PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

sweet eda

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

mu me ka shku medja keq per nje pale pantallona te bardha se kam nje golfn te rene pa menge, ngjyre te zeze, me ca si rruaza ke beli, kshu qe me kombinojne ato te bardhat :thumbsup: , po ke pare ti sa here qe kerkon nje gje asnjehere s;'e gjen, kur s'e do te vjen para sysh gjithmone

I love new york

Primus registratum

ehhhhh
une i kisha ne vere fiksim pantalonat e bardha dhe i bleva, bera si bera. /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

ndonje ide heleneper pantallonat, se i kam mendu me i vesh per vit te ri, ne key west lali per vit te ri, u vendos, dasma me date 3 janar.

I love new york

Primus registratum

ueeeeeeee ca qejfi lum si ti
NAJSSSSSSSSSSS :thumbsup: :wub: :wub:
une do thoja pantallona te bardha ose qumeshti materjal i derdhur pak te gjera ne fund qe te shkojne tamam me taka te larta, do ishte great.
Si keto une i vesha te kuqe vjet per vit te ri /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

too too nice .. i kam pare ato ne H&M ... jane cuffed ne fund ... kane edhe jacket po te duash ... shko kerkoji nje here /pf/images/graemlins/smile.gif ... kuse une sdi c'te vesh per Diten e Flamurit .. :shrug:

ladouce2005

Primus registratum

beba ca do behet ktu nga ne per diten e flamurit, se e di ku behet ne boston, por ktej nga ne no :confused:
najso, per pantallona te bardha shko tek New York Look, ata kane gjera great shik

bebivogel

Forumium maestatis

LD .. ti ne philly je? ... se une ne Philadelphia jam .. e di qe do behet nje feste me date 26 Nentor .. nje dite perpara Thanksgiving ... :idea:

Guest

boboooo te ze lemeria kur vje ketu e kujto se ke prish i grusht pare me 2 ferre gjerash /pf/images/graemlins/laugh.gif

dola sot ne bleva nje poetry kit eyes&lips shume nice ishte :rolleyes:
nje fondotinte :thumbsup: shume origjinale dukej ne lekure madje sdukej fare /pf/images/graemlins/wink.gif
ahh edhe nje laps te zi sysh

siq e shihni jua thashe trukut kesaj fundjave se rrobave do ju jepem mbas nja 2 javesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

une kam ble nje dyshek per krevatin e beit dhe do i blejme nje abazhur tashi :wub:
sot pas pune do dal te blej gjerat qe me duhen per ne spital, per vete dhe bebin :wub:
edhe pak nga ngel, duhet nxituar /pf/images/graemlins/smile.gif

sweet eda

Primus registratum

une e kam bere ndermend te dal sot pasdite, se paradite jam mbyll mrena si hasokuka prej Oil Company

ladouce2005

Primus registratum

pse mi najso ca i ka ndodh oil-it?
isha ne tel me helenen, prandaj nuk erdha me shpejto /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

ka mbaru, kshu qe duhet nje nnjeri me nejt ne shtepi me prit ate bukuroshin e oil-it, moj e ke vene re ti qe keta construction workers(plumbers, electrician, welders) jane ca copa yjesh qe te bejne te behesh vulnetare te rrish ne shpi kur ke appointment :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif , une jam per t'u :smash:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: te mori e mira ty dreq, ata te mite jane te gjithe zapa t'shemtut, dhe i lej celsat qe mos t'ja shof surratin :smash:

sweet eda

Primus registratum

hey douce, sapo erdha, edhe kam blere 2 pale pantallona si yll fare...nje pale te bardha se i kisha fiksim(eh fiksimi gjo e modhe) edhe nje pale te kuqe, qe jane wow, me dalin nje cike byckat eme keto te kuqet se jane pak si te ngushta, tip hispanic por s'ka problem, se kshu bohem seksi una :wub: ...

sweet eda

Primus registratum

tip kshu i kam ble vetem se n vend te zinxhirit kane ca si butona, silver

3159.f.jpg

sweet eda

Primus registratum

ndersa te bardhat si puna e ketyre, por ke beli kane nje si shall te zi tip nylon...shume cute

2913.jpg