Pendimi ne dashuri.....

Sweety el

Locus omnem
Me thuaj sot pse vlej me shume
nga ç'vleja dje apo pardje
ai qe isha prape jam une
dhe ti, ajo qe ishe je....

Jo te pakta jane rastet kur njeri nga partneret kerkon ndarje fare pa arsye, ose duke shpikur arsye qe nuk egzistojne... ose duke j'u referuar "gojeve te liga".
Pasi situata qetesohet dhe e analizon situaten me llogjiken e vet (pa nderhyrje ta askujt), pendohet dhe kerkon ribashkim.

Sweety el

Locus omnem
Ndodhin momente te ndryshme ne kohra te ndryshme, ndonjeher njeriu shpejton, e duke shpejtuar gabon, kshu qe s`eshte cudi kur gabojm, sepse ska njeri qe nuk gabon, mirpo ky gabim eshte pak me i dalluar nga te tjeret, mirpo cdo gje me koh rregullohet, dhe pendimi eshte nje gje me plot vler ku njeriu kontrollon veten dhe e sheh se cfar ka vepruar. dhe mendoj qe duhet ti mundesohet.. imagjinojm shum gjera e enderrojm per te ardhmen, mirpo nuk dim se si dot jet e ardhmja, pra kshu qe mundet dhe ajo te jet me e mir se sa mendojm...

"Ta perbuzesh nje ambient ku frymezimi pozitiv dhe dashuria jane mbreter te saj, atehere ke braktisur nje vend qe jo shpesh here mundesh ta gjesh dhe nje rast qe s'kemi ditur ta cmojme, do te ishim mosmirenjohesit ndaj vlerave njerezore."

A

albert 121

Guest

mmm u ndava nga e dashura ose me qarte nuk u bera me i gjalle,kenaqesha kur ajo kembengulte me tel sms,emaile derisa u lodh, e shikoja qe u dopesua vuante,por ngriti koken me krenari dhe serish u be ajo e para me po ate pamje feminore te qeshur madje me e embel.Sot dua te kthej cdo gje si me pare,por ajo ka nje krenari te semure,... e kuptova se cfar lashe te me ikte jam penduar,me ka mbetur dhe forcen te perdor qe ta kthej serish ne prehrin tim ,me vjen keq qe me ka dashur,do kisha qene me i qete po te mos kish pasur ndjeja te pastra ajo femer

Sekreti

Forumium praecox
hmmm...lexova disa nga shkrimet, se te gjitha ishin shume ne fakt
me sa kuptoj un ne pytjen qe eshte bere behet fjale ne ato raste qe masi je nda nga i/e dashuri/a me pas kerkon te kthehet cdo gja si ka ken.
Mendimi im eshte qe si qenje njerzore ne jemi teper te gabushem e pergjithsisht vlersojme nji gja vetem masi e kemi humb
e thojne kur te vin mend, sti han as qent lol
pra e mira eshte me rujt at qe ke per sa kohe eshte e jotja, por ne momentin qe e ke braktis cilado qofte arsyja e ne dashuri, kur dy vet duhen nuk ka vend per braktisje por ok, ather ke aq burrni te pakten ta lesh te vazhdojne jeten e vet e te ringrihet pasi ne qoftese heren e pare ke ba gabim, heren e dyte ke ba poshtersi.

D

DORI1234

Guest
mmm u ndava nga e dashura ose me qarte nuk u bera me i gjalle,kenaqesha kur ajo kembengulte me tel sms,emaile derisa u lodh, e shikoja qe u dopesua vuante,por ngriti koken me krenari dhe serish u be ajo e para me po ate pamje feminore te qeshur madje me e embel.Sot dua te kthej cdo gje si me pare,por ajo ka nje krenari te semure,... e kuptova se cfar lashe te me ikte jam penduar,me ka mbetur dhe forcen te perdor qe ta kthej serish ne prehrin tim ,me vjen keq qe me ka dashur,do kisha qene me i qete po te mos kish pasur ndjeja te pastra ajo femer

