PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Skerdi po pse e harxhon "frymen" virtuale ketu e s'me con nje mesazh mua ose Aragornit? :smash:
urime per te rejat qe degjuam /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Skerdi ... po mua pse me ke harruar te me salutosh /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave: kalofshi bukur

SkErDi

Primus registratum

Hey , SHIRAZ .... provova tju coja nje mesazh qe diten e pare qe arritit K. ketu por nga my cell nuk dergohej ... dmth nga Vodafone nuk dergohej. E provova nga cell. i "ESI-t" dhe e moret ok sepse ajo eshte me Amc. Kjo ndodh edhe ketej nga Europa. Psh disa kompani celularesh ne France nuk marrin SMS nga Vodafone ne Shqiperi, disa te tjera po. Nejse .. pikerisht tani e lashe K. me Esin te zyra e vet dhe sec po ngaterrojne duke kerku ca gjera neper internet. Une ika dhe erdha ne zyre se kisha pune. Te fala 2 cunave qe ke ne shtepi. /pf/images/graemlins/smile.gif Hugs

Hey BeB .. nuk te pashe qe ishe ketu se do te te pershendesja ne menyre speciale /pf/images/graemlins/smile.gif Uroj te jesh mire ... see ya around. Ika se kam 1000 pune per te bere ketu se pas 3 ditesh me duhet te iki larg nga zyra.

Ciao ciao

abs

nuk e di...

zoom1.jpg

kto per :angel: tim te amel .

BISOU

Primus registratum

helllooo
une kam blere ca gjera te bukura e mezi po pres ti show off /pf/images/graemlins/laugh.gif kur te dal pak me gocat e me cunat /pf/images/graemlins/tongue.gif
ca ngjyra te bukura qe me shkojne shume e ca semple te thjeshta te kendshme... spo i nxjerr ketu se mi marrin me sysh /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ju cfare keni blere :goofy: ???

:kiss: ke humbur fare ....po as mua nuk do te mi tregosh...?? /pf/images/graemlins/wink.gif
Une bleva kete dje... /pf/images/graemlins/smile.gif ,tani po merrem me te ... :goofy: u kenaqa...
11162_MotImage.jpg

ODISEA

Primus registratum

Nuk e di pse, por mua me duket shume i madh kur hapet :shrug:
T'a gezosh /pf/images/graemlins/wink.gif

Une kam nje nokia 6230 dhe jam i kenaqur deri tani, ne pergjithesi nuk me pelqejne telefonat qe hapen...

NK-CC-159D-H_1.JPG

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :kiss: ke humbur fare ....po as mua nuk do te mi tregosh...?? /pf/images/graemlins/wink.gif
Une bleva kete dje... /pf/images/graemlins/smile.gif ,tani po merrem me te ... :goofy: u kenaqa...
11162_MotImage.jpg
[/qb]
iiii..ate dua edhe une.. :cry:

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Nuk e di pse, por mua me duket shume i madh kur hapet :shrug:
T'a gezosh /pf/images/graemlins/wink.gif

Une kam nje nokia 6230 dhe jam i kenaqur deri tani, ne pergjithesi nuk me pelqejne telefonat qe hapen...

NK-CC-159D-H_1.JPG
[/qb]
...Te kuptoj ...te kuptoj,po ai qe ke zgjedh ti eshte si ashtu.. :idea: cunash.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,kurse ky qe kam une lezetin e ka kur hapet... :tipsy:
Candy.. /pf/images/graemlins/wink.gif gjithmone e me te mire dalin.. :kiss:

Erison700

Forumium maestatis

obobobobo per ata qe dine te shpenzojn osht tamom shqiperia...po shikoja para2-3 ditesh ke Nike-u tek kulla e vodafonit, bluzet qe kushtonin ne gjermani 19 euro ne shqiperi kushtonin 50-60 mij leke...me te hik truni...

para 2 muajsh bleva 400 euro nje Samsung D500 ne Gjermani, kurse ne Shqiperi ishte 600 mij lek ene ishte prodhuar per ne afrike me gjuhe somaleze dhe arabisht...

d500.jpg

Vals

Primus registratum

Po kur shesin rrobat e GAP-it ne Tirane, 50-60 mije leke nje triko qe ketu ne retail te ben $15-20.

:shrug: Vals ,gjithcka lidhur me cmimet e vendos kerkesa dhe oferta .Kush ka mundesi i blen jashte shtetit ato qe i duhen ,ata qe nuk dalin dot (dmth..shumica e shqiptareve)detyrohen qe te zgjedhin nga ofertat qe kane.. :wave:

Vals

Primus registratum

E di mi zemer e di, po prape me habitin ndryshimi ndermjet nivelit te rrogave dhe cmimeve dhe si shume njerez prape i blene gjerat edhe kur nuk jua mban xhepi, po duhen blere per tu dukur. :shrug:

I love new york

Primus registratum

i didnt know thehy sell GAP clothes ne Tirane - ncncncnc figure e madhe jane shqiptaret. po mir i shesin ne rruge apo ne ndonje dyqan??/
nejse: t'i permbahemi temes:

bleva nje big silver bag me percina qe ja kisha vene syrin
bleva nje white silk top me silver beads ke Express :wub:
nje pale robebanjo cool

hmmm me duket kaq per sot :idea:

oh edhe supen qe po ha tashi por nuk hyn kjo me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une sot nuk kam blere gje..po pres furnizimin me sandale dhe shapka.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Me duhet dhe nje cante e bardhe :idea: por nuk po e gjej sipas qefit.. /pf/images/graemlins/frown.gif

BISOU

Primus registratum

ehehehe te gjithe e kane qejf telen time /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po mire po une kam vendos me ble asigjoooooo per shume shume kohe :cry:
se skam mo leka i kam harxhu shume shume kam bo shume pushime /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :goofy:
Tani pune aty dhe ska mo qejfe ohhh :cry:
po kam pare ca gjera te bukura te reja qe gati sa spo me rreshqisnin duart ti blija....
Por jo kam vendos me u bo goc e mire :angel: do rri vetem me baby O se me ate ste vjen me ble asigjo vetem ta puthesh gjithe diten :wub:

sweet eda

Primus registratum

shpenzimi i fundit per neve ka qene : A HOUSE.....kshu qe jam a little short in cash now, por rrobat e banjos i bleva se s'ben edhe nje pale jeans, LEvi's se me pelqenin shume ia kisha vene syrin qe kur isha shtazane!!!!

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
NK-CC-159D-H_1.JPG
]...Te kuptoj ...te kuptoj,po ai qe ke zgjedh ti eshte si ashtu.. :idea: cunash.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,kurse ky qe kam une lezetin e ka kur hapet... :tipsy: [/qb][/QUOTE

Kam pershtypjen se s'e ke pare ndonjehere nga afer... une s'e nderroj me ate briskun tat per 100 vjet /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif mendjen me u zi e ke dhe ti Aragorno... /pf/images/graemlins/tongue.gif Po me thoni i gezofsh lentet e reja njehere,,.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
1502.jpg

Ngjyre blu.. /pf/images/graemlins/smile.gif