PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

I love new york

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

jeans qekan cool :thumbsup:
edhe ajo bluza portokall nice /pf/images/graemlins/wink.gif

kjo kanatjerja poshte - e zakonshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

:wave: :kiss: per kontribuseset e ekonomise amerikane.

Une sot kam bredh me Mengjesin per me gjet ca kepuce te hajrit po nuk na eci shume.. :cry: Du ato sandalet e kuqe qe jane me siper..mmmmm..so cute

Shiro, Lenka, Beba, Zen :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

sot bleva nje kmishe linoje 45 mije lek... dhe qe thoni ju njonen mong e kishte pa tegel... me iku truni fare :mad:

I love new york

Primus registratum

a ka ndonje menyre ne shqiperi qe psh ne kete rast te shkosh t'a kthesh me faturen qe e ke blere? :idea: apo nuk japin fature fare :shrug:

australia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Kto me erdhen si dhurate nga Spanja
sh1.jpg

Jan GVD...firme braziliane ktu si njofim :confused: http://www.gvd.com.br/ [/qb]
Firma te tilla ka plot ketu ne Australi (Melbourne) por malli si gjithmone behet ne Kine, megjithate qenkan shume te bukura, ti gezosh me shendet.

australia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] sot bleva nje kmishe linoje 45 mije lek... dhe qe thoni ju njonen mong e kishte pa tegel... me iku truni fare :mad: [/qb]
Mos te te ike truri, moda ketej keshtu eshte nje me tegel dhe nje pa tegel dhe kur i ka te dyja me tegel e bejne njeren vete pa tegel.

australia

Primus registratum

Jave qe vjen do te iki me pushime ne Adelaide nje shtet tjeter te australise, keshtu bera ca shpenzime te vogla,po i shkruaj ne dallare Australiane, ju lutem mos beni ne llogari ne leke shqiptare se do ju iki mendja fare: bleva nje pale kepuce 250$, nje xhakete 500$, mbusha makinen plot me nafte dhe gaz 60$, nje pale pantallona 45$, si dhe nje pullover 15$, tani une kam veshje plot por veshjet e reja jane gjithmone te reja dhe jo te bera ne kine por ne Australi.

australia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga australia:
[QB] Jave qe vjen do te iki me pushime ne Adelaide nje shtet tjeter te australise, keshtu bera ca shpenzime te vogla,po i shkruaj ne dallare Australiane, ju lutem mos beni ne llogari ne leke shqiptare se do ju iki mendja fare: bleva nje pale kepuce 250$, nje xhakete 500$, mbusha makinen plot me nafte dhe gaz 60$, nje pale pantallona 45$, si dhe nje pullover 15$, tani une kam veshje plot por veshjet e reja jane gjithmone te reja dhe jo te bera ne kine por ne Australi.
Ketu jeta eshte e lire, ne varesi me pagen qe marre, Une punoj infermier ne spital privat dhe paga ime eshte sa merr presidenti i Shqiperise ne muaj, une e marr ne dy jave. Kjo eshte jeta ketej, jete pa probleme, megjithate ju pershendes te gjitheve.

australia

Primus registratum

Jave qe vjen do te iki me pushime ne Adelaide nje shtet tjeter te australise, keshtu bera ca shpenzime te vogla,po i shkruaj ne dallare Australiane, ju lutem mos beni ne llogari ne leke shqiptare se do ju iki mendja fare: bleva nje pale kepuce 250$, nje xhakete 500$, mbusha makinen plot me nafte dhe gaz 60$, nje pale pantallona 45$, si dhe nje pullover 15$, tani une kam veshje plot por veshjet e reja jane gjithmone te reja dhe jo te bera ne kine por ne Australi.
Ketu jeta eshte e lire, ne varesi me pagen qe marre, Une punoj infermier ne spital privat dhe paga ime eshte sa merr presidenti i Shqiperise ne muaj, une e marr ne dy jave. Kjo eshte jeta ketej, jete pa probleme, megjithate ju pershendes te gjitheve.

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ka dhe me mire...
Une kam blere nje biciklete si kjo ,po ngjyre roze dhe me nje shporte para dhe nje valixhe te vogel mbara.. /pf/images/graemlins/wink.gif
DP103.jpg

Nje pale carcafe , :shrug: nuk e gjeta origjinalin ,eshte pa te kuqen.. /pf/images/graemlins/wink.gif
spiderman-duvet-cover-and-pillowcase-set.JPG

dhe nje tjeter.. /pf/images/graemlins/wink.gif
prettyprin.jpg

bebi

Primus registratum

un s'kam ble kurgja :cry: :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif

du me shku n'australi se atje keka taman si ma kande mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ose ose ma mir me than, a del kush vullnetar/e me m'ble gja mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

:lol:

me keto rroga qe paska andej sigurisht

:lol:

p.s. femra e keni akoma mendjen juve /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]

me keto rroga qe paska andej sigurisht

p.s. femra e keni akoma mendjen juve ? [/qb]
tesh me than t'drejten, ai zotnija s'ka rrejt hiç, sinqerisht rrogat ktu jan te nalta e jetesa asht shum ma e lire se n'evrope (n'shum vende q1 kam kene vete t'pakten), e mos m'shifni mu si fukara q1 jam :cry: se ishtu paska ken jeta, ju paskeni le per qef mor ta marrsha, un e shkreta hallexheshe :tipsy:

rroft karitasi per mu se un s'blej gja :devil: , tana karitasit i veshi :cool: :rockband:
/pf/images/graemlins/laugh.gif ehhhh ça me ba, jete me halle :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

per cfare karitasi e ke llafin ti moj?!!!
se knej ka neve, s'para kam pa nai karitas une
/pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: