Guest
Re: Pashalleku i Harapit
eee e shof /pf/images/graemlins/laugh.gif
eee e shof /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca ke mer se HAremin tat po mbroj ene timin Bashke cere ke qe Flet kot ... Ene Ato paret per Eunuket do mi sjellesh ti apo si e ke hallin a te vij ene t mor nja 3 gra te bej shkembimin ... Hajt pra se presin leket Robt e huj...T kom gjet 5 Perlat e Afrikes ...Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]o Tedi po pse goje te flasesh edhe ti mer qe ke marre ke ke dasht /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
a sa mire qe ke bere mo lal /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Afrika Afrika . Atje i kam zgjedhur Eunuket e HAremit ...[/qb]
Kam qene dhe jam, e kam merituar ne fakt.Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]pse ja fut kot.
ti ske goje te flasesh se ke qene si mbretereshe po mos ke merak se po te dua e mbush per 5 min /pf/images/graemlins/smile.gif
vetem pune gocash mos na permend /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
zdu /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]KOm nis ca SUflera me na tregu se ku ndodhet dhe do e rrembejme dhe ta marrim serish ketu ...
Protoo ku je me ec pra ke sektori i punes...[/qb]
harapo mu sma hedh dot ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ej proto po ajo na tradhtoi /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
tedi je shume cun imire /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Proto ku te duash ti do kesh PUne Fol me Harapin se ai te jep udhezimet e duhura...[/qb]