PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

bebi

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Fillimisht postuar nga * i *:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue*:
[qb] moire, me ato sandalet e me kto kpuct poshte s'm'rrin kush afer se ndihen shkurtabiqa
po prep se prep nji pal tipi i ktyne nuk m'kishte ardh keq me i pase
manolo04.jpg
manolo.jpg

i du i du i du i duuuuuu :cry: [/qb]
ti dhuroj une mi ti ty... :kiss: vec ti te behesh e bukur dhe mos dukesh si dordolec /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me than e me ba jan dy. he ça je tuj prit :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'kam turp me pranu dhurata, ban sevap e mbushja mendjen helenes me mi ble ato te kuqet q1 ka vu te faqja tjeter se fiks per mu jan' /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

t´lymet a te palymet?

te dyja palt /pf/images/graemlins/laugh.gif

moira? kush o moira?

ajo çika seksi :goofy:

ne se harrova me te pyt: kush po kno qe i duhet majt iso?

a je tuj shpresu me ba ndoj karrier' n'singing? /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

qeka e vertete athere. /pf/images/graemlins/laugh.gif

-Çeken se njof un, po shkodran po duket prej emnit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:eek: ku ia pe seksin cikes ti?

-un s'jam si Sh.Toma (thomai), besoj edhe pa shikuarë /pf/images/graemlins/laugh.gif

karriera qe kam fillu me kerkon boll ne fakt e s´kam fuqi me fillu tjeter. nersa shpresa ka shku me u la ke liqeni me zambake.

shpresa ja dika vedit. edhe liqen, edhe me zambake.
po un e shkreta q1 lahem n'brraka ujit :cry:
ahh fukaraja kurr mos left' (lindtë) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

bluje po cmerresh me kete dhe ti me...ky po kerkon per vete....5 leka jo me ti japi :eek:

tashi per helenen sdi gjo une...futi mik Ld asaj se jua ble te dyjave /pf/images/graemlins/tongue.gif

:rockband: O u befsh balone tabake ,me gjithe rrotke spang-ojeeeee. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga * i *:
[qb] bluje po cmerresh me kete dhe ti me...ky po kerkon per vete....5 leka jo me ti japi :eek:

tashi per helenen sdi gjo une...futi mik Ld asaj se jua ble te dyjave /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po mir ti, per lenken qenke pergjigjurëëëë, po per vete joooo ëëëë? /pf/images/graemlins/tongue.gif

lenka asht tremb, s'vjen ma ka kjo tema, jo per gja, po me ka xhan e s'ma prish dot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

o salë, sa koprrac je mor burr i dheut, hajt iher makare laje gojen e thuj ça don me m'ble.
mu psh s'm'dhimet gja per ju /pf/images/graemlins/tongue.gif po meqi s'm'keni kerku :shrug: ... mos e bani at gabim me lyp me ju ble gja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

bluje jami kukull ja ku i ke kepucet...pri meje ki besim ti ...po jo ketyre kurrnaceve qe numeron ickat dhe metrot e spangove /pf/images/graemlins/tongue.gif

NMX5698_mp.jpg

Guest

Bluje...ja edhe keto...se nuk dija ke te merrja!!!1 /pf/images/graemlins/smile.gif
NMX5214_mp.jpg

bebi

Primus registratum

doktoreshë, tu rrit't ndera, po s'jam tuj mujt me i veshë, a thu mi ke ble nr t'vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif

t'dytat i kam,po i kam ma :wub: stil marilyn monroe, te pjesa e themres jan ma t'bukra e s'kane lidhsat e plus jane me tip gershetash mbi PUTËR /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe robi si puna jeme duket i bukur :tipsy: kur vesh ato :wub:

Guest

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb] moj icke me nje ucke e nje ecke te vockel e dy lecka te medhaja e di tia ce per ate pescen un sot keshnja thyer napolonkat?

ps: po e kuptove kete fjaline ke nje rrotke me spango pe meje! [/qb]
Meqe Dott-ja se paska kuptu..po e ndihmoj icik..(nuk ka si lihet pa marre,gjithe ai cmim..Rotka e Spangos) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kuptimi:
Moj, i me nje u e me nje e te vogel,e me dy L te medha,e di ti per ate 5-cen sot,kisha thyer florinjte.. /pf/images/graemlins/laugh.gif (ketu ma mushe menien)

P.s Behet fjale,per Nickun e Dottes, *i* dhe nentitullin, lule /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

çfar kungullit mor, s'jena me 31 tetor :tipsy: (halloween),.
puna s'asht per mu, se lodhem un :sleep: prandej mos u lodh me ma mbush mendjen me punu, se boll ma ka pru n'maje t'hunds PPSH-ja me pune :tipsy:
sa per 250 lekshin jam dakort. e thanun prej dikujt q1 kerkon 5 lek, s'asht keq (si fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
ahh ju rinija e sodit e keni mendjen her me liqen me zambak her trandafil me bore... un fukaraja e kam mendjen te kpuct se ta po e hanë tollumbat e mija msusin :cry:

bebivogel

Forumium maestatis

me pelqejne shiraz ... ngjyra ime e preferuar ... edhe pse nuk kam asgje ne te kuqe :mad:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb]
1729-77352-p.jpg

une jam ne RED mood :wub:

:kiss:
be back pas lunch-it :wave: [/qb]
un thash se mi bleve mu :cry: se ajo helena s'duket ma ktej qysh se i kerkova kpuct e kuqe /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

salë, ala s'ka maru puna, prandej nuk i dihet se kush po del me kpuc t'kuqe n'fund krejt. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

BeBa :kiss: shume te bukura te tuat....une si ato bezhet e tua i kam me viza...jo si ato qe tregohen aty..po me te ndezura :goofy:

I love new york

Primus registratum

Blue - ja moj t'a marrsha ja ku i ke kepuct e kuqe qe me kerkove, madje po te bej dhurate edhe nje pale te tjera kshu per vonesen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

1733-171350-p.jpg

1733-181971-p.jpg