PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

SkErDi

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

WOW ! Cool ! :thumbsup: Po ti edhe me thes te martohesh prape si star je /pf/images/graemlins/tongue.gif

SkErDi

Primus registratum

Pu pu pu pu pu pu
Kush flet per persekutime e ndjekje hap pas hapi ... opss dmth teme pas teme .... nejse /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

O njerez, Esi me Skejen martohen ne tetor, a morret vesh juve, dhe mos i ngacmoni e mos i folni as njonit as tjetrit se nga dashuria e madhe e hudhin gjithe forumin ne ere /pf/images/graemlins/laugh.gif okj kto, qy nga Helena e para, qe kerkon kontroversi :devil:

nejse qe mos dalim nga tema qe eshte kthyer ne dashuri ne koherat e Albforumit, une dje bleva nje pale xhinse cool se ato te bukrat o Ashley qe i kisha komplet si te dalme boje perpara m'u grrisen dje me i ven t'keq /pf/images/graemlins/tongue.gif
edhe keto cool jane, nuk jane aq dramatic ke e dalmja e bojes perpara ke kofshet po jane still OK.
Ashley can't wait to see ya today :kiss:

SkErDi

Primus registratum

WOW !! That's great !! Thnx 4 understanding !!
Kidding ... se iu ngelet hatri shpejt ju.
Sa te bukura xhinsetttttttt ..... por perseri xhinset e ESIT jane me cool hahahahahaha /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: o Skerdo ç'e deshe amon qe i bone kompliment xhinseve te mija, rri se do i them Esit ene e shef ti pastaj, jo per gje po thjesht per krahasimin e xhinseve :tipsy:

P.S. Xhinset me verte qe jane te bukra :wub:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nese doni keshilla per ato muhabetet e ciftit telefononi ne +355 69 20 900 44 55...............

Skerdi po na ben merak ylli..qe kur kshu? /pf/images/graemlins/laugh.gif si-qysh-tek thuj icik papit zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Peshendes Shefen dmth Papin me kengen : Killin' in the name of !

Te pershendes me kengen : Reallity!

SkErDi

Primus registratum

Ok , xhinset i gezofsh ... por brenda mundesive mos ma luj ESIN ne cdo muhabet qe them une se une flas vete.... ne raste te rralla kur s'jam une... me mbron ESI dhe atehere fol me te /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

jajajaja une aty e kam qejfin me fut icik Esin sa here qe boj muhabet me ty, pse c'u pa pastaj??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj ti nuk flet kur nuk eshte Esi ose kur somehow, somewher ne nje pjese te muhabetit spellohet emri E..S..I /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kshu qe do me bo muhabet me ty??? - Tak permend ESI aty and you can go on and on and on /pf/images/graemlins/wink.gif

By the way, te pershendes ty dhe Esin me kengen "e si tu n'existes pas" /pf/images/graemlins/smile.gif

esmerina

Primus registratum

WOW Ashley vjen atje tek ti Helen neser? Do te pyes Bisou per me shume hollesira...

SkErDi

Primus registratum

Po ca tiu them o Pap ... kush ka nevoje te pyesi dhe te degjoje me te medhenjte dhe ata qe i dine keto pune. /pf/images/graemlins/wink.gif

esmerina

Primus registratum

po sot ...nuk e di pse e paskam shkruar neser :devil: Perqafoji te gjithe me dashuri edha nga une e Skerdi, vecanerisht "nipin e vockel" qe nuk kemi pasur fatin ta takojme ende. :wave:

I love new york

Primus registratum

Patjeter Esi, mos ki merak edhe mua me ka marre malli shume pikerisht per ate te voglin se kam qene prane tij kur ishte ne zhvillim e siper, e kur lindi, kur ndrrohet e ushqehet e burp-et /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam qene personi i dyte qe e kam pare dhe e kam marre ne duar mbas babes vet sigurisht. rrinim e prisnim bashke me Bisoune ne salle :angel:
......eh si iken koha :rolleyes:

SkErDi

Primus registratum

iiiiiiii nuk na priti Ashley sa ti shkonim ne atje o ESI ... sa ishte ne Europe. /pf/images/graemlins/frown.gif

Rambla

Primus registratum

ika pardje ne austri, dhe perfitova nga rasti me be shopping (se kisha kohe, e kisha hak /pf/images/graemlins/laugh.gif )

dhe kshu bleva 2 bluze, nje pale pantallona dhe nje kemishe...stranamente me kane kushtu lire fare, jam bere kursimtare /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel:

mostro

Putraku

Kame blere nji pale xhinse dolce&Kabana,ato qe shkrujn mbrapa D&K /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rambla

Primus registratum

kam pa nje pal çizme dhe nje pal pantallona dhe i kam vene bashke me fantazine time, dhe sipas saj do me shkonin shume /pf/images/graemlins/laugh.gif ...fiksim i kam

doja me i postu ketu modelin e cizmeve, por se gjeta ne internet, 100 lloje modelesh me dolen, ato hiç, :shrug: ketu ne itali kane dal goxha ne mode

bebivogel

Forumium maestatis

cizme ne mars doni te bleni?... une jam tu ble sandallet ... edhe pse cizmet ne fakt jane me lire ne kete kohe ...
po me ha dora per te blere gjera e as vete nuk e di cfare... :shrug: ... uff