PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

bebivogel

Forumium maestatis
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]
Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] mund te vish e ketu ... nuk ishte larg shume me thate /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/qb]
Te voglin e more, dote marresh dhe kete te madhen...
Po une :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif
:goofy: [/qb]
Nuk do e merrja per fare jo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif ... sa per nje nate me vjerren e ti ... duhen pire ato kafet qe te thashemosim familjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

ODISEA

Primus registratum

Beba, e ke strategjine e gabuar...
Kije mire me vjehrrin jo me vjehrren /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:
Johara, Beba, dergomeni e-mailet me pm t'ua nis fotot /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif une bleva nja dy pale syze dielli si shpirt dhe nja cante pranverore me lulka dhe temina :goofy:
mos i thoni Aragornit se do me heqi te drejten e buxhetit mujor /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

teab

Primus registratum

Shiro, mesa shof une ti e mban ket temen gjalle.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Cudi qe s'ta ka heq allowancen akoma Aragorni... :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif une jam konsumatore e zellshme mi. ndihmoj ekonomine amerikane, se s'po ja dilte mire kohet e fundit, so i gave it a push :devil:
:kiss: si je ti? anything new in your closet? (ne kuptim dyfishte /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ODISEA

Primus registratum

CANDY, s'u mor vesh mire per ke ishte ajo e puthura /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shiraz, ty t'a vej tapen ne darke une e te shohim c'do besh pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: une e nderroj dhe e bej nga mreteria e Aragornit, e pastaj s'del dot me as vete :devil:

teab

Primus registratum

:lol:
Puthja ishte eskluzivisht per Shiron...shpetimtaren e ekonomise amerikane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kshu gjena per closet kam ble me shumice keto kohe, po kam pertu me i deklaru n'dogane.. /pf/images/graemlins/laugh.gif kurse, gje tjeter, me kuptim te dyfishte, nuk kam ble akoma...still cleaning out the old closet to make some room /pf/images/graemlins/wink.gif

ODISEA

Primus registratum

T'a paska degjuar llafin /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nice :thumbsup:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Johara:
[qb] Aragorn, Shiraz,ato fotot keni ndermend ti pasoni ktej? :wink: [/qb]
Beba m'a dha adresen, keshtu qe Beba got mail /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti si te duash /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

nuk me ka ardhur gje :cry: mi nis edhe nje here kur te kesh kohe please /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave:

ODISEA

Primus registratum

Sa here te duash ti /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
Johara s'u be e gjalle :angel:

bebivogel

Forumium maestatis

nuku ka arvur akoma ... as tek ai qe me the ne MP ... se me bere me gjak te ngrire skam lene email pa i kerkuar lol ... na te nis nje tjeter me pm

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif ja ca do blej une sot /pf/images/graemlins/laugh.gif
ReferencePhoto.aspx

quhet xhakete pirati, per baby O :wub:

BISOU

Primus registratum

wahh do i shkoj shume me ato kominoshet qe ika blere ai xhaxhi qe se mbajme mend :lol: :lol: ja harrova emrin une... :kiss: shume e bkul qenka..
po mua ca do me blesh??
se mos dal nga tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

per ty nuk gjeta gje, por merr Aragornin ne tel se do te te coje ne aeroport. we keep calling you :shrug: :kiss:

treshi

Primus registratum

Per ata qe dine te shpenzojne :lol: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
101727.jpg

SkErDi

Primus registratum

Hi cuna, goca, asnjenes, burra, gra, pleq, plaka etj etj.
Hi SHIRAZ-ARAGORN . Shpresoj te jeni mire te tre. /pf/images/graemlins/smile.gif Pjesen tjeter e kemi ketu dhe e kemi sh. mire dhe po ja kalon sh. mire. See you onnline around. ciao ciao ...

opsss ... qe te mos dal nga tema : dje bleva nje .... hmmm... boh... ah po .. bleva nje pale syze :cool:
Ika bye /pf/images/graemlins/laugh.gif