PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

hot

Hotgirl
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

jo po dit e gjat ne me surpriza kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad:

I love new york

Primus registratum

ep jeta eshte SURPRIZE olimbiiiii (ai thote matematike po une e ndryshoj) /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Shiko shiko m'u turren mua tani :angel:
Shote ke fillu me u bo e eger kto kohet e fundit :smash: :kiss:

ODISEA

Primus registratum

Ti di noi gjo apo ja fut kot sa me na fut xixat :angel:

..... Vijimi s'ka lidhje me c'u tha me siper...

Kjo paperina nga emri s'ta mbushka syrin, por autoritetin e paska te madh... :eek: :rolleyes: :eek:

Dhe qe te mos na editojne :tipsy: per dalje nga tema, bleva 1 torte te madhe per festen e cunit tim.
Kam ruajtur dhe nje cope te madhe per Kordelen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

dotte mos qaj mi ti, çe don torten se te shendoshin ato :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

per mos dal nga tema, dje me ne fund bleva sikleten :rockband: , dhe nje pal kepuc :cool:

hot

Hotgirl

dotte..tna morin pleshtat neve kta..skemi ci dun tortat e ktyne ne! /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ec e hajm vafera bashk /pf/images/graemlins/laugh.gif

ene mos t'dalim ka tema..muve paret qe kisha m'firun ashtu kot..pa ble gjo :shrug:
hajt mo..vari teneqene i thojne..
kam gjet i xhup po spo di cte bej..ta blej a jo? :idea:

ODISEA

Primus registratum

Sapo bleva nje torte akoma dhe me te mire se sa te paren dhe e kom rujt te gjithen per Dottessa-n dhe Hotgirl-en /pf/images/graemlins/smile.gif
E kam ndare ne dy pjese,(po te doje Rambla e ndaj ne tre se eshte FAT FREE /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Kam blere dhe nje shami qe t'i fshi syte qe iu lagen dottessa-s nga lotet /pf/images/graemlins/blush.gif
Kam blere dhe nje tufe me zambake qe t'i bien Hotes nervat :rockband: :rockband:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kam gjet i xhup po spo di cte bej..ta blej a jo? :idea: [/qb]
Po qe i ngrohte dhe i gjate aq sa te mbuloje minifundin tend, bleje se mos na ftohesh se kush rri e kthen torten per me ble caj kamomili :angel: ? :devil: !

hot

Hotgirl

una harxhova ca pare tuj cu sms-e yesterday..

:devil: strangers in the night..lalalalalala.. :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
... kam gjet i xhup po spo di cte bej..ta blej a jo? :idea:
blije se bo ftot aty; s'dum t'na ftofesh
/pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

po xhup kam una /pf/images/graemlins/laugh.gif ate dejsha me e ble per pun bukurie..se qe icik me i vogel ene i cik si bezh e s'bohet pis aq shpejt sa xhupi bardh /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

kush me mbush mendjen per nje èpla kepuc po brehd ter italin e sme mbushet mendja :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

I love new york

Primus registratum

he mo Zeqo akoma nuk t'u mbuish e shkreta kaplloqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
DAIIIIIII /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

shampo 7.20 euro :eek: :eek: :eek:

pastaj gjona qe stregohen /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

:rolleyes: jane gjona /pf/images/graemlins/blush.gif stregon ven e pa ven /pf/images/graemlins/laugh.gif