PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

alpacino

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

per te patur ne krahun tim jemi te detyruar te kerkojme dhe ndihmen e teknollogjise skenarin akoma nuk e kam filluar,por mund ta perpunojme te dy sebashku :wink: :shrug:

I love new york

Primus registratum

Teknlologjine lere me vete se nuk i takon aktoreve. Ka plot "mjeshtra" qe meren me te. Ti me jep nje ide per skenarin mua dhe pastaj mbase filloj mendoj dhe vete une, nqs me terheq :wink:

alpacino

Primus registratum

epo dy figura te tilla aq kontroversale dhe aq te ndryshme ne thelb dhe qellime nuk mund te bashkohen aq afer, pervecse virtualisht
epo atehere o helen lexoje citimin tend bere me larte,per kete qellim perdora fjalen teknollogji. persa i perket skenarit mendoj te realizojme dicka rreth shperngules se trojaneve mbas djegies se qytetit te trojes. ketu fantazojme pak ti si helen dhe un si enea

I love new york

Primus registratum

she she she dashke me u bo Enea eeee
po mire cfare lidhje te drejtperdrejt ke ti me Helenen pastaj :confused: :angel:
Se mbasi u dogh e shkaterua Troja dhe Helena u kthye ne shtepine e saj me Menelaun, mbaroi historia e madhe, dhe Enea iku dhe u mor me themelimin e Romes pastaj :shrug:

alpacino

Primus registratum

enea dhe trojanet mbas djegjes se trojes jane strehuar afer butrintit ne sarande

alpacino

Primus registratum

kjo qe thua ti vjen me mbrapa por enea dhe te gjithe trojanet mbas djegies jane strehuar dhe sistemmuar afer butrintit simas nje shkrimi te gjetur ne vatikan.bibloteke me te sakte se vatikani nuk e di nese ekziston nese ti din ndonje ma thuaj :shrug:

I love new york

Primus registratum

hmmmmmmmm le mos t'i hyme ketij diskutimi, une nuk insistoj sepse nuk e di me siguri :shrug:
gjithsesi lufta e trojes nuk eshte vertetuar asnjhere si e vertete apo si ngjarje reale historike. Mesa di une dhe kete e kam te fresket mbetet akoma ne nuancat e te qenurit mit, pamvaresisht se ka patur perpjekje qe nga henry Schliman e te tjere qe kane pretenduar qe mund te kene gjetur ca "remains" ne Anatolia por nuk eshte e vertetuar qe eshte ka egziastuar ndonjehere Lufte e Trojes. Ajo qe me cudit eshte si vatikani ka dokumenta per kete gje kur kjo eshte e pavertetuar?? :confused:
nejse

alpacino

Primus registratum

vatikani eshte qendra me emadhe e ruajtjes se dokumentave historike,ka dokumente rreth çeshtjes shqiptare, qe vatikani nuk i ka botuar dhe nuk i boton,sepse do kete shum diskutime rreth te vertetave qe mbahen akoma te varrosura brenda atyre mureve.
persa i perket strehimit te eneas ne butrint une nuk e di ku jetoni ju.
un jetoj ne itali dhe para se te botoheshin gazetat shqiptare ne internet lexoja gjithnje nje gazete shqiptare e botuare ne rome qe quhet BOTA SHQIPTARE,tek kjo gazete e kam lexure kete artikull dhe mendoj se dhe shume lexues te tjere e kane lexuar,ky artikull ishte shkeputur nga nje dorshkrim i mbajtur ne vatikan.

I love new york

Primus registratum

well une jetoj ne New York po kjo s'ka lidhe se edhe ketu ka gazeta shqiptare por ketu qarkullon Iliria qe une nuk e lexoj asnjehere.
kur kam qene nje kohe ne zvicer kam pas lexuar pak Bota Sot qe thua ti, por nuk me ka pelqyer nga tendencat.
anyway se po kalojme ne politike tashti, une e di qe vatikani ka dokumenta te rendesishme dhe te paleshuara ndonjehere per arsyet e veta madje dhe per ceshtje te fese vete qe eshte bere buje e madhe,
Anyway filmi si do e kete titullin /pf/images/graemlins/laugh.gif

alpacino

Primus registratum

gazeta quhet bota shqiptare,dhe jo bota sot.
titullin ja veme RIKTHIM NE TE KALUAREN

I love new york

Primus registratum

ohhhh bota shqiptare
atehere qenka tjeter

titulli interesant po njecik si shume i perdorshem, dicka me bombastike them una :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

well une them something like
The QUEEN OF THE DAMNED AND THE NEW HISTORY" ose dicka e tille :shrug:

I love new york

Primus registratum

hmmmmmm e lejme per neser skenarin them une ose po pati ti ndonje ide brilante thuaje se une per vete do iki dhe per pak nga puna dhe e kam mendjen me shku me ble rroba mqs jemi dhe ke tema e rrobave se kur te kthehet La Douce do na kapi ne dru /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
duku andej nga Grimca per skenarin se ketu eshte tema me specifike :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga - Al Pacino -:
[qb] bravo tedo,gati ju ke afru per nja gjysem kile,por me duket te duhet te germosh akoma.
keshtu qe te keshilloj qe bastet ti lesh menjane,sepse kom shum experience nga bastet,qeme thone ti lesh menjane. :wink: :wave: [/qb]
Al Jeta ime eshte Bast ....Sado te kesh eksperience ti une jetoj ne Bast ...

alpacino

Primus registratum

o tedo uroj me gjithe zemer qe mos te jete keshtu, qe jeta eshte nje bast nuk eshte shenje e mire,nuk me pelqen.
kom qon dhe jom bastexhi por gjithmon mninmumi kom pas barazimin ne xhep :wink:

hot

Hotgirl

sot bleva i pal xhinse si me ulje cmimi qe ishin /pf/images/graemlins/laugh.gif
po kerkoj ne me ble i minifun qe e kam pas pa para ca kohesh po qelpsinet e kan heq fare ka dyqoni!!
na fiku deren se desha me e vesh per vit t'ri :shrug:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sot bleva i pal xhinse si me ulje cmimi qe ishin /pf/images/graemlins/laugh.gif
po kerkoj ne me ble i minifun qe e kam pas pa para ca kohesh po qelpsinet e kan heq fare ka dyqoni!!
na fiku deren se desha me e vesh per vit t'ri :shrug: [/qb]
e s'ke c'me vesh tash a???
hajt se po ti coj une 1 pale pantallona te gjera,si em u pase fute ene thes!te preferuarat e mia!!