PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

BISOU

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

DUA ATE TE FUNDIT FARE QE KA DALE QE ME PELQEU HEREN E FUNDIT :wub:
KUR TE MARR RROGEN DO VIJ TE BLEJ ATE TE PREFERUARIN E PERHERSHEM NEN EMRIN TEND :wub: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

i'm confused me te fundit, sepse kane qene tre ne te njejten kohe, dhe nuk dua te gaboj :idea:
ma thuaj sonte ne darke :kiss:

Vals

Primus registratum

OK, i kerkoj :wub: tim nje parfum Trussardi (mbaroj per Trussardi), ai e gjen, ma jep shume i lumtur. Une e sahof kutine dhe me duket pak e dyshimte po thashe, hajde se qenka paketim tjeter. E hap, ishte varianti per meshkujt por kutia nuk e thoshte ne asnje vend qe ishte per meshkuj. E keqja eshte se :wub: im nuk para i perdor shume parfumet e ka nja 6-7 shishe akoma plot ne shtepi. Duhet me ja fal no njonit.

ladouce2005

Primus registratum

Valsi me shkrive :lol:
duhet me gjet nje te dashur :devil:
ose perdore vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
po erdha aty ku te thashe, do te te sjell nje parfum nga keta tanet /pf/images/graemlins/wink.gif
cuditerisht as i dashuri im nuk perdor shume parfum :shrug: biles kur une "lahem" me parfumin tim, ai tmerrohet /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pyet: ku do t'puth une tani? :rolleyes:

ah se harrova, sot do iki te blej shorts per ne plazh :cool:

Vals

Primus registratum

LD, :wub: im thote qe do behet rich nje dite kur te zbuloje nje parfum qe ka shije aq te mire sa ka eren. :goofy:

BISOU

Primus registratum

UNE MENDOJ SE TE GJITHE TE :wub: JANE KESHTU NUK PARA VENE SHUME PARFUMRA... EDHE ATO QE VENE JANE TE LEHTE FARE....
PO AMA KEMI NJE KUSHERI UNE ME LADUCEN QE TE MBYT ME PARFUM...SA HERE I THEM VEJ ME PAK SE NA MBYTE...
AHA NUK ZE MEN /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

PO KERKOJ TE BLEJ NJE KUTI KU TE VE BIZHUTERITE
POR NJE KUTI TE MADHE TE NDARE ME KATRORE BRENDA PER TE SISTEMUAR BIZHUTE QE PERDOREN ME SHUME NE VERE...
NUK PO GJEJ ASGJEKUNDI...
NDONJE SYGJERIM....

xhoni

Primus registratum

Pantallona lini bezhe dhe nje kemishe te bardhe pa menge,gjys-lini,gjys-pambuk. :cool: Me rrinin tulle fare!!!

BISOU

Primus registratum

AMON MA CO NJE FOTO /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :devil:

ladouce2005

Primus registratum

Vals, s'e paska keq ai /pf/images/graemlins/wink.gif
Bisou :lol: Jean Paul Gaultier e kusheririt qe ndjehet deri ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Xhoni qeke bo cun king, na co nji foto pra :devil:

Guest

ld...me dergo fotot e tjera ti mua :goofy: :goofy: :goofy:

ladouce2005

Primus registratum

ma pe vogelushin sylarush apo jo? :wub:
po pate vend aty, po te coj tani nja 2-3 te tjera :kiss:

Guest

Uffaaaa

u lodha
Anetar/e # 1697

Shkruajtur më 20 Korrik, 2004 22:33
--------------------------------------------------------------------------------
Me ke e keni ju te dyja moj????

Ti dhie ik e ma puf ate qe ha komen e vete se me vite me e ngordh nga pc :wub:
te kecene banjos le peshqirit te atija.. :wub: ld....vallaj me prishe menjen do vi vec me puf i cike ate engjellin :angel: e vogel anej ka ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kete e kam postu mbreme se paske pare :wub: Hihi do te ta boj une gocen ty tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:wub: thx
s'kisha lexuar gje...
po te nis nja dy me Aragornin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Po muve' sm'e nis nejri fotografi? /pf/images/graemlins/frown.gif

Histori pafrumi: shof nje cun tek zyra nje dite (ne Tirane ky muhabet) shume vite me perpara. Ishte alamet cuni i bukur po vinte per interviste. I ul ke korridori i shkreti po prosite. Une hyj ne korridor per ta futur tek zyra e shefit dhe ne moment mu duk sikur ma futi njeri me grusht ne hunde. AI cuni kishte derdhur mbi vete nje kile parfum, i kishte hedhe edhe flokeve nje juintal xhel i kishte bo slik fare. Mbas itervistes e percjell jashte dhe i them: me falni, ju mos jeni gje nga Kukesi? :devil: :lol: Nuk e di nga me erdhi si ide po e pata fiksim qe ai robi ishte nga andej. Kur filloi pune u beme shume shoke dhe sot e kesaj dite nuk ma harron. Megjithese filloi te vere me pak parfum mbi vete.

Guest

Hihihihi...tipike kjo puna e gel-it.Pale sa ore ka nejt para pasqyres i shkreti me u bo i bukur ashu. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me kujtuar tim vella...qe cdo 2 min ve nga nje cike gel ose shkume..." he si dukem? he mi se do dali me i goce lali jot sot!"

Ld, mi sill se po i pres :goofy:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: po qe kur kuksjanet perdorin parfum? :devil: bej shaka kuksista, mos qani /pf/images/graemlins/tongue.gif
Valsi, po ti coj tani fotot :kiss:

Rambla

Primus registratum

nje fund jean paul gautier :goofy: :goofy:

la perla occhiali :goofy:

thashe po ja lejoj vetes kesaj rradhe :angel:

Guest

Atehere te filloj listen:

pantollona lino bezhe
pantollona klasike te zeza
bluza jeshlie, blu, roze, te bardhe

tjeter tjeter....spo me vine ndermend...mbasi te ha pizzan po vi tua nr te tera

xhoni

Primus registratum

BISOU,LA DOUCE:
Foton do tjau coj,por kam hall se ju zen sevdaja. :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa modest eee?

Vals

Primus registratum

LD, kot se si me erdhi ne mend ne moment kur e pashe ate robin, mu duk per te qeshur. E kam shume shok tani dhe thote sa here qe e shof qe familjen nga Kukesi e ka shume mire :lol: