PEDOFILIA

AMANI

Primus registratum
Re: PEDOFILIA

nuk lexova shume me thene te drejten, por shume mundoheni ta shifni nga ana psikologjike, dhe me duket sikur doni ta arsyetoni. imagjinoni sikur te ishit ju nena/baba e atij femije. si do te ndiheshit?

ne angli, nja dy burra kishin rrembyer dhe perdhunuar nga shtepia e vet nje vajze 3 vjecare! e perseris 3 vjecare -beb akoma. ajo ishte aq e shokuar, sa nuk e kishte haberin se cfare i kishte ndodhur, them inshallah eshte aq e vogel sa ka per ta fshire nga kujtesa fare, dhe te kete nje jete normale.

e dyta, ne gjyq po shkonte dikush tjter per perdhunimin e nje bebi 12 javesh -as 3 muajsh akoma! i kishte bere edhe fotografi dhe e kishte vene ne internet.

mund te jete nje numer i madh njerzish qe kane kshu lloj 'semundjesh'. problemi qendron tek shoqeria ne pergjithsi, tek denimi qe i japin, dhe sa ju shijon leku ne kete biznes -sepse eshte bere biznes.

ka shume njerez nga perendimi qe zgjedin vende si sri lanka etj per te bere pislliqet e tyre (thone lajmet). dhe nuk eshte shume fshehtesi, shume njerez duhet te dine per kete pune, mbase nuk i bejne vete por sic thashe ju shijon leku (nuk ju ben pershtypje). -problemi me nje fjale sic thashe me lart -shoqeria.

pitinusha

Primus registratum

Amani keto lajme i kam par dhe un dhe te them te drejten jam tmerruar kur degjova se kishin perdhunuar nje bebe 12 javeshe aq sa bebi im esht tani.Kjo gje po behet shum serioze ketu ne angli aq sa nuk po hapim me dritare as dyer.Un mendoj se per ta duhet ushtruar denimi me vdekje pa diskutim me c'te drejt vjen nje i semur ne tru dhe do te kap femijet e tjereve kjo gje esht e tmerrshme.

Admir

Forumium maestatis

DDD. Linkun ta kam dhene me siper. Ja prape, http://www.jessicaslaw2006.com/fact_sheet.pdf . Hape, lexoje, dhe eja me thuaj te keqijat. Nese ky keqformim do kete ndonje zgjidhje vetem ligji mund te prodhoje perfundime ne favor te shoqerise. Ty te duket normale mbase, nese keshtu, me vjen vertet keq per ty!