret ne qaf nje engjell si mua /pf/images/graemlins/tongue.gif