PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

I love new york

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

per koken e maces se komshijes qe kete rradhe ishin te vogla fare, /pf/images/graemlins/laugh.gif madje ato vete te vogla neve i ndame edhe pergjys edhe u bene mikroskopike fare ato, ja pyt :wub: po s'besove :goofy:

ODISEA

Primus registratum

I ndate pergjysem me ndonje tjeter ju, apo i ndate dhe i hengret 1 here 1 gjysem dhe 1 here tjetren /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

hmmmmmmmm si shume e komplikume kjo pytja :idea: :devil:
renci ka qe cfardo qe te kemi bere e kemi ndare te dyja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

S'kishte asgje te komplikuar aty :smash: po mos i dredho muhabetit se une s'e harroj qe keni ngrene melsyna :smash:

I love new york

Primus registratum

kemi ngrene he, ke inat , ke inat :tipsy:
une te tham as sa nje kace nuk ishin ky prap me cekic ne dore mbeti :sleep:

ODISEA

Primus registratum

Hani hani, ç'ti bej drejtorit une qe eshte zemer mire /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Kmae blere nje bluze Kalvin KLajn,dhe nji pale syze Tresardi....Te shumica cfare nuk gje.

Rambla

Primus registratum

po sigurisht /pf/images/graemlins/laugh.gif ne fakt origjinali eshte trussardi /pf/images/graemlins/wink.gif jo tresardi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

sot bleva... :idea: çokollata lindt ne forme veze :goofy: :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

une kam blere keto dite i pale xhinse Diesel...por jo ato qe enderroja :cry: po vec mos i kapsha se :goofy:

tani po dal me lene i thes me lek per kinkalerirna :mad: :smash: :rockband:

I love new york

Primus registratum

doteeeeee neper kinkalerirna apo neper farmacira :devil: :devil: :tipsy:

une bleva i sandwich tashi , edhe ky lloj hyn ke shpenzimet right /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

una do dal i cik pastaj te blej ndonje gje te bukur per party-n e Aragornit /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] doteeeeee neper kinkalerirna apo neper farmacira :devil: :devil: :tipsy:

[/qb]
helene ska nevoje per farmacina....per kete pune po e boj tere kete shkolle une mi...per mos me shku deri farmacia. /pf/images/graemlins/tongue.gif

sot bleva ca truse te pupa-s 2 manikyre nje te zi dhe nje me ngjyren e thoit. shampo trupi krem trupi uuuu si mbaj mend me po di qe kam prish tere ato lek :smash:

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb] una do dal i cik pastaj te blej ndonje gje te bukur per party-n e Aragornit /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Wah po ku do shkosh moj
po une????? :goofy: