Per Aop e #shqiperia

hot

Hotgirl
Re: Per Aop e #shqiperia

Fillimisht postuar nga CoLoRaDo:
[qb] Vazhdokan llogjet ketu?
Hmm meqe qenka keshtu, dhe meqe Ema nuk eshte po i fus dhe une nje dore muhabet /pf/images/graemlins/tongue.gif
Eshte me e mire ne foto mo Bledar, ca e ruan kot ketu, po duhet te zgjatesh shume ti dhe jalla te kapesh fik te tille /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: cmke shkri tuj qesh :lol:

colorado

Forumium praecox

Avash mos qesh shume se... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nga ke humbur ti moj dreq?Urgjentisht te vish ne chat. Eshte urdher /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga DuWS@Ku:<br />[qb] Per te gjithe aop e #shqiperia.Ata qe perdorin scripte dhe nuk i kontrollojne ose nuk i mbajne ne remote off derisa te mos shofim me nga ato banet me pikpytje te #shqiperia do i hiqet acc per nje periudhe te pacakatuar.

Ps-Me vje keq po si kruban u be Djalli_Vogel para 10 min /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une kam ankese ndaj Napster /pf/images/graemlins/laugh.gif Ishte me op ene s'kishte bo remote..3 minuta nejta ne chat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tash s'du me ju hek opi..por Irc_opi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Arsyeja qe ankohem eshte se me ka marre malli me i fol :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif

FALKO

Forumium maestatis

Meqe edhe ky postim u pasua nga nje varg thashethemeth e bisedash qe nuk kane lidhje me temen e tij ,po e mbyllim. Ai qe ka hapur temen mund te me dergoje nje memo edhe nese ka gje per te shtuar po e rihap .
Me te mira !