PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ODISEA

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

T'a hangsha synin qe m'a ke si sy lope(besoje ose jo, ky eshte kompliment) :devil: :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Lat nom ëre. Ta hongsha synin e lopës thot tjetri po harro me e përcaktu që o për synin e zi ajo shprehja /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Una kom ble i qerre gjojn aq sa kur erdhi gruja prej Italjet më boni nomin /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:rolleyes: ku ka lopa sy blu..E po deshe haje ate synin atje se nuk ishte i imi... /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem lentet
Sot bleva shume shume gjera te bukura .. /pf/images/graemlins/laugh.gif lirova canten nga leket,..Bleva 2 funde,1 bluze ,2 kanatiere sexy... :devil: shapka plazhi..panatllona miss trendi..bojeqielli...Iiiii ca qefi... :goofy:

ODISEA

Primus registratum

Une me syte e zeza e kisha, qe by the way, per here te pare i pashe mbreme... :devil:
Pikes i kisha rene /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

NewSeatbelts[1].jpg

ladouce2005

Primus registratum

kete kishte blere nje shoku yne, dhe n'a kerkoi nderin e reklamimit (falas :tipsy: ) ne forum per te gjithe ata qe kane te njejtin lloj gruaje :lol: si e tija dmth :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ku e ke foton Shiroooooooooo :goofy:
t'a shofim edhe neve grune e atij rrobit /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'shof gje una :idea:

sweet eda

Primus registratum

as une s'shof gje :confused: ...brenda temes, bleva nje bluze te lezetshme, e cila eshte me menge te shurtra e bardhe e siper ka nje jelek me kuadrate reze, dmth eshte one piece all together, eshte very cute....edhe me duhet patjeter te belj nje pale pantallona trecerekshe bezhe se kam bluzen e pershtatshme per to......duhet duhet po ku t'a gjej kohen

/pf/images/graemlins/smile.gif Sot blva nje pale shapka roze ne ciklamin dhe nje bluze te bardhe me fjongo bojeqielli...Po zhgaravis dhe nje model fustani ,qe dua t'a coj tek rrobaqepsja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kete do ta qaj fare.. :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif une sapo i futa kembet nje pale flip-flop-ve te kuq flake, si fundi qe kam veshur...se qe thoni juve (te justifikohem pak), bie shi jashte dhe ato qe kisha veshur ishin lekure e demtohen :tipsy: , nderkohe qe keto te tjerat s'i gjen gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moira :wave: po pres bozen, por besoj se do e marr pasi te kem lexuar ketu qe ti ke blere bileten per ne Amerike /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif t'a shifshe si e ktheshin koken dynjaja...ca nga zhurma, ca nga ngjyra :devil:

I love new york

Primus registratum

i gezofsh, goxha cute qenkan, nga Steven by Steve Maiden huh :thumbsup:

une sot bleva nje pale çizme tek Zara on Sale :devil:

ladouce2005

Primus registratum

dhe pastaj nxjerr Shirazin si blerese te zellshme per kamuflim te vetes :smash: :devil:

bebivogel

Forumium maestatis

NWGOLANPD.jpg

keto ngjyre bezhe ... e nje pale te tjera me kafe mirepo ketu nuk e paskan kete ngjyren
NWBREATHE.BLACKSAPD.jpg
e keto ne charcoal color

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif me pelqejne espadrilles shume, por dukem sikur kam hipur ne ndonje stol po te vesh ato :shrug:
very nice Beba :kiss: