Per Aop e #shqiperia

durrsaku

Forumium maestatis
Per Aop e #shqiperia

Per te gjithe aop e #shqiperia.Ata qe perdorin scripte dhe nuk i kontrollojne ose nuk i mbajne ne remote off derisa te mos shofim me nga ato banet me pikpytje te #shqiperia do i hiqet acc per nje periudhe te pacakatuar.

Ps-Me vje keq po si kruban u be Djalli_Vogel para 10 min /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl
Re: Per Aop e #shqiperia

i shkreti e paska honger i pari /pf/images/graemlins/tongue.gif

colorado

Forumium praecox

Durrsaku o kriminel o i pashpirt o zemerkatran o katil o diktator, po ç'bere o njeri, se na preve krahet.Hoqe nga rradhet tona nje nder figurat e para te levizjes, aop-in syshqiponje dhe gjokslesh Djalli_Vogel. :tipsy:
Shoke aope, SHTRENGONI RRADHET!
RROFSHIN AOP-et HEROIKE!
POSHTE SOP-et :tipsy:

colorado

Forumium praecox

..........................

Colorado te lutem permbaju temes,

Nga Emanuela, Ju flm

colorado

Forumium praecox

Kjo quhet censure.Mohim i te drejtave themelore te individit dhe qytetarit.Ti mohosh tjetrit te drejten e te shprehurit lirshem, eshte skandal.Une protestoj /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hote e ka nga xhelozia kjo prandaj e editoi postimin /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mos u merzit Ema se mbi ty nuk e ve Hoten une /pf/images/graemlins/wink.gif

FALKO

Forumium maestatis

Cole po ti me xhaxh cer te ka hip ky frymezim keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djalli_Vogel

Primus registratum

Sqarim tani une vertet qe u hoqa nga Sop Durrs@ku por une ja sqarova paradite po benin flood me join part me rreklama une isha i detyruar qe ti beja skripti remote on sepse edhe Hena nuk po bente punen e vet por gjithsesi ajo qe ndodhi ndodhi sepse une kisha shuuum lag edhe kur me erdhen msg me erdhen pernjeheresh edhe si tip floodi edhe prandaj skripti im i kapi si flood gjithsesi ok une e pranoj qe ajo qe ndodhi e bera une por pa vete dije edhe pa dashje gjithsesi une jam i denuar sepse rregullat jane per te gjith edhe ska pse te thyhen vetem per mua une e pranoj gabimin edhe pse e bera pa dashje gjithsesi une jam i denuar nga Sop Durres@ku nje jave pa acces edhe me duket mese e drejte edhe une po i rrespektoj qe jam pa acces.
Me Rrespekt
Djalli_Vogel

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga CoLoRaDo:
[qb] Kjo quhet censure.Mohim i te drejtave themelore te individit dhe qytetarit.Ti mohosh tjetrit te drejten e te shprehurit lirshem, eshte skandal.Une protestoj /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hote e ka nga xhelozia kjo prandaj e editoi postimin /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mos u merzit Ema se mbi ty nuk e ve Hoten une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
pse per muve kishe llap e??!! po ste spiunova ke adami!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

colorado

Forumium praecox

FALKONE gjalle qenke mo?Po nuk kam se c'te bej mo, se e kam Ip ne g-line dhe shtyj kohen ne AF gjate kohes qe pres qe te bej redirection nga IP e nje miku.

pse per muve kishe llap e??!! po ste spiunova ke adami!!
Hote tani me duhet te blej ca raki dhe nje arke birre /pf/images/graemlins/tongue.gif

colorado

Forumium praecox

sma ni hic..ai se ve rakine para meje!! :devil:
A thu ee,Nuk besoj .
Hote po ku je mi dreq se ne chat nuk po te shof asgjekund.

Emanuela

Forumium praecox

Eh cme ka gjet?! /pf/images/graemlins/frown.gif

Shnet tju thuash, plac te thoni :smash: :smash:

durrsaku

Forumium maestatis

Pse nuk shkoni te hapni noi teme anej nga chit-chati ene te boni llogje ? :mad: :confused:

Djalli_Vogel

Primus registratum

:cry: :cry: :cry: sa e keqe qe je hmmm ti sben gje tjeter vetem e tun e tun ndersa une se tun une e ruaj /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithsesi te :kiss: se je e mil dleqke

colorado

Forumium praecox

Vazhdokan llogjet ketu?
Hmm meqe qenka keshtu, dhe meqe Ema nuk eshte po i fus dhe une nje dore muhabet /pf/images/graemlins/tongue.gif
Eshte me e mire ne foto mo Bledar, ca e ruan kot ketu, po duhet te zgjatesh shume ti dhe jalla te kapesh fik te tille /pf/images/graemlins/tongue.gif

GONI

Primus registratum

ngushllimet e mia Djalli_vogel po ca ti bosh :cry: gjono si nodhin jane kto edhe mu ma kan heq per nje jave aop-in aty ke parajsa per nje gjo te tille :confused:
po nejse heres tjeter gjej nje war script edhe o burra ........