PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

alpacino

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

edhe un sot bleva nje pulover shume te bukur,por ajo qe me kolpiti me shume ishte nje minifun,por sishte ne shitje,e kishte vesh njona qe i rrinte persmari,per pak doja ta pyesja ku e ka blere qe ta beja dhurate ty hoto :thumbsup:

FIXHI USA

Primus registratum

bo bo :idea:
jom bo budalla fare :rolleyes:
i kom harxhu gjithato leke duke ble fara kungulli
hoto do ca ti mi?? :shrug:
helenes do ti jap ca :goofy:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga - Al Pacino -:
[qb] edhe un sot bleva nje pulover shume te bukur,por ajo qe me kolpiti me shume ishte nje minifun,por sishte ne shitje,e kishte vesh njona qe i rrinte persmari,per pak doja ta pyesja ku e ka blere qe ta beja dhurate ty hoto :thumbsup: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif amon se i kom fiksim ato minifunet qe rrijn bukur :devil:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Menelau:
[qb] bo bo :idea:
jom bo budalla fare :rolleyes:
i kom harxhu gjithato leke duke ble fara kungulli
hoto do ca ti mi?? :shrug:
helenes do ti jap ca :goofy: [/qb]
kam vet fara kunglli una..i kam ble ke arabi..kam ene fara luledilli..a do ca ti e?
nuk t'jap! :tipsy:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga angel or devil?:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sot bleva i pal xhinse si me ulje cmimi qe ishin /pf/images/graemlins/laugh.gif
po kerkoj ne me ble i minifun qe e kam pas pa para ca kohesh po qelpsinet e kan heq fare ka dyqoni!!
na fiku deren se desha me e vesh per vit t'ri :shrug: [/qb]
e s'ke c'me vesh tash a???
hajt se po ti coj une 1 pale pantallona te gjera,si em u pase fute ene thes!te preferuarat e mia!! [/qb]
ene una i kam qef pantallonet e gjona..sidomos kur vej mbrroklla n'kok ne ngjaj si ato jevgjit qe kam per shoqni /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

alpacino

Primus registratum

tani paradite bleva ca rroba te firmume MASSIMO REBECCHI,i mora ngjyre marrone,nuk mu duru me prit uljet e cmimeve se ma lunin me sy :wink: me rrine persmari :wink:

hot

Hotgirl

me 7 janar fillo ulja modhe :devil:
oburra..oyyyyyy :goofy:

alpacino

Primus registratum

amon o hoto ene ti nuk mujta me prit daten 7janar kisha frike se mi blinin,me rrini ne menyre fantastike,sikur i pagova me ne dore, :wub: i dhashe bankomatin ec aty i thashe mo mire kshu mduket sikur spagoj,apo s ...

hot

Hotgirl

ne una i bleva xhinset dje..jo se me rrinin nejfare..po thash mduhen xhinse ne sa te vij janari e kan ble ate nr tim njerzia..
nejta 1 ore ne rradhe per ti provu..hajt mo po i mor thash :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

alpacino

Primus registratum

hoto ty i minifun e i pale cizme te bukura, te zeza eh :thumbsup:

hot

Hotgirl

eh per ashtu kam kerku po ato qe kisha pa una i kishin heq ka dyqonet :cry:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] eh per ashtu kam kerku po ato qe kisha pa una i kishin heq ka dyqonet :cry: [/qb]
hec mi lal ktu ke muve t kom thon kur t dush . J per Gjo PO NJof disa nga pronaret e dyqoneve ...

hot

Hotgirl

ja hypa avjonit qy neser ne erdha me t'taku tyve /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ja hypa avjonit qy neser ne erdha me t'taku tyve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hec mi Vetem t Jete Dite Teke dhe jo e Shtune Diele Se NUk jom n Tr ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] papuksa :lol: [/qb]
Thuhet Pabuksa ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif