PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

/pf/images/graemlins/laugh.gif mire po vi dhe une.
po ca ka naj gjo me appealing se drinking for us graria? ajo gjoja qe bleu Helena sot n'mjes vjen me ne apo rri n'ishull? :devil:

sweet eda

Primus registratum

ca ka ble helena, se nuk e kam pare........
po mire atehere lap dance hiqet--------
-po sikur te fusim...----ata gatuajme per neve, mbajne femijet, neve shopping all day(se kur do me hiqet kjo semundja e shopping mua s'e kam idene)

Indulgence

Primus registratum

Jo Najso - nuk ka shoping aty...

Ajo gjoja qe bleu Helena vje me ne dhe midis te tjerash ben dhe rolin e Bartender /pf/images/graemlins/laugh.gif helena, qe thu ti Najso, bleu nje good looking dude, tanned and with a six pack abs. Gjysma e siperme e kokes i mungonte, por s'ka gje ashtu na duhet, pa tru. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

jo e re si u hiqka Lap Dance - une protestoj :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

o rrob boni najhere edhe gjona t'cuditshme, fundja do jemi under the influence neve, vetem burrat sober /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shiro - if you love somebdoy
let him free
for all the life
yours he will be :cool:

iiiiiiiiiii ku ngopet kjo mi :lol: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif he can't be free per sa kohe i uzurpoj une zemren :wub:
pangopshmeria virtyt i atij qe di te jetoje :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Indulgence

Primus registratum

Daisy-large2.JPG

- Me lap dance
- Pa lap dance
- Me lap......
- pa....
....
:rolleyes:
Ku eshte AI by the way :confused:

I love new york

Primus registratum

po po lexo librin e citateve

kete te fundit nuk e ke keq, por e ke ne nivele shume egoiste. :devil:

e pikerisht se ti i ke uzurpu zemren there is no reason, not to let him free /pf/images/graemlins/laugh.gif

pastaj, nuk po themi "free" pa rrespekt, mos e ngatarroni. Edhe Free - ka limitet e veta :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

sa e bukur ajo kordelja...ma dhuroni nje mua :angel:

:wave: te gjithave

ladouce2005

Primus registratum

aty me rri /pf/images/graemlins/blush.gif
po pati limite, dmth nuk eshte free.
freedom eshte vetem koncept(to me)
/pf/images/graemlins/tongue.gif
Indu, HE LOVES ME dmth YES to the LAP thing /pf/images/graemlins/laugh.gif kam nje t-shirt me lule dele dhe ...he loves me /pf/images/graemlins/laugh.gif te shkruar aty, pas nje petali ne renie

I love new york

Primus registratum

freedom is a concept shaped by actions /pf/images/graemlins/laugh.gif
we make the freedom, we choose the freedom, we enjoy it /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

duhet t'a kishim vazhdu ke "filozofia" ket teme neve :lol:

do dalesh ti ne 5:30PM :cool:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif une s'marr vesh nga keto gjera, mos me co mua tek filozofi/psikologji/sociologji/politike etj etj
te pakten jam e sinqerte /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde me merr ti muve se dalim nja cerek ore para /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

nuk po ikim jo. kemi dhe nja gjys ore vujtje ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif
do e ndajme ket hall bashke apo do punosh seriozisht?

I love new york

Primus registratum

hihihihih, nuk me punohet fare, pastaj ora 5:20Pm, ne 5:35 me ke ke zyra, behu gati te ikim te dehemi e te kercejme ne ndonje vend :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif i wish...po baby O qe s'me ka pare gjithe diten e qe ka qene cemule? :wub: /pf/images/graemlins/frown.gif
see you in a lil' bit

p.s. me ka marre dhe malli per IMEL :wub: