PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

SkErDi

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

Endless ... dje zgjodhem nja 500 foto dhe i hodha ne nje CD. Natyrisht jane edhe ato qe u bene te treni ate dite. Te shoh c'mund te ve tjeter se jane bo nja 5 mije foto ketu dhe s'besoj se do gjeni kohe me i pa te gjitha. Keshut po shtoj edhe ca sa te mbushet ajo CD-ja plot dhe po jua nis. Me shkruani ndonje e-mail me ndonje adrese te sakte ku tjua dergoj.
Ika se mbeta ne pune edhe sot ... se mbasdite duhet me ik me Esin ne ndonje :rockband:
:wave:

ODISEA

Primus registratum

Une s'e kam pare akoma :cry:
Po po mundohemi me te tera menyrat qe t'a hapim ate adresen... muhabet i ngaterruar :shrug:

ladouce2005

Primus registratum

SKERDI PO TA COJ ADRESEN E SAKTE ME E-MAIL :wave:

MEQE RA LLAFI :tipsy: KAM BLERE GJITHE ATO GJERA TE BUKURA NGA KOLEKSIONI I RI KETU TEK KY VENDI KU PUNOJ UNA, DHE ME KANE KUSHTUAR $0.00 DHE JAM SHUME HAPPY :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

SkErDi

Primus registratum

Cfare po mundoheni kaq shume te hapni ore ? Une vetem nje filmim i kam derguar Endless. Duhet ta keni pare besoj. Te tjerat jane te medha e nuk cohen. Ja sa ta mbyll ate CD-ne dhe do jua nis.
:wave:

I love new york

Primus registratum

ehhhhh shpenzimet /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad:

moj endless, sa inat te kam qe i more ato kepucet e bukra, pink pumps /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe una nuk e gjej numrin tim me asnje vend :cry:

SkErDi

Primus registratum

Hi ppl.
Helen. Per cfare me pyete "Sa kushton dhe ku e kam blere" se s'e mora vesh.

ladouce2005

Primus registratum

PER KAMERAN QE KISHE NXJERRE NE FOTOGRAFI SKERDIIIIIIIIIII :smash: :smash:
KUR DO E NISESH ATE CD TI? :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

JO ME, S'ESHTE DHE AQ KEQ, MUND T'I BLESH KETU TEK NE NE DUANE READ, TE GJITHA LLOJET E PRERJES SE DOLLARIT :devil:

SkErDi

Primus registratum

Po kush po pyet mer ju se na bete lemsh Helen apo Endless ?
Endless edhe pak dhe gati e kam se shtova edhe disa te fundit /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

kam blere sandale silver dhe gold si shpiiiiiirt dhe Helena ka inat se nuk e gjeti numrin e vet, tralala, me te mire se une s'ka /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

bleva brecka ne te gjitha ngjyrat :devil:
helena bleu nje fund dhe nje kanatjere sexy te bardhe :cool:

ladouce2005

Primus registratum

iii Prodigy :smash: du dhe una /pf/images/graemlins/laugh.gif
i gezofsh /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

edhe une kam ble gjera te bukura per vere do tjua tregoj kur tju shikoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

esmerina

Primus registratum

Meqe po diskutohen blerjet ....po ju tregoj te rejat e fundit qe kam blere. Kam blere nje kostum bluze me pantallona satin blu shume te bukura me sconto te madhe ....teper te bukura. Pantallonat jane te gjata dhe me nje rripke te holle fine ke beli ndersa bluza eshte shume e hapur dhe i nxjerr te gjitha bukurirat qe me ka fakur natyra ne nje pamje shume provokuese dhe njekohesisht ftuese. :wub:
Kam blere edhe nje pale sandalka bojeqielli qe me shkojne me veshjet dhe dje i harxhova nja ca leke te mira me bluza per mua dhe Skerdin.
Se fundi dje kam blere edhe nje ore te bukur per Skean tim , shume trendy dhe shume nice qe i shkon jashtezakonisht. Megjithate me ka kapur nje uri per te blere dhe kam idene se do te vazhdoj gjate.... :rockband:

hot

Hotgirl

kan fillu SALES knej :devil:
domoni bohuni gati dyqone se jam free from work /pf/images/graemlins/laugh.gif