Per Aop-et tek #shqiperia e #ndihme.

FALKO

Forumium maestatis
Per Aop-et tek #shqiperia e #ndihme.

Si pasoje e ankesave qe vijne nga user te ndryshem per kicke e bane te padrejta gjate nates..kur nuk ka Sop on line, eshte vendosur qe te merren masa me te forta per ata Aop qe do abuzojne..
Kush ben kick apo ban me arsye te padrejte do ti hiqet acessi per nje kohe te pacaktuar.
Kjo do te behet ne baze te logeve .

Odris

Primus registratum
Re: Per Aop-et tek #shqiperia e #ndihme.

Meqe Falko ka hap kte temen do doja dhe un te kerkoja te zbatohet dicka te dhoma #ndihme.

Kam vene re qe futen aop dhe sop me nick te ndryshem te kjo dhome dhe rrin pa acc. Per rrjedhoje nuk indentifikohen gjithmon nga aop te dhomes se kush jane dhe pyeten nese kan nevoje per ndihme (sepse ne baz te rregullores dhoma #ndihme esht per userat e chatit qe kan nevoj per ndihme).

Ca ndodh esht qe nuk te kthejn pergjigje bojn rolin e interesantit ene kur morin kick nga dhoma futen me acc dhe kerkojn llogari masanej pse na bone kick.

Pra nqs doni te futeni me nick tjeter esht puna juaj por kur ju pysin se kush jeni mos hezitoni te thoni qe jam filoni kam acc sepse do konsideroheni si user te thjesht qe futen te #ndihme me nejt kot ose per pytje

colorado

Forumium praecox

Llogari qe pse i kicke nuk besoj se te kerkon njeri S^W^A^T. Ti vazho punen, nuk do ndihme nxirre nga kanali, eshte e thjeshte me duket.Ti zbato rregulloren dhe nuk te thote dot gje njeri.
Dhe nuk eshte nevoja qe te ta thoje fare qe jam filani apo fisteku, nuk i jep BOT-i acc nxirre nga kanali dhe thuaji te identifikohet, sepse kushdo mund te pretendoje qe ka acc.

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

se kam idene se per cfare eshet kjo teme,nuke di a mund te pergjigjen te gjithe...?

Plaku-i-Detit

Primus registratum

Colorado sa servil i madh qe je bere more te kujtohet kur erdha une ne ndihme per here te pare me beje mua si servil kujtove se isha Harap /pf/images/graemlins/laugh.gif

ik hidhu nga maja e chatit vrit veten me mire ose merr ndonje pastiço haje te rritesh /pf/images/graemlins/smile.gif

colorado

Forumium praecox

HaRaP njihet lehte nga identi , mos flas per te tjerat qe e dallojne( hosti etj ) , me teper te qava hallin o pasha qe te kishin lene acc, nejse ti ke te drejte te flasesh keshtu pas heqjes se acc.

Plaku-i-Detit

Primus registratum

Nuk behet fjale fare per acces se une te kam thene dhe me perpara qe mos bej servillek dhe ne ndihme ok pasha.
hajde bye.

FALKO

Forumium maestatis

S^W^A^T , kam vene re qe ti gjithmone flet ne pergjithesi edhe asnjehere nuk jep shembuj konkret, emra apo loge te gabimeve qe mendon se jane bere.
Keshtu nuk ndihmon asnje.
Plaku-i-detit, nuk ke pse mirresh me vleresime te tilla. Te dhame mundesine te beje pjese ne stafin tone edhe nuk na e ktheve me te njejten monedhe.
Je i lire ne rrugen tende. Perpiqu te mos japesh gjykime emotive, nuk na duhen.

1105

Primus registratum

Pasi lexova temen desha te beja dhe une pergjigjen time sepse kjo pune me ka ndhodhur mua jo nje her po disa her qe me kan bere ban padrejtesisht.Po e shkruaj kete sepse me vjen shum inat qe une isha kandidat per aop dikush nga ato do hiqej se ishin shume por jo qe ta zgjidhin duke me perzen mua qe te rrin prap aop.Me vjen shum keq per ate qe me ben sepse me iku aop-i vetem prej tyre /pf/images/graemlins/frown.gif ( /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

colorado

Forumium praecox

Vaso , te kerkova logs te kickut te padrejte dhe me the qe " Nuk behem spiun une".Atehere mos u anko fare.