e lexova me shume vemendje kete .Po pyes veten perse e braktise,perse e kerkon tani ta kesh prane.Apo e mendon prone tenden dike qe te ka dashur vertet.Pastaj kur e humb nje person qe vertet ja vlen ta kesh prane e kupton vleren qe kishte.Mua me ka ndodhur pak a shume njesoj,une isha i lidhur me nje vajze vertet te mire ne cdo kuptim,por kur sigurohesh se ajo te don fillon te lozesh te besh numra derisa e braktis se mendon kur une kam kete si kukull mund te kem edhe dike me te mire se kjo.dhe kshu nisi e lashe per aventura.Ajo kish mbetur shtatzene nuk me tregon por iken jashte per master dhe fillon jeten atje lind dhe djalin.BEN NJE JETE VERTET TE MIRE. U TAKUAM NE PARK UNE ME MBESEN DHE ME MOTREN AJO ME DJALIN E SAJ THEM E SAJ SEPSE SKAM DOT FYTYRE TE THEM TIMIN.Me foli me pershendeti u habita dhe e pyeta po ky djali cmoshe ka 2vjec tha spo e kupton aspak me tha.DHE AFROJI DJALIN PAS VETES DHE THA SKAM NEVOJE PER TY DHE DJALI SKA NEVOJE PER TY.PER IRONI TE FATIT DJALI ME KA NGJARE NE NJE MENYRE IDENTIKE CTE BEJ ....ASGJE VECSE TI SHOH NGA LARG TEK LUAJNE BASHKE.Ajo e regulluar me pune me cdo gje djalin po e rrit me te gjitha te mirat dhe une akoma emigrant pa dokumenta atje jete te veshtire,ndersa ata nene e bir kane mare me te miren qe mund te marin.JAM PENDUAR JASHT MASE TANI E KAM ZLI NE CDO GJE AJO E VETME MORI SHKOLLEN KA PUNE TE MIRE RRITI DHE DJALIN ME CDO GJE.skam cte bej sepse skam cti them ,dhe rri e shoh nga larg ditet me ikin vajta 37 ajo 26 me femije dhe jete te arrire.JANE TE DY SI ENGJEJ DHE MUA TE ME RROJNE AVENTUAR DHE LOJRAT E ADOLESHENCES PA MOSHE.KJO MUND TE QUHET ME TE VERTET PENDIM NE DASHURI

Sweety el

Locus omnem

Për mendimin tim Pendimi është i pa vler, nëse ikën një her nuk i hap më derën, nëse iki vet, edhe sikur të pendohem nuk kthehem më
Jan thyerje që ngjiten por asgjë nuk është si më parë

1

1245

Guest
po re po lere ti per qefet e tua dhe tani pendohesh,e cfar vlere ka pendimi ?????????? pastaj ti se dije qe ish shtatzene.Harroje shoku ec para djali mbase rritet me gjith te mirat por jo me ty,mendoje veten me vone kur cuni yt ti thiri babi dikujt tjeter kete mendo,ndaj ndaje mendjen vella.Ajo kur arriti te rris femijen e vetme dotethote qe paska karakter ,lere te eci perpara ose nese do ta kesh familje beju perseri i denje per te sic ishe me pare.
ska gje me te bukur te jesh se te jesh prind jepja vetes kenaqesine nese do te perqafosh cunin tat.cuni paska moshen me te bukur mos e humb kete kohe te te iki kot

Sweety el

Locus omnem
po re po lere ti per qefet e tua dhe tani pendohesh,e cfar vlere ka pendimi ?????????? pastaj ti se dije qe ish shtatzene.Harroje shoku ec para djali mbase rritet me gjith te mirat por jo me ty,mendoje veten me vone kur cuni yt ti thiri babi dikujt tjeter kete mendo,ndaj ndaje mendjen vella.Ajo kur arriti te rris femijen e vetme dotethote qe paska karakter ,lere te eci perpara ose nese do ta kesh familje beju perseri i denje per te sic ishe me pare.
ska gje me te bukur te jesh se te jesh prind jepja vetes kenaqesine nese do te perqafosh cunin tat.cuni paska moshen me te bukur mos e humb kete kohe te te iki kot

gangsterja

Primus registratum
Dashuria permban vuajtje dhe lumturi.Nese ndahesh nga ai person do te thote qe nuk keni pasur mbeshtetjtjt dhe komunikimin e perbashket.Ajo c'ka dua te theksoj eshte se personi pendohet per at gjera qe s'ka thene ose per ato gjera qe ka lene pa i bere ne ket lidhje