Pazza Inter!!!

Re: Pazza Inter!!!

Po me po,por problemi eshte qe tek interi ka shume lojtare qe nuk e meritojne ta veshin ate bluze!
Keta pse nuk i heqin ti vene shkelmen!

Florus

Forumium maestatis

Xhoni, un nuk them qe po blejme lojtare koti (me perjashtim te karagunis, luciano e ndonje tjetri qe me te vertete nuk e meritojne bluzen e Interit) puna eshte se kur jane shume lojtare nuk eshte mire sepse nje lojtar qe te luaje mire duhet te luaje shume ndeshje me rradhe pa nderprerje :shrug: te Interi duan te luajne te gjithe dhe trajneri duhet te beje nje rotacion qe per mua eshte shume e demshme per skuadren.

xhoni

Primus registratum

Karagunis kuk eshte keq.Mban mend Farinos kishte humbur fare kurse tani me Zakeronin po luan mire.

Florus

Forumium maestatis

Eshte e vertete qe zakeroni ka nxjerre ne drite ca lojtare qe ishin harruar :thumbsup: megjithate kohet e fundit nuk po me pelqen fare stili i tij i lojes :shrug: mir e tha dikush ne TV: cuperi ju la 7 pike mbrapa vendit te pare, tani jeni 16 pike larg :mad: mos duhet te mbanim cuperin :rolleyes:

Juir

Forumium maestatis

Per mendimin tim me udinezen nuk duhet et kishim lojtur me tridente pasi lojtaret ishin te lodhur nga cdo ane e per me teper qe udineze nuk te fal jashte dhe e ka treguar dhe me Milanin,ndoshta ketu ishte gabimi i zakeronit,pastaj edhe pak fati nuk na ndihmon qe me rastet qe kemi ta mbyllim lojejn duke shenuar,mgjth si gjithmone FORZA INTER.

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] Jane demtimet e shumta, jo Zaccheroni ai qe po demton Interin. [/qb]
Une them te dyja bashke :shrug: per demtimet e shumta dhe te gjata te lojtareve e kane fajin preparatoret atletike dhe mjeket e skuadres :smash: shihni Cocon p.sh. nuk i ka bere 1her 3 ndeshje rrjesht qe kur ka ardh te Interi :sleep:

xhoni

Primus registratum

Aman vetem ate cuperin mos ma kujtoni se me shpifet Interi dhe futbolli pastaj.Isha ne San siro ne derbin me Milanin para 3-4 muajsh.
Vetem 5% e stadiumit ishin milaniste.Pjesa tjeter ishin te gjithe interiste.Ishte nje atmosfere fantastike.
Por ce do ,na e dhjeu cuperi derbin dhe futbollin bashke.Sec bente ca nderrime te kota qe dhe une qe jam tifos i thjeshte i kuptoja qe ishin te gabuara.Le pastaj qe s'na dhuroi nje ndeshje te bukur.Ishte difensivist dhe njekohesisht edhe trajner pa fat.
Te pakten me Zak po shofim loje te bukur.
Mos i vini faj per disa ndeshje se nuk eshte e lehte te ndryshosh gjithe sistemin e lojes.Kuperi i la lojtare qe ishin mesuar me 4 4 2,kurse Zak luan 3 4 3.Ndikojne shume edhe demtimet.Ja pra nje cike njera nje cike tjetra dhe hubet ndeshja pastaj.
Shpresoj shume te fitojme derbin.
Dai ragazzi tutti insieme:
-----------------------------------------
NOI ABBIAMO L'INTER NEL'CUORE

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Aman vetem ate cuperin mos ma kujtoni se me shpifet Interi dhe futbolli pastaj.
Te pakten me Zak po shofim loje te bukur.
[/qb]
Cuperi nuk kishte loje te bukur vertet por ne fund arrinte gjithmone i dyti ose i treti :shrug: kurse Zaku perpiqet te beje spektakel ama rezultatet nuk po i dalin pozitive :mad: tani u mbetet tifozeve te zgjedhin nese duan rezultatin apo lojen e bukur :rolleyes: meqe kemi nja 15 vjet pa fituar kampjonatin une votoj per Cuperin...

xhoni

Primus registratum

Ketu s'jam dakord.Te kujtohet si u kualifikuam me Valencian vjet?Me mire te kishim bo spektakel dhe te ishim skualifiku sesa ashtu me ate ndeshje zgjebarake.
------------------------------
Mos me luj se e kam menjen te derbi.

Florus

Forumium maestatis

Kurse mua nuk do me kishte ardhur keq edhe sikur ta fitonim finalen e champions league me nje autogol te kundershtareve dhe te kishim luajtur kot fare gjate ndeshjes :devil: na duhen trofe kupton :smash: sa per lojen e mire pastaj e kam thene un qe Interi vuan nga nja fantazist klasi dhe nje trajner qe te formoje grupin :shrug:

xhoni

Primus registratum

Jam shume dakort per punen e fantazistit.
E them gjithmone se na duhet nje tip Ronaldino.Por ce do na e mori Barcelona.Ne shkojme e marrim ca te tjere qe s'na duhen hic.
E perfytyroni ca do i boshim me Ronaldinon.
Ja heq breket Kaka-se dhe Ruit ky shoku.
Apo jo FloBo?
Toldo.

Cordoba Canavaro J.Zanetti

Emre Almeida C.Zanetti Stankovic

Ronaldino

Adriano Vieri

He ...si ju duket...?Me kete formacion ja shqyejm sumen dhe Realit.(megjithese i du fort)
S'do as mend as kalem.
Po ce do ...S'me marrin mua atje te bej merkato dhe ta shofin po si nxorra cdo vit kampion.
----------------------------------------
Rossoneri pezzi di merda
Forza Inter.

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Toldo.

Cordoba Materazzi Cannavaro

J.Zanetti Stankovic C.Zanetti Emre

Totti

Adriano Vieri

[/qb]
Per mua ky formacioni me siper do ishte me mire :thumbsup:

xhoni

Primus registratum

Tottin se marrim dot ,kurse Ronaldinon dhe mund ta kishim marre.
Sa per mbrojtjen mund te behet dhe keshtu sic thua ti,s'ka ndonje ndryshim te madh.

Florus

Forumium maestatis

E vura kapitenin ne krah sepse aty jep me shume :thumbsup: sa per Tottin, te shohin ne vere se nuk i dihet /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

TE HENGERT GOJA MJALTE ISHALLA. :thumbsup: :thumbsup:
LLAFJA JOTE N'VESH T'PERENISE

dd84

Primus registratum

ainter.htm

une s'e di rezultatin e djeshem por ju kujtoj te kaluaren
inter-milan 0-6

Florus

Forumium maestatis

Per ca rezultati te djeshem thu ti sudo :confused: ndeshja eshte sonte ore zgjohu :smash: ncncncnc kto milanistet e kan marr me shum frik e shof /pf/images/graemlins/laugh.gif

FORZA INTER !!!
:rockband:

xhoni

Primus registratum

Daniele Adani.Nje nder zemerluanet e Interit.
Uno che non molla mai.