PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] Kondre e kishim per firmen djale, mos u huto [/qb]
Po për firmën e kisha ne un mi goc. Makina u dojte me shku der m'der kurse paret që me ble firmat /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Megjithate pjesën e funit të fjalimit tim e paske mor vesht mir :lol: .

:kiss: :kiss:

Që thoni juve, un kët jav që nuk kom qen ktu, kom prish i tuf me pare. (dihet pazari po nuk qe duke bo pare je tu prish :shrug: ). Ke gjojnat me vesh nuk ka shum harxhime, përveç i pulovre pranverore, i pal xhinse blu e zbehtë, nja ca pal çorape, ca veshje për shkoll për ata që e fillojn kët vit, etj. Kom ble i Swift për ate që kom xhan (jo ktu ke forumi /pf/images/graemlins/laugh.gif ), i karrige të re për kompjutrin, i maqin buke me e bo bukën ke shpija /pf/images/graemlins/laugh.gif ne ca mrroklla guzhine për të cilat vdisni juve grat.

E shifni që nuk e kom hum kohën kot /pf/images/graemlins/tongue.gif ?

sweet eda

Primus registratum

JA EDHE PANTALLONAT E MIJA:
ga285161-00p1.jpg

ladouce2005

Primus registratum

najso i kam provu dhe une keto, por me bejne shume flat dhe hoqa dore. asgje tek Gap s'me rri mire mua :shrug:

Kondre, welcome back me xhepa bosh, po ne njisoj te dum, pa merak :devil:
sa per firmen, s'e kishe hic aty llafin dhe e lejme ket muhabet se i kam inat tjerrjet pa frut.
na thuj naj gjo t'mire pervec pazarit...shneti mire? mamuni vogel si eshte?
t'kane fire gje nga puna qe je zhduk, apo...? /pf/images/graemlins/laugh.gif "vur kopan" ne shpi?
:kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

S'guxo robi me bo çik shaka se ta kthejn seriozisht robt me vrap /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Nuk ka asgjo t're ka fronti i punës e as vur kopan nga shpija po vetëm se kom qen içik si fluturak. Nuk më kon zon komët e menerja ven /pf/images/graemlins/laugh.gif . Të kisha pas nai portable me vete ene mund të kisha hy mo shpesh po me thon të drejtën se kom pas as menien ktu.

Too happy to sit down /pf/images/graemlins/wink.gif .

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif po n'a prek aty ku s'ma me ket qe the, po hajt mo :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

E ku i bi kjo? Veni që s'ma e ku t'paskom prek un me i llaf /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Kordelja

Valoris scriptorum

Eshte melodioz dreqi :devil:

LD :kiss: Do e bejme Big Mac kete apo sanduic normal :kiss:

I love new york

Primus registratum

Ladies AND Gentelman!
we ar proud to present KOrdja, Kondra dhe SHirua in the HUman Sandwich Trick :devil: :lol: :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

E dija una qe do e benim Big Mac kete, tashi vetem i "flete" na mungon per te permbush kushtet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush ofrohet tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helen, LD :kiss: :kiss:

Kondre, po ne ke marrja frymes e kemi piken e dobet :lol:

ladouce2005

Primus registratum

Kordele, nuk eshte hic healthy dreqi i Mac-ut, po hajt mo /pf/images/graemlins/laugh.gif
kemi zgjidhje tjeter? :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Kemi mi :devil: si quhet (dmth si spellohen /pf/images/graemlins/laugh.gif gratan de finua... /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ne frengjisht ato patatet e furres me krem mi...ne bohemi kremi, kete e bojme patate te meshtjellme me krem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si thu :kiss: ta latyrisim krejt dmth... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Healthy? Kush ju ka thon juve që bashkimi i Kordes, Kondrës e i Shires o healthy /pf/images/graemlins/tongue.gif ?

I'm waiting para se të shpalos surprizat e mija.

P.S. Korde, s'ishte pun fryme :devil: .

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
....

P.S. Korde, s'ishte pun fryme :devil: .
Une e di qe ti je Akil i llojit tat /pf/images/graemlins/laugh.gif tashi na kallxo surprizat se ne kemi uri :devil:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: ky bo sikur donte me nuhat gjoja me hunen /pf/images/graemlins/tongue.gif
Korde, gati jam une, per dafinois :goofy: apo s'eshte delicious...
kam hall se kondra eshte patate qe duhet zjere shume :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

I hudhim cik sode buke :devil: kshu bote gjyshja ime me pulat qe nuk zgerlaqeshin me nje vale :devil:

Aiiiiiiii u fdhuqa me frongjevgjitshen time /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po neser i kam per dreke a darke mi, po shijojne ma mire se spellimi ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] :lol: ky bo sikur donte me nuhat gjoja me hunen /pf/images/graemlins/tongue.gif
kam hall se kondra eshte patate qe duhet zjere shume :devil: [/qb]
Shire, un boj sikur s'du me nuhat me hunën :goofy: . Ne sa për patate, ti më zij sa të dush prap ka me të dhimbt barku :shrug: .

Korde, surpriza ime ishte sa me të xef içik para se me hik /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Bye, bye