PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

bebivogel

Forumium maestatis
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ishin odd per mua gjithashtu lol ... sot ne pune nuk i mbajta dot me shume se 2 ore ... duhet te mesohesh i guess

sweet eda

Primus registratum

Hajde bye, and have a great weekend all of you(me helenen ne krye)...ei gezofshi te gjitah c'kini blere, une ato te miat do t'i vesh sot patjeter

Guest

Paskan plas Sandalet ketej.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dhe une ket´muaj,jam ne aksion,per prishje paresh.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ket´kompletin e bleva sot..
(Origjinal foto).. /pf/images/graemlins/wink.gif

Bild1.jpg

bebi

Primus registratum

un qe ta dini juve s'blej kurgja, s'kam lek hiç :cry:
veshi teshat e vllait /pf/images/graemlins/laugh.gif , mi çon me postë prej jasht shtetit, e kpuct e çantat mi çon gjyshja :cool: .

tesh me than t'drejten du nji new gypsy skirt, tip kshtu psh edhe me ngjyra edhe du at necklace :cry:
tfnc02.jpg

edhe m'ka shku mendja per nji pal manolo shoes, q1 kushtojne si me ken tuj ble mobiljet e pajes /pf/images/graemlins/laugh.gif
po o do ti blej o do t'vdes, do dal me mbledh lek me 1 çifteli diku njaty n'qender :rockband:
kush po del me mbledh lek me mu, se kam nevoj me m'mbajt iso-n dikush kur kndoj :rockband:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Vij une mi...Se po m'pelqeka ai fundi.. :wub: Po qe se fitojme ndonje lek keshtu ,spo i harxhoj leket e mia,.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Do ti ruaj te blej nje pale perla gri.. /pf/images/graemlins/smile.gif Ngordh ti kem me ngjyra te ndryshme ,apo nuk kam gjet nje vend qe i blen lire fare.. :devil:

bebi

Primus registratum

lekt dona me i mbledh per mu moj, jo per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
perlat ti jap une gri e si te dush kam boll, po ti veç kndo q1 t'blej nji pal manolo shoes :wub:
funde ka edhe ma t'bukur, po ai ishte sa per ide.
/pf/images/graemlins/smile.gif

ndricim

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue*:
[qb] un qe ta dini juve s'blej kurgja, s'kam lek hiç :cry:
veshi teshat e vllait /pf/images/graemlins/laugh.gif , mi çon me postë prej jasht shtetit, e kpuct e çantat mi çon gjyshja :cool: .

tesh me than t'drejten du nji new gypsy skirt, tip kshtu psh edhe me ngjyra edhe du at necklace :cry:
tfnc02.jpg

edhe m'ka shku mendja per nji pal manolo shoes, q1 kushtojne si me ken tuj ble mobiljet e pajes /pf/images/graemlins/laugh.gif
po o do ti blej o do t'vdes, do dal me mbledh lek me 1 çifteli diku njaty n'qender :rockband:
kush po del me mbledh lek me mu, se kam nevoj me m'mbajt iso-n dikush kur kndoj :rockband: [/qb]
U si qenka kjo vajza mor!!!! ça beli paska!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif Blue , shiko si qenkan keto.. :devil:
GiuseppeZanottiCrabOrnamentSandals.jpg
DiorLoveWoodPlatformSlide.jpg
85440-d.jpg

Tani fillo te kendosh ,se mua nga pas me ke... /pf/images/graemlins/tongue.gif

bob

Primus registratum

do me dhuroje dicka dikush?

ose po ju dhuroj une,si te bejme!

nje pale pale kepuce ushtarake te shoqeruara me nje pale corape me ere,ppppppiiiiiiiiiiiiffffffffff!
te dytat jane optional! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika se u qelb ketu

/pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

moire, me ato sandalet e me kto kpuct poshte s'm'rrin kush afer se ndihen shkurtabiqa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

po prep se prep nji pal tipi i ktyne :wub: nuk m'kishte ardh keq me i pase :wub:
manolo04.jpg
manolo.jpg

i du i du i du i duuuuuu :cry:

Guest

Une e kam fiksim,te kem cdo ngjyre,ne koleksionin tim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te zeza
Bild39.jpg

Ngjyre tulle(me rrypa n´qafe) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bild37.jpg

Gold
Bild38.jpg

Jeshile
Bild40.jpg

Roze
Bild41.jpg

Bojqielli
Bild45.jpg

Fantazie ,te kendeshme...si ato ngjyre gold une i kam te bardha.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne pergjithesi nje pale sandale,apo shapka qe me pelqejne i blej nga 2 pale.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb]
[qb]
i du i du i du i duuuuuu :cry: [/qb]
ca i do mi? gjonit iu infektun komet prej lidhseve kur iu desh iher me u vesh si femer.

ps: komt e tuja s´bojn me u lidh me konop!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku merr vesh ti i here... :smash: :smash:

Guest

[qb] moire, me ato sandalet e me kto kpuct poshte s'm'rrin kush afer se ndihen shkurtabiqa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

po prep se prep nji pal tipi i ktyne nuk m'kishte ardh keq me i pase
manolo04.jpg
manolo.jpg

ti dhuroj une mi ti ty... :kiss: vec ti te behesh e bukur dhe mos dukesh si dordolec /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Fantazie ,te kendeshme...si ato ngjyre gold une i kam te bardha.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Ne pergjithesi nje pale sandale,apo shapka qe me pelqejne i blej nga 2 pale.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ket´ ndjenjen e te blerit ne dy kopie,e kam pas dhe une ndonjehere...por shyqyr zotit,kam rezistu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

miusho5x2931coccop.jpg

Une jam dashuru me keto shapkat po me ngjyre roze :wub:

.. :lol: Binjaku... :devil: :thumbsup:
Sot kam qef te dal per te blere ndonje gje te re... /pf/images/graemlins/smile.gif Me canta dhe shapka nuk ngopem kurre... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb]
[qb]
ca i do mi? gjonit iu infektun komet prej lidhseve kur iu desh iher me u vesh si femer.

ps: komt e tuja s´bojn me u lidh me konop!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
gjoni asht bjondino prandej, bjondet kshtu e kane :tipsy:

un thash se mos je ofru me mbajt iso-n me moiren :idea: