PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

une shopa ca very cute t-shirts per father's day :wub: :kiss:
dhe meqe mu dha rasti, bleva dhe nje kanatjere roze te lehte per veten e ime /pf/images/graemlins/laugh.gif se me shkon me kepuckat pink, qe Helena ka shume inat qe s'i ka dhe vete nje pale :goofy:

susana

Primus registratum

MMMMMMMMMMM SOT BLEVA NJE PALE SHAPKA ROZE QE JANE REALLY NICE!! BLEVA NJE KOSTUM ME KANATJERE BLU ,BENT5E CA SI SHTRENJTE PO NUK REZISTOVA DOT SE ME SHKON ME ATO SHAPKAT BOJQIELLI QE BLEVA PARA NJE JAVE. :wub: MMMMMMMMMMM CA BLEVA TJETR :confused: U PO SE HARROVA EDHE CA CORAPE SE NA DUHESHIN. :wave:

hot

Hotgirl

sone bleva i bluze si kanotjere si thes smeret vesh..nejse baby pink(wooove it :wub: )..skishte small po e mora medium ka inati se m'ngeli menja..pse se bleva pse se bleva..kishte edhe ulje cmimi pale /pf/images/graemlins/laugh.gif

vje si e hapur ke pjesa e shpatullave siper..icik e kapme ka te dyja anet..pastaj monget qe varen si thes poshte..
ke beli osht elastike..rri icik ngusht.e vje si e derdhme ka siper ene onash..

ho ju pelqeu ideja? /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

une sot bleva nje pako condom(perzervativ) /pf/images/graemlins/wink.gif

ODISEA

Primus registratum

condom-instructions.jpg

:devil:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: te mori e mira Aragorn :kiss: :lol:
me ke vdek gazit...hajde shpejt te paguash per demin :wub:

ladouce2005

Primus registratum

pse bokeni gjoja sikur s'keni prish leke juve :cool:
une per vete kam blere kepuce te reja dhe dua te blej prape ca te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

7765aca25073e5144e9579fa75d2d4d1.jpg

:rolleyes: per inat te noj robi qe si pelqejne :sleep: se si yll jane xhinset emia te reja...si thoni ju gra ,se ju merrni vesh nga keto gjera :kiss:

S6T6N6

Forumium maestatis

Mezi po pres te vije e hena qe mar rrogen /pf/images/graemlins/laugh.gif Do dal per shoping

Rambla

Primus registratum

mua sduhet te me lejne te dal jashte, sepse eshte e pamundur te kthehem ne shpi pa ndonje gje :shrug:

ladouce2005

Primus registratum

une do dal pastaj te blej ca gjera per vete, se vetem per bebuthin kam blere kohet e fundit :wub:
dotte cool jane xhinset :thumbsup:
ca taka te vogla dhe nje cute top qe shkon me ngjyren e vetetimes dhe e shofin ato qe s'ti pelqyen /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

uhhh..ld lere se kam blere nje pale sandale :wub: taman si emri,"les lolitas"

ndersa dje nje kemishe lino jeshile ushtarake,me dekolte :goofy: eshte shume e thjeshte por ne trup duket hata /pf/images/graemlins/wink.gif

shopping te mbare juve ju andek matane

I love new york

Primus registratum

une sot bleva nje pale kepuce shume cute me majuce dhe fjongo te bardha :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

U futa ne tre dyqane ngjitur ne pushim te drekes dhe dola me tre canta te medha mbas gjysem ore shopping. I tmerrova robte qe po rrinin verdalle. Bleva nje fund lino, kafe te erret me nje lule te madhe bezhe te qendisur, tre kemisha nje te kuqe flake, nje roze e hapur, dhe nje jeshile e mbyllur qe rrine hatashem ne trup. Ah po, edhe nje pale sandale kafe. Me siguri kam harruar ndonje gje se dhe cantat po pertoj ti hap. Kur po kthehesha ne pune po lutesha qe te mos me shihte njeri :devil:

I love new york

Primus registratum

Isha me La DOuce sot tek Steve Madden shoes se kishte SALE edhe perfunduam te dyja me te njejtat pale sandalesh qe jane shume Cuteeeee :wub:

Ajo i mori lejla te lehte une i mora bezhe.

I can't wait to wear them :goofy:

Kam qejf edhe nje cante te bardhe qe po i vij verdalle - let's see :devil:

ladouce2005

Primus registratum

une kam blere cdo dite nga nje ose dy pale kepuce javen qe shkoi /pf/images/graemlins/laugh.gif
jam shume e lumtur /pf/images/graemlins/laugh.gif
sot bleva dhurata per te dashurin :devil: se ka diten e emrit :wub: dhe me blihet nje parfum per veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

EDHE UNE KAM BLERE NJE DHURATE PER TE DASHURIN E LADUCHES :wub: POR PO PRES TE ME BEJ LADUCJA NJE DHURATE QE JA KOM KERKU GJITH LEZET /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

shi shi e dashke dhurate ti ate :devil:
hajde se po ta bojme, po ma perserit emrin se kam frike se s'jemi marr vesh tamam :kiss: